Slepé střevo u tříletého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27879
30.11.15 22:26

@terinka4444 nám radili ledovat pokud je to slepák prý se uklidní :nevim: ale jestli je to dobře nebo ne to nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.11.15 23:59

Aspoň mi to tam tak tvrdili, že by měla velikánské bolesti a že u toho bývá i špatně od žaludku a zvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.12.15 00:10

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
24.12.15 15:22

Jdu se poradit, 3 letý syn si dnes ráno stěžoval, že ho bolí břicho, když ho zatáhne, potom cca za hodinu si lehal, že ho bolí bříško, kolem pupku, pořád se vrtěl, potom usnul, po probuzení 38,5 a bříško, že ho už nebolí. Pořád pobrekával. Jeli jsme na pohotovost, na dětské pohotovosti prohmatal břicho a prý na slepák to nevypadá, že ho má měkké a bolestivě nereaguje. Poslali nás na chirurgii, tam taky prohmatal a prý na slepák se mu to nezdá, ale kdyby něco ať přijedem, že to můžou být i uzliny u virózy, které mu tlačí v bříšku. Po příjezdu jsem mu dala nurofen, usnul, spí v klidu. Nesetkali jste se s něčím takovým. My jsme u něho zvyklí na 40tky a po třech dnes je po viróze, ale na břicho si teda nikdy nestěžoval. Střevní chřipku měl před měsícem, po půl dni OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.1.17 15:29

slepe strevo

Ahoj chtěla bych pomoct nevím si už rady moje tříleta dcera strašne brečí a kroutí se bolestmi ze ji stále boli bříško dokonce i Kakala krev byly jsme u doktora ale tam ji vůbec nepomohly :,( ale mala my stále trpí bolestmi a má i horečky a ja už si nevím rady :,( :,( nevíte co by to mohlo byt? Ale vím že tohle norální opravdu už není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.1.17 15:30

slepe strevo

Ahoj chtěla bych pomoct nevím si už rady moje tříleta dcera strašne brečí a kroutí se bolestmi ze ji stále boli bříško dokonce i Kakala krev byly jsme u doktora ale tam ji vůbec nepomohly :,( ale mala my stále trpí bolestmi a má i horečky a ja už si nevím rady :,( :,( nevíte co by to mohlo byt? Ale vím že tohle norální opravdu už není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.20 22:06

Ahoj, syn je po operaci slepého střeva, je mu devět let. Operace proběhla klasickou metodou, tedy řezem. Dr říkala, že než bude moct do školy, musí mít klidový režim 4-6tydnu. Zda se mi to dost, ale nevím. Jak dlouho byly vaše děti doma po operaci? 8) Samozřejmě, že zdraví na prvním místě a nic nechci uspechat.

• Citovat
  • Upravit
66589
29.11.20 22:16
@Anonymní píše:
Ahoj, syn je po operaci slepého střeva, je mu devět let. Operace proběhla klasickou metodou, tedy řezem. Dr říkala, že než bude moct do školy, musí mít klidový režim 4-6tydnu. Zda se mi to dost, ale nevím. Jak dlouho byly vaše děti doma po operaci? 8) Samozřejmě, že zdraví na prvním místě a nic nechci uspechat.

Deti nevim, ale dospely bezne byva sest tydnu na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
29.11.20 22:21
@Anonymní píše:

Mně operovali slepák, když mi bylo dvanáct, taky klasicky, řezem.. v nemocnici jsem byla týden, doma 14 dní a pak jsem šla normálně do školy.. jinak jsem prý přišla za pět minut dvanáct, měla jsem ukrutný bolesti třetí den, takže to asi fakt bylo jen tak tak.. ale nevím, třeba to měl syn nějak komplikovanější, tak potřebuje delší rekonvalescenci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
30.11.20 16:47

Dcera 9 let, před měsícem operace. Byla doma dva týdny a teď už do školy chodí, ale nenecháme ji nosit aktovku, prý šest týdnů nesmí nic zvedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.12.20 15:14

Jako malá jsem si se slepákem taky dost užila. Od svých 4 let jsem byla pořád v nemocnici. Vždy mi bylo strašně. V nemocnici mi dávali obklady a po pár dnech se to uklidnilo. V 6-7 letech (byla jsem v první třídě) tak mě to opět chytlo, ale tak jako ještě nikdy předtím. Měla jsem horečky, zvracela jsem, ohromná bolest břicha, nejvíce z pravého podbřišku. Ihned mě rodiče vzali na pohotovost. Tam si mě nechali a půl dne se rozmýšleli zda mě operovat či ne až mi slepák prasknul. Šla jsem na akutní operaci. Byť to bylo vážný, všechno dobře dopadlo a od té doby mám klid (klepu).. slepak dokáže velmi potrápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
7.12.20 22:47

@Evinka164 To je dobře, že dcera neměla po operaci žádné komplikace. Pojede do lázní? Dívky po operaci slepého střeva mají nárok na pobyt v lázních, aby v budoucnu neměly problémy s neplodností. Pobyt je na 4 týdny, dcera může jet do Klimkovic u Ostravy nebo do Lázní Bělohrad. V lázních je i škola. Na pobyt musí dítě nastoupit do tří měsíců od operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí