Slepé střevo u tříletého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
3.2.14 16:00
@Crystal87 píše:
u dr ho měřili a neměl měl jen 36,1 včera se mi zdálo že hoří ale teploměr neukázal že by horečku měl :nevim: změřím ho až se vzbudí

U slepáku může mít jen zvýšenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
3.2.14 16:01
@Zizalka píše:
Tý jo… Tak to se ti ani nedivím, že jsi nervní!Zkus si sehnat nějakou hodnou sousedku nebo někoho, kdo by se případně byl ochotný o děti postarat.
Přece jen, kdyby to byl opravdu slepák a muselo se to řešit, tak by tam malej neměl být sám.

tak ona by snad mohla i moje mamka ale malýmu není ani rok a půl :(tak ten by to asi nepřežil je to na houby všechno no:(chlap si volno vzít nemůže jeidně by s ním hola moje maka do nemocnice no ale tak či tak si budu připadat jako špatná máma že nemůžu být s oběma, nejstaršímu je 6 tomu je to už u zadele jeslti budu pár dní pryč nebo ne ale malinkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.2.14 16:06

To by asi bylo nejlepší řešení, kdybys ty zůstala doma a mamka šla s ním. Případně bys tam byla jen chvíli po operaci a s mamkou byste se vystřídaly.

No, třeba to nic nebude. Ale lépe být aspoň trochu připraven, kdyby něco…

Pokud by ho to bříško bolelo, tak bych šla klidně znovu a vynutila si ten UTZ.
Můžeš zkusit ten výskok. U syna to u slepáku fungovalo (bolelo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
3.2.14 16:08

No my máme jít zítra ráno sem na KO, tak uvidíme ještě pořád spinká:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.2.14 16:09

Držím palce, ať je dobře! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85871
3.2.14 16:10

Bez ultrzvuku nemuze nikdo prohlasit, ze to neni slepak nebo jeste hur invaginace, i kdyz to by mel horsi bolesti. Kontrolovala bych ho a pokud se to nezlepsi jela bych na pohotovost znovu a nenechala se s ultrazvukem odbyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
3.2.14 16:11
@Zizalka píše:
Držím palce, ať je dobře! :kytka:

děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5763
3.2.14 16:25

@Crystal87 měla jsem u dcery taky podezření na slepák. Bolelo ji bříško u pupku, ale na pohotovosti řekli, že to slepák není, že je to viróza a že děti při nich břicho bolívá. Slepák se vyšetřuje přes konečník, tedy aspoň u starších dětí a dál břicho bolí na poklep vpravo od pupku. Reakce na bolest je, že děti zatnou při zmáčknutí břicha svaly, bolí to i při chůzi a chodí přihrbeně, vadí jakékoliv otřesy, choulí se do klubíčka a drží se za břicho. Může být i teplota, zvracení.
Vlastně popisuju tak trošku sebe, protože jsem v 9 letech zánět slepáku měla, vyndali mi ho za 5 minut 12.
Věř doktorům, berou to snad v prvním ročníku medicíny. Ať vám to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
3.2.14 16:31

Tak se vzbudil a prý hop to moc bolí tak si fakt nevím rady:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
3.2.14 16:33
@Veveří píše:
@Crystal87 měla jsem u dcery taky podezření na slepák. Bolelo ji bříško u pupku, ale na pohotovosti řekli, že to slepák není, že je to viróza a že děti při nich břicho bolívá. Slepák se vyšetřuje přes konečník, tedy aspoň u starších dětí a dál břicho bolí na poklep vpravo od pupku. Reakce na bolest je, že děti zatnou při zmáčknutí břicha svaly, bolí to i při chůzi a chodí přihrbeně, vadí jakékoliv otřesy, choulí se do klubíčka a drží se za břicho. Může být i teplota, zvracení.
Vlastně popisuju tak trošku sebe, protože jsem v 9 letech zánět slepáku měla, vyndali mi ho za 5 minut 12.
Věř doktorům, berou to snad v prvním ročníku medicíny. Ať vám to dobře dopadne!

mně ho operovali ve druhém těhu neměla jsem horečku nic jen mě občas zabolelo vpravo:(proto nějak nesoudím no:)bolest byla malinká a jen chvilkama a prý to bylo akutní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.2.14 16:37

@Crystal87 Přesně takhle se u dcery v té době 4 roky projevil slepák. A byla to akutka…nenechala jsem se od mudr odbejt a díky bohu za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
3.2.14 16:39
@Petraa80 píše:
@Crystal87 Přesně takhle se u dcery v té době 4 roky projevil slepák. A byla to akutka…nenechala jsem se od mudr odbejt a díky bohu za to.

opravdu a jak přesně se to u dcerky objevilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
3.2.14 16:43

@Crystal87 Jeďte do nemocnice. Dnes. Nebo možná ještě lépe si zavolat záchranku. Je na pohotovosti neodbydou. Tohle normální fakt není. Držím moc palce
:hug:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.2.14 17:04

Taky myslím, že to nebude jen tak, když ho bříško pořád bolí.

Ještě otázka… Kdy naposledy kakal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.2.14 17:08
@Crystal87 píše:
děkuju!

tak jak krystal je malému? pokud jste jeli do nemocncie, přeji stestí a malý at je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí