Slepé střevo u tříletého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
4.2.14 11:10
@Crystal87 píše:
Jsme doma. chirurgove operovali tak chteli volat gyndare ale rodili. poslali nas na detske kde sice malej rikal ze ho to boli ale pry brisko mekke ze v tuhle chvili to neni akutni.tak nas poslali domu a ze zitra mame jit na ko na chirurgii…jen co.jsme dojeli malej rev ze ho to.zas boli. ted uz spi tak uvidime zitra…pry se to u deti muze menit kazdou chvilku takze kdyby neco mame volat sanitku. omlouvam se pisu z mobilu

tak co byli sjte na ko u chirurga, nebo ho to bolet přestalo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
4.2.14 11:14

No přišli jsme před chvílí…nic moc stejně nevím. Poslali ho na UZ protože tvrdil že ho to bolí, na UZ našli jen nějaký uzlíky, zvětšené uzliny po obou stranách a prý je hodně zaplynovaný přitom dva dni skoro nejedl a prdí normálně. Že by mohl mít zánět dýchacích cest a od toho že ho bolí bříško 8o ale nemá ani rýmu ani kašel :nevim: na otázku jeslti s ním mám jít znova k obvodní tak prý ne, že máme na chirurgii přijít znovu zítra…si přijdu jak de*il :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
4.2.14 11:25

@Crystal87 to by mohl mít ty zvětšené lymfatické uzlinky, jako měl ten můj prcek. Prý se zvětší, když je viróza (či zánět v těle) a bolí. Někoho to trápí víc a někoho míň. Já do tý doby o ničem takovým nevěděla. Ale i tak je tam pořád možnost i slepáku, takže nic nepodceňovat.
A ty uzlinky prý nejvíc bolí cca hodinu po jídle.
Ať je prckovi brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.2.14 13:02
@Crystal87 píše:
No přišli jsme před chvílí…nic moc stejně nevím. Poslali ho na UZ protože tvrdil že ho to bolí, na UZ našli jen nějaký uzlíky, zvětšené uzliny po obou stranách a prý je hodně zaplynovaný přitom dva dni skoro nejedl a prdí normálně. Že by mohl mít zánět dýchacích cest a od toho že ho bolí bříško 8o ale nemá ani rýmu ani kašel :nevim: na otázku jeslti s ním mám jít znova k obvodní tak prý ne, že máme na chirurgii přijít znovu zítra…si přijdu jak de*il :zed:

tak bych dodržovala dietní stravu, no pokud by chtel jíst a zítra uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
4.2.14 13:04

@Crystal87 jestli prdí a chodí na velkou, tak to prý asi nebude slepé střevo. Prý se při něm veškerá peristaltika zastaví - říkala známá, co je zdravotní sestra. Držím palce, ať je prcek brzo OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 08:48

priznaky apendyxu

Ahoj, od včerejška se mi chce omdlít-černo před očima..
Bolí me v pravém podbřišku a výš :'(
Jak mile si sahnu Na to místo zabili me to na druhé strane.. Horečku nemám 36,5
Mám větry a nezvracim.. Ale nevolnost mam

• Citovat
  • Upravit
72725
19.5.15 08:50
@Anonymní píše:
Mám větry a nezvracim.. Ale nevolnost mam

a proč nejdeš k doktorovi? Tu Ti těžko pomůžem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 08:54

Protože.. Vim.. Ze me doktor pošle domů

• Citovat
  • Upravit
15430
19.5.15 08:57
@Anonymní píše:

Stejně ti nic jiného nezbyte. Jak to chceš jinak řešit, počkat jestli ti třeba to slepé střevo nepreskne. Promiň, ale nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.15 09:15
@Anonymní píše:

když to víš, tak to neřeš. Jako co chceš slyšet? :zed: tak buď doma a trp.. měli jsme souseda, byl hrozný frajer, zemřel v 33 letech na prasklé slepé střevo..taky všechno věděl.. hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
19.5.15 09:17
@Anonymní píše:

S neurčitou bolestí břicha Tě žádný rozumný doktor domů nepošle. A kdyby, tak jeď rovnou do nemocnice. Na co čekáš, až bude hůř? Nechápu.

• Citovat
  • Upravit
10141
19.5.15 10:00
@Anonymní píše:

Tak jdi k jinému.

Vždyť tohle co píšeš vypadá hodně závažně.

@Anonymní píše:
Mám větry a nezvracim.. Ale nevolnost mam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
19.5.15 10:40

Jela bych rovnou na chirurgii do nemocnice, kde mají ultrazvuk a vybavení. Možná si počkáš, možná se budeš muset „prát“ aby Tě neposlali domu nebo pro doporučení, ale nedala bych se, řekla bych, že si počkám…
Synovec v 25. letech jel na pohotovost s bolestí břicha, asi si říkali, že mladý a vydrží a potom nastal šrumec, když ho vezli za pět minut dvanáct na sál s prasklým střevem.
Do břicha nikdo nevidí a proto by si neměl nikdo vzít na triko to nechat být. Jeď a trvej na řádném vyšetření, protože je fakt, že ono je někdy jedno kolik ti je, jak zdravě žiješ, někdy se prostě stane i to, co by nikdo nečekal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
19.5.15 10:59

@Halamka Právě proto píšu, že rozumný doktor ji s bolestí břicha doma nenechá. To si nikdo nevezme na triko. Je to hazard.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.15 10:59

@Halamka děkuji za radu… Počkal si k večeru na pohotovost..
Ale jinak už se mi toto stalo jednou.. A doktoři mi řekli ze jsem v pohodě.. Bolestmama jsem brecela… Nakonec to nějak přešlo a ted znovu no…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA