Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Crystal87 píše:
Jsme doma. chirurgove operovali tak chteli volat gyndare ale rodili. poslali nas na detske kde sice malej rikal ze ho to boli ale pry brisko mekke ze v tuhle chvili to neni akutni.tak nas poslali domu a ze zitra mame jit na ko na chirurgii…jen co.jsme dojeli malej rev ze ho to.zas boli. ted uz spi tak uvidime zitra…pry se to u deti muze menit kazdou chvilku takze kdyby neco mame volat sanitku. omlouvam se pisu z mobilu
tak co byli sjte na ko u chirurga, nebo ho to bolet přestalo??
No přišli jsme před chvílí…nic moc stejně nevím. Poslali ho na UZ protože tvrdil že ho to bolí, na UZ našli jen nějaký uzlíky, zvětšené uzliny po obou stranách a prý je hodně zaplynovaný přitom dva dni skoro nejedl a prdí normálně. Že by mohl mít zánět dýchacích cest a od toho že ho bolí bříško
ale nemá ani rýmu ani kašel
na otázku jeslti s ním mám jít znova k obvodní tak prý ne, že máme na chirurgii přijít znovu zítra…si přijdu jak de*il ![]()
@Crystal87 to by mohl mít ty zvětšené lymfatické uzlinky, jako měl ten můj prcek. Prý se zvětší, když je viróza (či zánět v těle) a bolí. Někoho to trápí víc a někoho míň. Já do tý doby o ničem takovým nevěděla. Ale i tak je tam pořád možnost i slepáku, takže nic nepodceňovat.
A ty uzlinky prý nejvíc bolí cca hodinu po jídle.
Ať je prckovi brzy líp ![]()
@Crystal87 píše:
No přišli jsme před chvílí…nic moc stejně nevím. Poslali ho na UZ protože tvrdil že ho to bolí, na UZ našli jen nějaký uzlíky, zvětšené uzliny po obou stranách a prý je hodně zaplynovaný přitom dva dni skoro nejedl a prdí normálně. Že by mohl mít zánět dýchacích cest a od toho že ho bolí bříškoale nemá ani rýmu ani kašel
na otázku jeslti s ním mám jít znova k obvodní tak prý ne, že máme na chirurgii přijít znovu zítra…si přijdu jak de*il
tak bych dodržovala dietní stravu, no pokud by chtel jíst a zítra uvidíš
@Crystal87 jestli prdí a chodí na velkou, tak to prý asi nebude slepé střevo. Prý se při něm veškerá peristaltika zastaví - říkala známá, co je zdravotní sestra. Držím palce, ať je prcek brzo OK
Ahoj, od včerejška se mi chce omdlít-černo před očima..
Bolí me v pravém podbřišku a výš :'(
Jak mile si sahnu Na to místo zabili me to na druhé strane.. Horečku nemám 36,5
Mám větry a nezvracim.. Ale nevolnost mam
@Anonymní píše:
a proč nejdeš k doktorovi? Tu Ti těžko pomůžem.
@Anonymní píše:
Protože.. Vim.. Ze me doktor pošle domů
Stejně ti nic jiného nezbyte. Jak to chceš jinak řešit, počkat jestli ti třeba to slepé střevo nepreskne. Promiň, ale nechápu.
@Anonymní píše:
když to víš, tak to neřeš. Jako co chceš slyšet?
tak buď doma a trp.. měli jsme souseda, byl hrozný frajer, zemřel v 33 letech na prasklé slepé střevo..taky všechno věděl.. hodně štěstí. ![]()
@Anonymní píše:
S neurčitou bolestí břicha Tě žádný rozumný doktor domů nepošle. A kdyby, tak jeď rovnou do nemocnice. Na co čekáš, až bude hůř? Nechápu.
@Anonymní píše:
Tak jdi k jinému.
Vždyť tohle co píšeš vypadá hodně závažně.
@Anonymní píše:
Jela bych rovnou na chirurgii do nemocnice, kde mají ultrazvuk a vybavení. Možná si počkáš, možná se budeš muset „prát“ aby Tě neposlali domu nebo pro doporučení, ale nedala bych se, řekla bych, že si počkám…
Synovec v 25. letech jel na pohotovost s bolestí břicha, asi si říkali, že mladý a vydrží a potom nastal šrumec, když ho vezli za pět minut dvanáct na sál s prasklým střevem.
Do břicha nikdo nevidí a proto by si neměl nikdo vzít na triko to nechat být. Jeď a trvej na řádném vyšetření, protože je fakt, že ono je někdy jedno kolik ti je, jak zdravě žiješ, někdy se prostě stane i to, co by nikdo nečekal.
@Halamka Právě proto píšu, že rozumný doktor ji s bolestí břicha doma nenechá. To si nikdo nevezme na triko. Je to hazard.
@Halamka děkuji za radu… Počkal si k večeru na pohotovost..
Ale jinak už se mi toto stalo jednou.. A doktoři mi řekli ze jsem v pohodě.. Bolestmama jsem brecela… Nakonec to nějak přešlo a ted znovu no…