Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, potřebovala bych radu, co napsat na slevomatu při nákupu do kolonky vydavatel kuponu. Na mail mi přišel jenom kod vouchru, ale nějakého vydavatele nikde nevidim a nevím si rady. ![]()
Tam se snad nic nevypisuje…vždy dorazí jen kód a nic víc není potřeba
Před 2 dny jsem taky nakupovala na slevomatu a tohodle jsem si vůbec nevšimla
@leryl Já si to taky myslím. Občas tam taky něco koupím, ale tohohle jsem si nevšimla…asi to není důležitý ![]()
Právě že mi to jinak píše, že chybí vyplnit vydavatele kuponu ![]()
Tak si tam zavolej a zeptej, ale nakupuji tam poměrně často a nic takového neznám??
Ahoj, měla bych dotaz.Jak to funguje? Něco mi přijde na email a co stím pak, nemám kopírku je k tomu potřeba? Chtěla jsem to sestře k vánocům ale jak bych ji to dala? Já myslela že přijde poukázka poštou a tu bych ji dala ale takhle?
Jsem v tom nováček tak se omlouvám za hloupý dotaz
![]()
@Sijoma80 Myslíš asi tiskárnu. Tu k tomu potřebuješ, aby sis ten kupon vytiskla. Pokud ale tiskárnu nemáš, tak si ten soubor můžeš dát na flashku a pak si to nechat vytisknout v práci u známých nebo v copy centru. Nebo dárek (kupon) můžeš sestře poslat na email ![]()
@JanaK88 píše:
@Sijoma80 Myslíš asi tiskárnu. Tu k tomu potřebuješ, aby sis ten kupon vytiskla. Pokud ale tiskárnu nemáš, tak si ten soubor můžeš dát na flashku a pak si to nechat vytisknout v práci u známých nebo v copy centru. Nebo dárek (kupon) můžeš sestře poslat na email
@Sijoma80 Některé servery to nabízejí, ale to se dočteš na jejich stránkách jestli to poskytují. Výhodou je, že kupon máš hned v emailu a můžeš ho využít a česká pošta je nespolehlivá a mohlo by spousta kuponů zmizet.
@JanaK88 Aha,a jak vypadá ten kupon co přijde do meilu? Nevíš? Je na něm částka a to Slevomat? Nebo jen ten dárek? ![]()
@Sijoma80 Některé servery posílají variantu s částkou a i dárkovou, bez částky. Trochu nechápu jak myslíš ten dárek. Hlavní na tom papíru je kod kuponu.
Třeba voucher/kupon vypadá tahle:
http://www.horecka-slev.cz/…-voucher.jpg
Kdyz se prihlasis na slevomat (kdyz si to kupovala, musela ses predpokladam zaregistrovat), tak pod tvym profilem budou ty vouchery, ktere mas koupene. A tam jde kdyz to stahujes vybrat darkovy vzhled. Tam si vyberes jaky chces a pak das stahnout voucher a ulozi se ti do pocitace na tom podkladu, ktery sis vybrala.. To pak vytisknes a predas. Kdyz nemas tiskarnu, tak to muzes z pocitace treba poslat mailem v priloze nekomu kdo tiskarnu ma…
@Majdula83 No jo, slevomat vlastně funguje trochu jinak. To jsem úplně zapomněla ![]()