Slevomat nákup

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1284
5.10.12 13:13

Slevomat nákup

Ahoj, potřebovala bych radu, co napsat na slevomatu při nákupu do kolonky vydavatel kuponu. Na mail mi přišel jenom kod vouchru, ale nějakého vydavatele nikde nevidim a nevím si rady. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
5.10.12 13:34

Tam se snad nic nevypisuje…vždy dorazí jen kód a nic víc není potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
5.10.12 13:58

Před 2 dny jsem taky nakupovala na slevomatu a tohodle jsem si vůbec nevšimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
5.10.12 14:07

@leryl Já si to taky myslím. Občas tam taky něco koupím, ale tohohle jsem si nevšimla…asi to není důležitý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
5.10.12 14:37

Právě že mi to jinak píše, že chybí vyplnit vydavatele kuponu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
5.10.12 14:40

Tak si tam zavolej a zeptej, ale nakupuji tam poměrně často a nic takového neznám??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.11.12 14:30

Jak funguje Slevomat.cz?

Ahoj, měla bych dotaz.Jak to funguje? Něco mi přijde na email a co stím pak, nemám kopírku je k tomu potřeba? Chtěla jsem to sestře k vánocům ale jak bych ji to dala? Já myslela že přijde poukázka poštou a tu bych ji dala ale takhle? :nevim: Jsem v tom nováček tak se omlouvám za hloupý dotaz :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
8.11.12 14:37

@Sijoma80 Myslíš asi tiskárnu. Tu k tomu potřebuješ, aby sis ten kupon vytiskla. Pokud ale tiskárnu nemáš, tak si ten soubor můžeš dát na flashku a pak si to nechat vytisknout v práci u známých nebo v copy centru. Nebo dárek (kupon) můžeš sestře poslat na email :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.11.12 14:40
@JanaK88 píše:
@Sijoma80 Myslíš asi tiskárnu. Tu k tomu potřebuješ, aby sis ten kupon vytiskla. Pokud ale tiskárnu nemáš, tak si ten soubor můžeš dát na flashku a pak si to nechat vytisknout v práci u známých nebo v copy centru. Nebo dárek (kupon) můžeš sestře poslat na email :)
:oops: :oops: :oops: Jééé, ano tiskárnu, jsem v tom hodně ztracená :roll: Jo takže jinak to nejde :roll: škoda že nepošlou kuponek poštou :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
8.11.12 14:45

@Sijoma80 Některé servery to nabízejí, ale to se dočteš na jejich stránkách jestli to poskytují. Výhodou je, že kupon máš hned v emailu a můžeš ho využít a česká pošta je nespolehlivá a mohlo by spousta kuponů zmizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
8.11.12 14:47

@JanaK88 Aha,a jak vypadá ten kupon co přijde do meilu? Nevíš? Je na něm částka a to Slevomat? Nebo jen ten dárek? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
8.11.12 14:52

@Sijoma80 Některé servery posílají variantu s částkou a i dárkovou, bez částky. Trochu nechápu jak myslíš ten dárek. Hlavní na tom papíru je kod kuponu.
Třeba voucher/kupon vypadá tahle:
 http://www.horecka-slev.cz/…-voucher.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
8.11.12 14:52

Kdyz se prihlasis na slevomat (kdyz si to kupovala, musela ses predpokladam zaregistrovat), tak pod tvym profilem budou ty vouchery, ktere mas koupene. A tam jde kdyz to stahujes vybrat darkovy vzhled. Tam si vyberes jaky chces a pak das stahnout voucher a ulozi se ti do pocitace na tom podkladu, ktery sis vybrala.. To pak vytisknes a predas. Kdyz nemas tiskarnu, tak to muzes z pocitace treba poslat mailem v priloze nekomu kdo tiskarnu ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
8.11.12 14:53

@Majdula83 No jo, slevomat vlastně funguje trochu jinak. To jsem úplně zapomněla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák