Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@xPralinka kupon mít nemusíš, stačí ten kód - co já mam na tom kuponu je kód „dma413“
@pet01 píše:
@xPralinka kupon mít nemusíš, stačí ten kód - co já mam na tom kuponu je kód „dma413“
Děkuji mockrát ![]()
@xPralinka a ještě je tu naspáno - V internetové objednávce na www.litex.cz zadejte (ten kód) do políčka „bonus“ ![]()
@pet01 píše:
@xPralinka a ještě je tu naspáno - V internetové objednávce na www.litex.cz zadejte (ten kód) do políčka „bonus“
Vím, už mám nakoupeno
Díky ![]()
Pokud máte některá zájem, dostala jsem dnes mailem slevový kód 15% na nákup Litexu platný do 31.8. V případě zájmu pošlu v SZ
@Cikyto kód ze slevové knížky za 150 bodů platný do 9.9.2013 je dma413 ![]()
Získejte 15% SLEVU na www.litex.cz. Bonus kód pro uplatnění slevy: FCB113
Ahoj,
není tu někdo, kdo má slevový kupon z DM na nákup v Litexu a nepotřebuje ho? Nejsem si tedy jistá, zda ho ještě dávají.
Díky ![]()
Ted koukam, ze v DM se da vytisknout kod za 10 bodu: http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…8/litex.html
Jenze ja se do drogosky zitra nedostanu a objednat si chci jeste dnes vecer ![]()
Tkz se pridavam k prosbe, zda ma nekdo kod odjinud (takovy ten vseobecne platny, kazdy rok maji jiny) a vyzradi nam ho prosim? ![]()
Predem velke diky. 20% sleva je znat, tkz jinak do toho DéeMka budu muset vyrazit
![]()
10% slevu: GAR905
15% slevu: ZFP605
ale ten na 20% nemam ![]()
a ja jsem nenazrana, tkz pokud nekdo nevyzradi, tak me to DM fakt nemine ![]()
@Andrej29 Jojo, za 10 bodů ti ho vytisknou přímo na tom terminálu v Dmku, takže je to super ![]()