Sony Xperia mini

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.5.13 15:04

Sony Xperia mini

Ahojte,
ráda bych znala vaše zkušenosti s telefonem Sony Xperia mini. Nepotřebuji mít v mobilu různé vymožené funce. Potřebuji ji nejvíc na sms, volání a na fotky. Ostatní telefony mi přijdou velké, takže budu ráda i za odkaz na jiný „menší“ telefon :)
Děkuji.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
367
28.5.13 15:18

Mám a super :-) ze začátku mi přišla maličká, ale to hned přešlo a ted když si mám vzít jiný telefon ( přítel ma xperii S ) apod tak si přijdu jak kdybych měla držet pádlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
28.5.13 15:24

@Eveline Ghost já jsem spokojená, dobře fotí a rozměrově mi taky vyhovuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
28.5.13 15:27

Na sms skvely, venku foti docela obstojne, uvnitr je to horsi. Celkove jsem spokojena. Ale moc se nekamaradi s padama na zem :(. Potrebovala bych nejakou bytelnejsi verzi. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.5.13 15:45

Mam a super, uz zadny jiny nechcu. Rozmer super, fotky a videa dela bezvadne a je velmi prehledny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.5.13 15:56

@mona77 nekamarádí? mě už spadnul na zem tolikrát :-D dlažba, beton, plovoučka :-D a pořád žije, ani prasklý displej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
28.5.13 17:04

Jednou mi prasknul docela dost - ta predni cast. V dusledku toho nefungovala dotykova vrstva. Pak pri dalsich padech uz jen drobne praskliny ci oderky. Ale ja se priznam, jsem na ten telefon neopatrna :roll: - pada casto :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.5.13 18:11
@Samara5 píše:
@mona77 nekamarádí? mě už spadnul na zem tolikrát :-D dlažba, beton, plovoučka :-D a pořád žije, ani prasklý displej :-)

tak tak, me taky parkrat spadl, dokonce na dlazbu a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 18:57

Děkuji moc, holky. Přesvědčily jste mě, jdo něho. Děkuji moooooc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
31.5.13 14:26

Taky mi dost padá a je celý a v pohodě ;)

@Eveline Ghost tak to jsem ráda, protože to je fakt skvělý telefon :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák