Slinta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1692
24.9.10 13:18

slinta

Ahojky mam takovou prozbu?muj tři lety syn si pořad olizuje tryko od ramen až k zapěsti,ma ho vždy tak mokre že ho mužu ždímat,děla to asi tak dvy tydny pořad.Když pro něj jdu do školky ma mokre snad vše,dnes už ma převlečene už druhe tryko a jde do třetiho :nevim: když se ho zeptam proč to děla neodpoví.Děla to při každe aktivitě že se mi nepodaři ho od toho odpoutat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21968
24.9.10 13:38

Nervozita, podle mne… někdo si kouše nehty, jiný cucá triko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
24.9.10 13:41

nebo se nudí… :think: ani si nedokážu technicky představit jak to dělá-hlavně u nějaké činnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
24.9.10 13:56

Děla to u všeho venku,doma při hře,jidle prostě pořad.Ja jsem z toho na nervy pořad žmoula :zed: Taky jsem si řikala že to je asi nervozitou ale i když je v klidu a povidame si dělato pořad.Pak mě napadlo že asi nepolika sliny a že je tam otíra ale asi blbost že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
24.9.10 14:04

Kdo má nějaký zlozvyk, je schopný to dělat pořád, bez zjevného důvodu - i když je zdánlivě zrovna v klidu a dělá něco jiného… Kouše si nehty, nípe tkaničku, cucá roh kapesníku, žmoulá si vlasy, kouše se do rtu… cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.9.10 14:06

Letos nastupoval do školky? Nemůže to být nějakého psychického rázu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
24.9.10 14:12

Ano nastoupil na cely den.Ale tam chodí rad vubec jsme neměli problem sam si řekl že tam chce i spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí