Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj potřebuju poradit.. Začalo vaše miminko také od toho 3 měsíce slintat a nejvíc teď v 3 a půl.. Vím, že miminka dost slintají když mu rostou zoubky ale to mi příjde dost brzy
![]()
Malá začala strašně slintat asi ve 2m. a zuby to teda nebyly. Slintala si jen tak.
@Colbynka slintal a ja se ptala doktorky jestli uz muzou byt zuby a ona ze je brzy, ale ze je to normalni
Zhruba od dvou mesicu meli slintak kolem krku…a docela dlouho. Jeste proti slintani pomahal dudlik, ale jak jsme ho zapomneli, bylo body mokry do par minut ![]()
No vidíte a já myslela, že to dělají jen když jim rostou zoubky ![]()
Malej slintal cca od 3 měsíců, všichni pořád říkali, že to jsou zoubky a první vykoukl až v desátém měsíci ![]()
Taky slintáme cca od 3 měsíců, bodýčka pořád mokrý až na pupíka
sleduju, jestli nevykoukne nějakej zubák, ale pořád nic, takže si asi slintá jentak ![]()
Já malýmu říkám malej slintal uslintanej ![]()
Podle kapek na zemi poznáš kudy jsem s ním prošla
nepomáhá ani plína kolem krku a zoubky mu zatím nerostou.
Hihi no to mě teď začal právě slintat na tričko jak se naučil otáčet hlavičku ze strany na stranu tak mi teď mydlí hlavičkou o triko a sem mokrá já a on úplně suchej ![]()
@Colbynka Tak to buď ráda, že jen slintá. Miky i blindí a to je pak naděleníčko
to pak převlíkám i sebe ![]()
@portia Plina ne, to je tenky, to chce dvojvrstvy frote cintaky a casto menit ![]()
edit..a my jeste meli takovy ty jen kolem krku, jedna strana frote, druha nepromokava ![]()