Známá bije ročního chlapečka

183
6.4.13 11:30

Znama bije rocniho chlapecka

Maminky nevim jestli mi nekdo poradi, tak to alespon zkusim. Jednou jsem byla u „zname“ ktera ma rocniho chlapecka. Posadila ho na stul a dala mu telefon. Chlapeckovi telefon spadl na zem, zacala na nej kricet ze ho zbije a uz na nej naprahovala ze mu da facku, ale asi si uvedomila ze jsem tam ja, koukla se na me a ruku dala dolu. Tyden na to jsem si o tom povidala s kamoskou, ktera bydli shodou okolnosti vedle ni, a ta mi zas rekla ze porad slysi ranu pak maly zacne brecet, a ta znama se ho snazi prekricet do ty doby dokud neni ticho. Ma jeste jedno dite uz vetsi a bije ho za malickosti. Je mozny ze to dela i tomu miminku? Kdyz ho ma na ruce nebo v kocaru porad s nim houpe ci skace, nemuze to mit nejaky vliv na jeho hlavicku? Ja teda myslim ze ano ale jista si nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2677
6.4.13 11:32
@Petulina85 píše:
Maminky nevim jestli mi nekdo poradi, tak to alespon zkusim. Jednou jsem byla u „zname“ ktera ma rocniho chlapecka. Posadila ho na stul a dala mu telefon. Chlapeckovi telefon spadl na zem, zacala na nej kricet ze ho zbije a uz na nej naprahovala ze mu da facku, ale asi si uvedomila ze jsem tam ja, koukla se na me a ruku dala dolu. Tyden na to jsem si o tom povidala s kamoskou, ktera bydli shodou okolnosti vedle ni, a ta mi zas rekla ze porad slysi ranu pak maly zacne brecet, a ta znama se ho snazi prekricet do ty doby dokud neni ticho. Ma jeste jedno dite uz vetsi a bije ho za malickosti. Je mozny ze to dela i tomu miminku? Kdyz ho ma na ruce nebo v kocaru porad s nim houpe ci skace, nemuze to mit nejaky vliv na jeho hlavicku? Ja teda myslim ze ano ale jista si nejsem.

8o 8o 8o 8o 8o
Chudák dítě.. Matka by měla navštívit asi psychologa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
6.4.13 11:34

Pry chodi k psychiatrovi a bere nejaky prasky. Tak nevim jestli na ni zabiraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
6.4.13 11:35

Nervní matka…nervní děti…je sama? Nebo má partnera? Možná je hodně unavená, vystreslá a špatně snáší ten stres z dětí…můžeš jí nabízet společný vycházky, návštěvy…aby se víc odreagovala…můžeš se jí zeptat, jestli nemá problémy…co víc fakt nevím…udat na sociálku? Fakt nevím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.13 11:38

Má známá to taky dělala, začala být šíleně nervní a malého sem tam flákla vlastně za nic..facku, přes nohy.. Upozornila jsem na to jejiho přitele (jsme kamarádi a jí znám přes něj) Ona mi pak psala z čeho ji obvinil, že to neni pravda (mě nejmenoval) a tak jsem to vybalila na rovinu, ze jsem to videla já, ale nejen já a že je špatný že si to ani neuvědomuje a nechce přiznat.. Ze malej za to nemuze ze je nervní.. Ted jsme se dlouho neviděli páč se na mě naštvala..ale už začala psát a že nad sebou přemýšlí… Chce se to ozvat, i za cenu ze se s tebou dotyčná přestane bavit. To dítě za to nemuze..

• Citovat
  • Upravit
31672
6.4.13 11:38

To je hrůza, chudák dítě :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
6.4.13 11:39

Je sama bez pritele, zije s babickou ktera sotva chodi a mimco ji jeste dava hlidat. Otec ditete ten se ji snazi pomoct ale ona nechce. Udavat asi by to bylo nejlepsi reseni ale ja takova nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.4.13 11:40

Nahlaš to na sociálku. Můžeš tím zabránit týrání! Tak s tím neotálej. Kdybych věděla o týrání dítěte ve svém okolí, tak by mi to teda rozhodně nedalo spát. Ti chudáčci malí se sami nemají jak bránit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.4.13 11:43

A ta mi zas rekla ze porad slysi ranu pak maly zacne brecet.

Tak zrovna tohle je u nás na denním pořádku a můžu ti říct, že jsem třeba 3 metry od něj :lol: To se tak strašně špatně hodnotí. Ty jsi byla jednou u toho, kdy si myslíš, že chtěla dát facku… ale nedala jí. A kamarádka slyší zvuky, kdy si taky myslí, že ona dítě mlátí. To jsou všechno domněnky a tady v diskuzi to asi nikdo nevyřeší :nevim: Já si zas myslím, že soused podvádí svojí ženu, co myslíte vy? :D Ale je to vlastně můj problém, že na tyhle diskuze typu „odhadněte člověka na dálku“ chodím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
6.4.13 11:44

Holky dejte pokoj tady s těma diskuzema alespoň o víkendu, člověk si udělá kafe, sedne k emiminu a věčně témata k pláči. Já jsem měla měla na návštěvě kamarádku na 3 dny a normálně tu holku bila za úplný prkotiny. Tak jsem jí řekla, že už se na to nemůžu koukat a že je to už týrání a bylo po kamarádství, od tý doby jsem jí neviděla. Slyšela jsem, že teď je někde v Praze a dceru jí sebrali. Pokud Tvoje kámoška fackuje roční dítě po hlavě a Ty to uvidíš, záleží na tom, co uděláš. Problém je, že nikdo nevíme, co se děje za zdmi bytů, kolikrát slušných domácností, to procento bitých a zneužívaných dětí ve velký. Bohužel, často ani sociálka nic neudělá, pokud si matka začne dávat pozor a bude se na dětech vybíjet skrytě. Hodně smutný téma. Každopádně já bych s ní skončila. I bych jí řekla proč.

Edit : Tím jsem nechtěla říct, že když s tím sociálka kolikrát nic neudělá, máme být nevšímaví, to ne, já jsem pro, aby se to dozvěděla co nejvíc lidí. Řekla bych to každýmu na potkání, že ta holka bije dítě. I jejímu chlapovi, pokud nějakýho má.

Příspěvek upraven 06.04.13 v 11:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
6.4.13 11:46

Taky to mam porad v hlave. :-( je to hrozny ale kdyz nemam dukazy? Socialka k ni prijde podiva se a zase jde. Znam to od sousedky deti triska hlava nehlava, socialka tam chodi porad a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.4.13 11:50

Zavolala bych na ni socialku at si to pohlidaj. To dite se samo neubrani a je na vas dospelych kolem aby jste stim neco udelali. CHudacek maly. Ja bych to resila protoze bych nechtela pak na to jednou koukat ve zpravach a vedet ze jsem mohla tomu zabranit..
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
6.4.13 11:52

V úvodním příspěvku je napsáno že napřáhla a v odpovědích už ho fackuje.Na třetí stránce už bude že ho zabije a někam zahrabe :roll:

• Citovat
  • Upravit
13073
6.4.13 11:54
@ohýnek píše:
V úvodním příspěvku je napsáno že napřáhla a v odpovědích už ho fackuje.Na třetí stránce už bude že ho zabije a někam zahrabe :roll:

diskuze tohodle typu vždycky takhle gradujou. Když nestačí úvodní příspěvek, tak se začne přidávat a přidávat, aby lidi začali odpovídat, tak jak zakladatelka očekávala :nevim: Nemyslím konkrétně tuhle zakladatelku, ale píšu že to tak je u diskuzí tohodle typu. Než se na mě někdo sesype :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
6.4.13 11:54

Zavolaly by jste sociálku i na matku, která vyveze dítě před dům v kočárku a uspává ho tak, že ho tam samotné nechá hodinu a půl řvát? Tchán byl toho často svědkem a řekl k tomu : Jo ta je tvrdá, ta nepovolila.
Tak to jsem šla do kolen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky