Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim vas chtela bych poradit jake mate skusenosti se slovaky jako s partnery? jsem s pritelem rok a pul cekame miminko. kdyz jsme spolu zacaly chodit hyckal si me rozmazloval se vsim mi pomohl i samozdrejme pomaha je to super chlap pozorny milujici. kdyz se dozvedel o miminku byl stastny nadseny a tim to zacalo, posledni dobou je nervni a vztekly jsem v 5 tydnu tehotenstvi a doktor mi rekl ze mam zamlkle tehotenstvi kdyz sem mu to rekla zacal byt takovy divny protivny kdyz neco delam hned me od toho vyzene zacne rvat ze to udela on at si jdu lehnout nebo na internet a tak..co si o tomhle myslite dekuji za kazdou radu vsem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myslím, že konkrétně slovenská národnost na to nemá extra vliv, když jsou naše národy tak podobné.
A nějak nechápu, jestli jsi těhotná nebo ne, možná má taky o tebe jen strach a o to těhotenství taky.
Teď asi nechápu, čekáte dítě nebo máš ZT? Jinak národností to není, stejně jako Češi jsou Slováci prostě různé povahy ![]()
@Kriss Tina píše:
Teď asi nechápu, čekáte dítě nebo máš ZT? Jinak národností to není, stejně jako Češi jsou Slováci prostě různé povahy
detatko cekame jsem v 5tydnu ale byla sem u doktora a ten mi rekl ze ze jde o zamlkle tehotenstvi. jsem to cetla ale nejak poradne tomu nerozumim co se vlastne muze stat a on porad na me hulaka nervni je a to je skoro kazdy den
@gregerova jaja píše:
Zdravim vas chtela bych poradit jake mate skusenosti se slovaky jako s partnery? jsem s pritelem rok a pul cekame miminko. kdyz jsme spolu zacaly chodit hyckal si me rozmazloval se vsim mi pomohl i samozdrejme pomaha je to super chlap pozorny milujici. kdyz se dozvedel o miminku byl stastny nadseny a tim to zacalo, posledni dobou je nervni a vztekly jsem v 5 tydnu tehotenstvi a doktor mi rekl ze mam zamlkle tehotenstvi kdyz sem mu to rekla zacal byt takovy divny protivny kdyz neco delam hned me od toho vyzene zacne rvat ze to udela on at si jdu lehnout nebo na internet a tak..co si o tomhle myslite dekuji za kazdou radu vsem
Proč si nepromluvíš s ním? Jak máme vědět, co se mu honí hlavou? Čekáš tedy dítě, nebo ne? Nějak tomu neorzumím ![]()
@gregerova jaja píše:
detatko cekame jsem v 5tydnu ale byla sem u doktora a ten mi rekl ze ze jde o zamlkle tehotenstvi. jsem to cetla ale nejak poradne tomu nerozumim co se vlastne muze stat a on porad na me hulaka nervni je a to je skoro kazdy den
Víš co to je zamlklé těhotenství?
@gregerova jaja píše:
Já vás nechci nějak ranit, ale jestli vám lékař řekl, že jde o zamlklé těhotenství, tak už dítě nečekáte. Embryo odumřelo a dál se nevyvíjí. Teď se nejspíš čeká, zda si s tím vaše tělo poradí samo, nebo bude nutná revize. ![]()
Příspěvek upraven 13.03.22 v 14:54
Tak je rozhozený a naštvaný, že těhotenství nedopadlo. Promluvte si spolu, vypovidejte se. Asi má strach o tebe, strach, že i další těhotenství dopadne špatně, že zklamal.
Příspěvek upraven 13.03.22 v 14:54
@gregerova jaja píše:
Pokud máš zamlkle těhotenství, tak to znamena, že nejsi těhotná. Ono to odejde.
@arinecka píše:
Proč si nepromluvíš s ním? Jak máme vědět, co se mu honí hlavou? Čekáš tedy dítě, nebo ne? Nějak tomu neorzumím
jsem v 5tydnu ale doktor mluvil o zamlklem tehotenstvi pristi tyden mam jit na kontrolu a on mi rekne co a jak dal rikal ze kdyztak by mi dal pilulku
@gregerova jaja píše:
jsem v 5tydnu ale doktor mluvil o zamlklem tehotenstvi pristi tyden mam jit na kontrolu a on mi rekne co a jak dal rikal ze kdyztak by mi dal pilulku
A on vám nevysvětlil, co to znamená?
Mně přijde, že vůbec netušíte, že jste potratila, a proto se divíte, proč se přítel trápí.
Příspěvek upraven 13.03.22 v 14:58
@gregerova jaja píše:
Tehotenstvi skoncilo, ted mas tyden cekat, zda se potrat rozjede sam, pokud ne, tak ti da za tyden tabletku, ktera potrat vyvola.
Je mi to lito.
Pritel je podle mne spatny z toho potratu
@gregerova jaja píše:
Takže těhotná nejsi, když to neodejde samo, tak dostaneš pilulku, aby tělu pomohli. Chlap tomu asi rozumí víc než ty, tak je asi na nervy, že to nedopadlo. Můj muž byl taky smutný, když sem potratila a v dalším těhotenství mě nenechal nic dělat. Každý to holt nese po svém ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat