Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danilan Já jsem nic sdílet nechtěla, to ona se pořád angazovala do všeho, tak mi to teď přijde trochu pokrytecke
ale ano budu její rozhodnutí respektovat, protože vím, jaké to je, když někdo neustále překračuje mé hranice a to konkrétně z její strany.
@Danilan Nejsem si vědoma, spíš si ale myslím, že jde o to, že někdo, komu se ona svěřila, to řekl mě, i když sem říkala, že některé vecy by si člověk měl nechat jen pro sebe. Tam v jejich rodině všichni všechno vědí a myslím si, že jí vadí, že jsem toho součástí.
@cernaselma Ano, tak to dělám
jak jsem psala v úvodu, právě tohle mě mrzí, že musím dělat, jak kdyby neexistovalo něco, co existuje
přijde mi to divné.
@Anonymní píše:
@hospodki @Rosary @Fiducia @Wenn.Nox O mém těhotenství ji to vykecal můj partner a o jejím to věděli všichni, jen já a partner ne. Jinak ano nemá právo mi svoje dítě půjčovat, ale jde o to, že ona si mé dítě chodila půjčovat dvakrát týdně, kolikrát i tak, abych o tom ja nevedla, ona domluvená s mých chlapem, přišla zazvonila…
Hele, ale to pak není problém její, ale mezi tebou a tvým chlapem. Ty jsi jí dítě „půjčovat“ nemusela. To, že to dělal tvůj chlap, tak je chyba ve vaší komunikaci a nemáš se zlobit na kamarádku.
@Anonymní píše:
@Danilan Já jsem nic sdílet nechtěla, to ona se pořád angazovala do všeho, tak mi to teď přijde trochu pokryteckeale ano budu její rozhodnutí respektovat, protože vím, jaké to je, když někdo neustále překračuje mé hranice a to konkrétně z její strany.@Danilan Nejsem si vědoma, spíš si ale myslím, že jde o to, že někdo, komu se ona svěřila, to řekl mě, i když sem říkala, že některé vecy by si člověk měl nechat jen pro sebe. Tam v jejich rodině všichni všechno vědí a myslím si, že jí vadí, že jsem toho součástí.
Kdo ví jak to je. Jedna paní povídala…ta to řekla te a ta zase te a ta si to prekroutila… Proto od jisté doby nepotřebuji vědět ostatních soukromí a oni také mé. Je mi lépe, když si lidé nevidí do talíře. Zkus být nad věcí a nedat najevo jak tě rozhodí to že o něčem nevíš. Mě osobně je to fakt jedno, jestli se o něčem dozvím jako první nebo po měsíci. S nejlepšími přáteli a rodiči to sdílíme napřímo ale ostatní je přece fuk.
@Anonymní píše:
@Danilan Já jsem nic sdílet nechtěla, to ona se pořád angazovala do všeho, tak mi to teď přijde trochu pokryteckeale ano budu její rozhodnutí respektovat, protože vím, jaké to je, když někdo neustále překračuje mé hranice a to konkrétně z její strany.@Danilan Nejsem si vědoma, spíš si ale myslím, že jde o to, že někdo, komu se ona svěřila, to řekl mě, i když sem říkala, že některé vecy by si člověk měl nechat jen pro sebe. Tam v jejich rodině všichni všechno vědí a myslím si, že jí vadí, že jsem toho součástí.
Kdo ví jak to je. Jedna paní povídala…ta to řekla te a ta zase te a ta si to prekroutila… Proto od jisté doby nepotřebuji vědět ostatních soukromí a oni také mé. Je mi lépe, když si lidé nevidí do talíře. Zkus být nad věcí a nedat najevo jak tě rozhodí to že o něčem nevíš. Mě osobně je to fakt jedno, jestli se o něčem dozvím jako první nebo po měsíci. S nejlepšími přáteli a rodiči to sdílíme napřímo ale ostatní je přece fuk.
A proc se s ni stykas? K sobe ji zvat nemusis a nemusis chodit nekam, kde bude ona. A kdyz bude nejaka rodinna oslava, kde budete obe, tak snad staci ji ignorovat a bavit se s nekym jinym, ne?