Rodinné vztahy - baví te se všemi?

Anonymní
20.12.21 16:15

Rodinné vztahy - baví te se všemi?

Ahoj, zažil jste někdo, že Vás někdo z partnerovi rodiny neměl rád? Např. prarodiče a nechtěj vás vídat? Mě je to jedno, ale přítelovi rodiče pořád řeší, že se nebavíme a tak. Já ale lidi co někoho odsoudí jen tak v životě nepotřebuju a nezáleží mi na nich a bavit se s nima nechci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20917
20.12.21 16:15

Tak se nebav a máš to, ale pak neřeš, proč to řeší ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
20.12.21 16:36

Tak záleží, co jim na tobě vadí. Jestli to že např. šlapeš, nebo fetuješ tak se dá pochopit, proč se s tebou bavit nechteji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
20.12.21 16:43

Zažila…nebavím se, nestýkám se…neexistují pro mě a je mi to jedno..neřeším to vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
20.12.21 16:45

Cerstve tim prochazim. Netesi me to, ale naucim se s tim zit. V zajmu zachovani sveho dusevniho zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
20.12.21 16:57

Už přes 3 roky nejsem téměř v kontaktu se svým vlastním bratrem. Měla jsem snahu to napravit, on to ignoroval, nejevil sebemenší zájem.
Teď mu občas pošlu fotky jeho neteře, když mi napíše. Ale náš vztah je celkově chladný. A to jsme jako malý byli nerozluční parťáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.21 16:57
@karkarka píše:
Tak záleží, co jim na tobě vadí. Jestli to že např. šlapeš, nebo fetuješ tak se dá pochopit, proč se s tebou bavit nechteji.
:D Ne, ne, jen jim proste nejsem sympaticka a asi ani dost dobra pro jejich vnoucka….
  • Citovat
  • Upravit
15185
20.12.21 17:02
@Anonymní píše: :D Ne, ne, jen jim proste nejsem sympaticka a asi ani dost dobra pro jejich vnoucka….

V tom případě na ně kasly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.12.21 17:24
@Anonymní píše:
Ahoj, zažil jste někdo, že Vás někdo z partnerovi rodiny neměl rád? Např. prarodiče a nechtěj vás vídat? Mě je to jedno, ale přítelovi rodiče pořád řeší, že se nebavíme a tak. Já ale lidi co někoho odsoudí jen tak v životě nepotřebuju a nezáleží mi na nich a bavit se s nima nechci.

Neřeším, co si kdo myslí atd. a ano, nejsem v kontaktu ani se svojí nevl ségrou, prostě je to člověk, co mi fakt lidsky nesedí a nehodlám to měnit, ani kdyby se jiní postavili na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
20.12.21 18:00

Hele, skoro v každé rodině je něco a ne všechny vztahy prostě jsou a mohou být v pořádku… často si lidi řeknou či provedou takové věci, přes které se pak už prostě nechtějí přenést…
a některé vztahy mohou mít vývoj.. my třeba už pár let vycházíme moc hezky s manželovou mámou, ale taky byly roky, kdy nám stačilo se vidět dvakrát za rok a měly jsme k sobě prostě tak zásadní výhrady, že jsme víc nechtěly…
pak jsou v rodinách taky rozpory a rozepře kvůli penězům, dědictví či starým křivdám, takže ti se třeba taky nevídají..
u nás v celkem blízké rodině se taky pár takových věcí najde.. část věcí si sedne, část si nesedne nikdy. Tak to prostě je. Netrap se tím. A pokud víš, že máš máslo na hlavě, tak je fajn se omluvit a udělat první krok.. párkrát se mi to už v životě osvědčilo ;) uznat svou chybu není slabost, ale síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
20.12.21 18:20

Tak rozhodne me nema rad manzeluv bratr a ani ja jeho. :lol: A manzelovi rodice me asi taky nezboznuji. :think: Je mi to fuk, ja je rada nemam a kdyz nemusim, tak je nevidím. Sama od sebe s nimi nekomunikuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.12.21 19:27
@Anonymní píše: :D Ne, ne, jen jim proste nejsem sympaticka a asi ani dost dobra pro jejich vnoucka….

Vůbec si nepřipouštěj, že by Tvoje dítě mělo snad patřit někomu jinému než Tobě nebo že by snad mohl někdo o něm rozhodovat a posuzovat. Ty jsi hlavní osoba, Ty jsi MATKA, další příbuzní jsou až další v pořadí. Takže vůbec takovou slovní zásobu „nejsem dobrá pro jejich vnoučka“ nevyslovuj. Podstatná jsi ty a oni ať si myslí, co chtějí. jakmile si připustíš komplex z toho, že nesplňuješ něčí očekávání, budeš hodně slabá. TY jsi TY, děláš pro dítě jistě maximum, tak ostatní lidi ber s rezervou.
Samozřejmě se k nim chovej v rámci slušnosti, ale opakuji: není podstatné, jak Tě oni vidí, podstatné je, jaký domov vytváříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.12.21 19:29

Vám všem, s nimiž se např. tchánovci nebaví, docela závidím. :D :D Ke mně se chtějí dokonce nastěhovat :D. Problém je, že já jejich náklonnost nějak neopětuji. :roll: Jsou takzvaně z jiného těsta, což JIM ale vůbec nevadí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
20.12.21 19:51

@Cimada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je slušnej oddíl tchanovcu asi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
20.12.21 19:54

Jinak k tvé otázce. S lidmi, který mi jakkoliv škodí, nejsem v kontaktu.
(Škodí:pomlouvají, vymýšlí si, dělají zle v rodině ).
Naučila jsem se koukat na sebe a svou rodinu. Ne se stresovat s lidmi, kteří za to nestojí.
Jinak tchyně je ok, vidím ji dvakrát ročně. A to bohatě stačí, kdyby to bylo na manželovi nevidíme se vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová