Děsná švagrová

Anonymní
22.12.21 11:17

Děsná švagrová

Zdravím :D Chtěla bych radu, nebo vaše zkušenosti se švagrovou. Moje švagrová (manželova sestra) je děsná p*nda! Už na ZŠ byla, ale myslela jsem, že z toho prostě dospěje! Ale ono ne! Je sebestředná, sobecká a myslí si, že slunce se točí kolem ní. Tchýni má omotanou kolem prstu a ta ji neustále brání, my jsme vždy ti špatní. Je to horší, co se nám narodilo (vymodlené) miminko. Nedokáže pochopit, že kvůli covidu, ale i dalším nemocem se dceru snažíme chránit. Ze začátku dcera chodila na spoustu očkování, tak nesměla onemocnět apod., takže mi jsme s manželem prakticky jenom doma (dobrovolně) a švagrová je prostě rozlítaná všude možně s milion lidma :roll: a pak napíše, že by teda přijela (po trapném přemlouvání od tchyně) a když to odřekneme, tak se ještě uráží. Dceru viděla jednou a to na křtinách, ke kterým jí ani nic nedala (myslete si co chcete, je to slušnost něco dát) a vlastně jí vůbec nic nedala, ani se nepřijela na dceru podívat (už má skoro rok). Ze začátku mi to bylo líto, protože je to její jediná teta, ale teď po aféře z Vánočními dárky jsem už tak vytočená, že už je mi to jedno a dcera tetu prostě mít nebude!! Co vy? Jak to máte v rodině? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20901
22.12.21 11:25

Takže když švagrová nic nedává, tak není hodná návštěv. Chápeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
22.12.21 11:27

Ne, takovou p. indu jako jsi ty v rodině naštěstí nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.21 11:27

Ne, když švagrová nejeví zájem, tak nepřijede na návštěvu. Dárky ať si klidně strčí …. Ale ona nemá ani zájem přijet, a když jo, tak po kalbě

• Citovat
  • Upravit
Alriga
22.12.21 11:29
@Anonymní píše:
Ne, když švagrová nejeví zájem, tak nepřijede na návštěvu. Dárky ať si klidně strčí …. Ale ona nemá ani zájem přijet, a když jo, tak po kalbě

No, neprijede k vám, nepojede od vas. Vzdyt je to fuk

• Citovat
  • Upravit
2353
22.12.21 11:30

Ona si může žít svůj život jak chce, takže kvůli své neteři nemusí doma sedět rok na prd.li, abyste ji laskavě dovolili se jít na ni podívat. Teď když ji vidět chce, tak ji k ní nepustíte. Dá se to vyřešit testem, nevidím v tom problém. To ty děláš problémy v rodině tím, že si vymýšlíš, jak a kdo by se měl chovat. Pokud tvý dceři neubližuje, je úplně zcestný, abys dělala v rodině takový peklo stylem „dcera tetu prostě mít nebude“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33695
22.12.21 11:30
@Anonymní píše:
Zdravím :D Chtěla bych radu, nebo vaše zkušenosti se švagrovou. Moje švagrová (manželova sestra) je děsná p*nda! Už na ZŠ byla, ale myslela jsem, že z toho prostě dospěje! Ale ono ne! Je sebestředná, sobecká a myslí si, že slunce se točí kolem ní. Tchýni má omotanou kolem prstu a ta ji neustále brání, my jsme vždy ti špatní. Je to horší, co se nám narodilo (vymodlené) miminko. Nedokáže pochopit, že kvůli covidu, ale i dalším nemocem se dceru snažíme chránit. Ze začátku dcera chodila na spoustu očkování, tak nesměla onemocnět apod., takže mi jsme s manželem prakticky jenom doma (dobrovolně) a švagrová je prostě rozlítaná všude možně s milion lidma :roll: a pak napíše, že by teda přijela (po trapném přemlouvání od tchyně) a když to odřekneme, tak se ještě uráží. Dceru viděla jednou a to na křtinách, ke kterým jí ani nic nedala (myslete si co chcete, je to slušnost něco dát) a vlastně jí vůbec nic nedala, ani se nepřijela na dceru podívat (už má skoro rok). Ze začátku mi to bylo líto, protože je to její jediná teta, ale teď po aféře z Vánočními dárky jsem už tak vytočená, že už je mi to jedno a dcera tetu prostě mít nebude!! Co vy? Jak to máte v rodině? :roll:

První ti vadí, že chce přijít, pak zase že nejde, nedává dárky, tchyni má omotanou kolem prstu… No jo no, když ty na ní nevidíš nic dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33695
22.12.21 11:33
@Anonymní píše:
Ne, když švagrová nejeví zájem, tak nepřijede na návštěvu. Dárky ať si klidně strčí …. Ale ona nemá ani zájem přijet, a když jo, tak po kalbě

Já tak trochu nechápu, o co že ti vlastně jde? Že si švagrová žije svůj život, a nesedla si na zadek z neteře? Ne každej je poprděnej z mimina. Tak jí pěkně potrestáš, malá nebude mít tetu a basta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
22.12.21 11:33
@Anonymní píše:

Ale dyt sama píšeš, že když přijet chtěla/chce, tak jí to odreknete s tím, že chranite malou. Tak jako wtf? Ono ne každej se bude doprošovat 10×, aby mohl přijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
22.12.21 11:35

Nejak ztracim nit - tak vy dceru dobrovolne drzite doma aby se nestykala s lidma a neco od nich nechytla a na druhou stranu vysilujes, ze k vam svagrova neprijede a kdyz chce, tak ji to nedovolite? zkus pouzit mozek - treba svagrova se dozvedela, ze si neprejete, aby k dceri chodili lide, co porad nekde trajdaji, tak se k vam nevnucovala,… pak ji matka presvedci, ze by mela dojet, ona vam zavola a vy to odmitnete, ok, ale proc vysilujes, ze k vam nejezdi?… omg. ty taky budes pro ni skvela svagrova :-) asi moc bystra nebudes, ze ti nedochazi, ostatne neni moc dobre drzet dcerku jako pokojovou kvetinku…

Příspěvek upraven 22.12.21 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21397
22.12.21 11:36

Buď ráda, že nejezdí, ne?
Kolik je jí roků? Vydělává si? Jestli ne, tak ke křtinám dávají za ni rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.12.21 11:39

No, tak konečně bude mít svagrova klid. Možná to i chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
22.12.21 11:44

To je děsná švagrová :cert:… akorát nechápu proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
22.12.21 11:47
@Cenarius píše:
Takže když švagrová nic nedává, tak není hodná návštěv. Chápeme.

A pak si ještě postěžujeme, že se na dceru nepřijela podívat… logicky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11213
22.12.21 11:47
@PaníBovaryová píše:
Buď ráda, že nejezdí, ne?
Kolik je jí roků? Vydělává si? Jestli ne, tak ke křtinám dávají za ni rodiče.

No, mě dle projevu přijde, že zakladatelce je lehce přes 20, takže bych sestru klidně tipovala na nějakou studentku ještě. A i ten obrat „vymodlené miminko“ mi trochu zavání přeháněním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová