Děsná švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3598
22.12.21 17:55

Raději než fotku z ultrazvuku bych prosil foto nahé maminky :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.12.21 18:01

@Ginella protoze to je moje sestra. Jineho sourozence nemam. A celkove nemam moc velkou rodinu. @ontarova.stara
Ale jo at si utrati penize za co chce. Ale za nemocnymk rodici by jednoj za rok nebo rok a puk prijet mohla ne? Ne ze by nemela zajem o me nebo o mimco. Nema zajem o nic. Ja ji nahodou chapu, ze je ji tam fajn a ze to tam pro ni dulezitejsi. Ale jak rikam nemela snahu prijet ani na svatbu a to tu dva roky nebyla. A ani se nezepta jak sen dari, nebo co mimco za chvili budes uz rodit. Az porodim zase napise jen „super“?

Ale jak rikam to neni jen o tomhle. Je toho celkove za ty roky vic. A kdyz uz prijede tak hned dela jako by sme se prave pohadaly. A muzu se snazit byt mila jak chci. Jakoze ani ahoj nestihnu rict a pritom po zpravach se nehadame nebo tak. Neprisla sem na to proc to dela a cim to je zpusobene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.12.21 18:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
22.12.21 18:05
@Anonymní píše:
Zdravím :D Chtěla bych radu, nebo vaše zkušenosti se švagrovou. Moje švagrová (manželova sestra) je děsná p*nda! Už na ZŠ byla, ale myslela jsem, že z toho prostě dospěje! Ale ono ne! Je sebestředná, sobecká a myslí si, že slunce se točí kolem ní. Tchýni má omotanou kolem prstu a ta ji neustále brání, my jsme vždy ti špatní. Je to horší, co se nám narodilo (vymodlené) miminko. Nedokáže pochopit, že kvůli covidu, ale i dalším nemocem se dceru snažíme chránit. Ze začátku dcera chodila na spoustu očkování, tak nesměla onemocnět apod., takže mi jsme s manželem prakticky jenom doma (dobrovolně) a švagrová je prostě rozlítaná všude možně s milion lidma :roll: a pak napíše, že by teda přijela (po trapném přemlouvání od tchyně) a když to odřekneme, tak se ještě uráží. Dceru viděla jednou a to na křtinách, ke kterým jí ani nic nedala (myslete si co chcete, je to slušnost něco dát) a vlastně jí vůbec nic nedala, ani se nepřijela na dceru podívat (už má skoro rok). Ze začátku mi to bylo líto, protože je to její jediná teta, ale teď po aféře z Vánočními dárky jsem už tak vytočená, že už je mi to jedno a dcera tetu prostě mít nebude!! Co vy? Jak to máte v rodině? :roll:

Jako švagrová je pinda?
No tvl.
S tebou mít dvojdomek.
Co vlastně chceš?
Proč o ní stojíš, když jí nadáváš a pomlouváš?
Co je ti do toho, jaký vztah má s manželovo maminkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
22.12.21 18:06

@Kacii94 to je potvrzení mé objednávky :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
22.12.21 18:10
@Anonymní píše:
Zdravím :D Chtěla bych radu, nebo vaše zkušenosti se švagrovou. Moje švagrová (manželova sestra) je děsná p*nda! Už na ZŠ byla, ale myslela jsem, že z toho prostě dospěje! Ale ono ne! Je sebestředná, sobecká a myslí si, že slunce se točí kolem ní. Tchýni má omotanou kolem prstu a ta ji neustále brání, my jsme vždy ti špatní. Je to horší, co se nám narodilo (vymodlené) miminko. Nedokáže pochopit, že kvůli covidu, ale i dalším nemocem se dceru snažíme chránit. Ze začátku dcera chodila na spoustu očkování, tak nesměla onemocnět apod., takže mi jsme s manželem prakticky jenom doma (dobrovolně) a švagrová je prostě rozlítaná všude možně s milion lidma :roll: a pak napíše, že by teda přijela (po trapném přemlouvání od tchyně) a když to odřekneme, tak se ještě uráží. Dceru viděla jednou a to na křtinách, ke kterým jí ani nic nedala (myslete si co chcete, je to slušnost něco dát) a vlastně jí vůbec nic nedala, ani se nepřijela na dceru podívat (už má skoro rok). Ze začátku mi to bylo líto, protože je to její jediná teta, ale teď po aféře z Vánočními dárky jsem už tak vytočená, že už je mi to jedno a dcera tetu prostě mít nebude!! Co vy? Jak to máte v rodině? :roll:

Takze ta potvora se ani nepřijela podívat? To je hrůza. Jo aha, ona chtěla a vy jste jí to zakázali? No to je mrcha! Můžeš vysvětlil, jak se mohla přijet podívat? Oknem b směla? A dárky dávat taky?
Povim ti jedno, asi bych měla raději tvou švagrovou než tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.21 18:10
@Anonymní píše:
Ptáš se, jak to máme. U nás podobně, jak u vás. Bráchu sbalila psychicky nevyrovnaná paní a on ji musel jako pravý rytíř zachraňovat. A taky si pořídili vymodlené miminko ( brácha děti nikdy nechtěl). Babička dostává od paní seznam, co smí nebo nesmí kupovat za dárky. Malou si pochovat nesměla, protože ona si svoje děti už přece odchovala :roll:. No a teď je to tak, že holka má dva roky a já ji ještě ani neviděla. A upřímně už o to ani nestojím. Je to pro mě fiktivní cizí dítě. A taky jsem jediná teta.

Tak to máme na stejno. Svagrová víc jezdí k rodičům s dítětem, než k naší mamce..
A to bydlí blíž, než její rodiče. Vždy se najde výmluva, proč zrovna nemohou přijet.
Bracha už jedno dítě z předešlého manželství má. Synovcovi je 15 let.
Tady z toho mimina si fakt na zadek nesednu. Už kvůli tomu jak se svagrova chová.
Jo je mamka dobrá jen na peníze pro dítě, ale jak chce vnučku vidět, tak není čas, nebo jedou k jejím rodičům, apod..

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
22.12.21 18:34

@Kacii94 Nebudu to celé citovat, napíšu ti pohled člověka, který má těhotnou rád, ale není středobod jeho žití.
Moje švagrová je/byla těhule, která tím žije. Od ledna mě zásobovala UTZ, neustále to chtěla řešit. A strašně se urazila, když jsem jí odpověděla, že aktuálně mám doma maturanta a druhé dítě, které jde na SŠ. A prostě nemám chuť (v období distanční výuky) řešit každý ťuk na ultrazvuku a holt neodepisuji na minutu přesně.
Já ji chápu, ale to dítě má být prioritou jejího života, ne mého. A ten nonstop chat s ní má provozovat její muž, nejlepší kamarádka či matka, ne já.

• Citovat
  • Upravit
114
22.12.21 18:51

@ontarova.stara ano rozumim. Ale ja mela ultrazvuky za cele tehotenstvi jen 3. A jak jsem psala neni to jen o tomhle. Takhle je to se vsim. A je to jedina sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
22.12.21 19:04
@Kacii94 píše:
@ontarova.stara ano rozumim. Ale ja mela ultrazvuky za cele tehotenstvi jen 3. A jak jsem psala neni to jen o tomhle. Takhle je to se vsim. A je to jedina sestra.

Na to je jediná odpověd, žij si svůj život a sestře se nevnucuj. ńemá to cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.12.21 19:09

@Anna766
To mi rika manzel, ale vzdycky mi to neda. Ale mate pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
22.12.21 19:15
@Kacii94 píše:
@Anna766
To mi rika manzel, ale vzdycky mi to neda. Ale mate pravdu.

Kačko já vím co ti píšu, mám jediného bratra, nemáme už ani rodiče, a od bratra naprostý nezájem, žije si svůj život a já zase svůj.
Je to vlastně strašně smutný, ale já se starám o svou rodinu a on si žije svůj život, nehodlám ho hledat, shánět, nestojí o nás, jeho boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
22.12.21 19:23
@Anonymní píše:
Řekni, že je to sranda. Prosimtě, řekni, že nikdo tak sebestřednej, hloupej a domýšlivej neexistuje (a teď myslím tebe). Já si vždycky myslel, že tolik protimluvů najednou jsou schopný vyblít jenom paní továrníkový ve vztahu ke služkám z prvorepublikových blábolů a ono to fakt snad existuje doopravdy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3261
22.12.21 19:26
@Kacii94 píše:
@Ginella protoze to je moje sestra. Jineho sourozence nemam. A celkove nemam moc velkou rodinu. @ontarova.stara
Ale jo at si utrati penize za co chce. Ale za nemocnymk rodici by jednoj za rok nebo rok a puk prijet mohla ne? Ne ze by nemela zajem o me nebo o mimco. Nema zajem o nic. Ja ji nahodou chapu, ze je ji tam fajn a ze to tam pro ni dulezitejsi. Ale jak rikam nemela snahu prijet ani na svatbu a to tu dva roky nebyla. A ani se nezepta jak sen dari, nebo co mimco za chvili budes uz rodit. Az porodim zase napise jen „super“?Ale jak rikam to neni jen o tomhle. Je toho celkove za ty roky vic. A kdyz uz prijede tak hned dela jako by sme se prave pohadaly. A muzu se snazit byt mila jak chci. Jakoze ani ahoj nestihnu rict a pritom po zpravach se nehadame nebo tak. Neprisla sem na to proc to dela a cim to je zpusobene.

Já tě na jednu stranu chápu, ale stojí ti to za to? Sestra evidentně zájem nemá. Manžel s bráchou taky nevychází. Je mu to líto, hodně se snažil, ale vždycky to dopadlo akorát hádkou. Je mu to sice pořád líto, ale už spolu 2 roky nemluví vůbec. Už pochopil, že nemá cenu se snažit, když o to druhá strana absolutně nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20972
22.12.21 19:47
@Anonymní píše:
Aha takze vam prijde normalni se vubec nezajimat naprosto o nic co se tyka me, tyka jejiho budouciho synovce nebo meho manzela nebo vlastni sestru? :palec:
A ano ja ji na obleceni napisu neco vic, nebo treba na to ze byla na plazi nebo ze si koupila auto. Treba pred par dny jsem ji zrovna psala co bude delat o svatcich a tak. Ale uprimne ona kdyz odepise tak az za nekolik dni, takze plynula konverzace moc nema smysl. Navic ona miluje deti, tak jsem trochu cekala ze bude zajem i o dite v rodine.
A proc bych zrovna ja mela byt ta ktera prohlubuje prikop mezi nama? Ja snad prijedu k ni a hned se s ni nebavim a ani ji nepozdravim? Bezduvodu ani vysvetleni jsem na ni zla a hnusna okamzite co ji vidim? Ja snad koupim zakusky cele rodine krome ni? Uvarim obed vsem (v te dobe sem bydlela s rodici) krome jednoho clena rodiny (me) a jeste mu zakazu si vzit kdyz se zepta? Ja se snad odstehovala mraky daleko?
Ne nebyla jsem za ni. Nemam na to penize, musim setrit na hypoteku a na dalsi veci spojene s rodinou. Neprijela ani kdyz byla mamka v nemocnici a hodne vaznou nemoci a bylo to s ni nahnute. Neprijela ani potom. Neprijela ani na svatbu!
Ano mate pravdu, ja sem ta hrozna a ja za to muzu.
A uprimne si myslim ze podobne to ma i zakladatelka, jen to neumi spravne popsat.

Proč by se proboha měla jakkoliv starat nebo zajímat o tvého manžela? 8o

Aha a ona, jelikož rodinu nemá, tak MUSI mít peníze na cestování?

A opravdu poslední dva roky je celkem PROBLEM ze Skotska sem cestovat. Nehledě na ceny letenek, testy a taky dovolená v praci. Ale ty se nezajímáš, tak nevíš. Jen máš jasno v tom, že ona je špatná, že nepřijela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová