Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte spolu barák a on ti říká ať se sbalíš a odejdeš? ![]()
a jak to vnímáš ty? vadí ti, že si píše nebo si domýšlíš, že si třeba jen nepíše?
nebo že tě uráží, když je nejistý a přistižen?
Na tvým místě bych vzala jeho kreditku a šla si udělat radost do nákupního centra, zašla na nové nehty, udělala si nový účes, koupila si nové hadříky a večer si psala se svým kamarádem a hezky bych si to užila bez výčitek.
@Malaga vadí mi to. myslím, že nemá moc možnost s ní mít něco víc, jezdí do práce, pak do posilovny a jinak je většinou doma
jen pred dvěma dny přijel z práce o nějakou hodinu dýl ![]()
@smoulinka71 jo přesně to jsem si taky říkala, že teď si začnu užívat mateřskou ![]()
@Anonymní píše:
@smoulinka71 jo přesně to jsem si taky říkala, že teď si začnu užívat mateřskou
Hoď na něj bobek, ať si dělá co chce, když neví co se sluší a patří, tak si taky začni užívat života bez něj.
@hmonika píše:
@smoulinka71 to jsem zrovna chtěla napsat zakladatele taky
On je spokojený a řekne ti, at odejdeš?
kdyby byl tak spokojený, tak by jsi nepsal s jinou? pokud už to v minulosti udělal, tak bych se měla na pozoru ![]()
@střepina píše:
On je spokojený a řekne ti, at odejdeš?kdyby byl tak spokojený, tak by jsi nepsal s jinou? pokud už to v minulosti udělal, tak bych se měla na pozoru
On je spokojený právě proto, že si píše ne? On nemyslel s manželstvím určitě. ![]()
@smoulinka71 píše:
On je spokojený právě proto, že si píše ne? On nemyslel s manželstvím určitě.
asi máš pravdu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu.Jdu se k vám vypovídat a ulevit si. S přítelem jsme spolu 10let, před 4 roky jsme měli hodně velkou krizi, kdy už jsem se od něj stěhovala, pak jsme to ustáli(teda hlavně já) a zůstali jsme spolu. Teď spolu máme roční dceru.
Včera jsem zjistila, že si zas píše s nějakou kolegyní, zrovna jsem přišla do pokoje, když jí psal a viděla jsem tam fotku.On tvrdí, že to jejen kamarádka, ale bylo vidět, že je nervózní. Když jsem se ho na to ptala, tak začal urážet mě, řekla jsem mu, že jsem nespokojená a on mi na to odpověděl, že když jsem nešťastná, tak ať se sbalím a odejdu, že on jespokojený. Ráno odjel do práce a nenapsal nic. Máme spolu barák, ale vím, že on mě nevyplatí a ani sám neodejde, já nemám kam jít. Co by jste dělaly na mým místě vy?
Je to stejný jako teď u nás
Jsou to šmejdi to snad už není možný ![]()
Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu.Jdu se k vám vypovídat a ulevit si. S přítelem jsme spolu 10let, před 4 roky jsme měli hodně velkou krizi, kdy už jsem se od něj stěhovala, pak jsme to ustáli(teda hlavně já) a zůstali jsme spolu. Teď spolu máme roční dceru.
Včera jsem zjistila, že si zas píše s nějakou kolegyní, zrovna jsem přišla do pokoje, když jí psal a viděla jsem tam fotku.On tvrdí, že to jejen kamarádka, ale bylo vidět, že je nervózní. Když jsem se ho na to ptala, tak začal urážet mě, řekla jsem mu, že jsem nespokojená a on mi na to odpověděl, že když jsem nešťastná, tak ať se sbalím a odejdu, že on jespokojený. Ráno odjel do práce a nenapsal nic. Máme spolu barák, ale vím, že on mě nevyplatí a ani sám neodejde, já nemám kam jít. Co by jste dělaly na mým místě vy?