Složitý vztah, co byste dělali na mém místě?

Anonymní
9.7.14 20:19

Složitý vztah

Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu.Jdu se k vám vypovídat a ulevit si. S přítelem jsme spolu 10let, před 4 roky jsme měli hodně velkou krizi, kdy už jsem se od něj stěhovala, pak jsme to ustáli(teda hlavně já) a zůstali jsme spolu. Teď spolu máme roční dceru.
Včera jsem zjistila, že si zas píše s nějakou kolegyní, zrovna jsem přišla do pokoje, když jí psal a viděla jsem tam fotku.On tvrdí, že to jejen kamarádka, ale bylo vidět, že je nervózní. Když jsem se ho na to ptala, tak začal urážet mě, řekla jsem mu, že jsem nespokojená a on mi na to odpověděl, že když jsem nešťastná, tak ať se sbalím a odejdu, že on jespokojený. Ráno odjel do práce a nenapsal nic. Máme spolu barák, ale vím, že on mě nevyplatí a ani sám neodejde, já nemám kam jít. Co by jste dělaly na mým místě vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
9.7.14 20:24

Máte spolu barák a on ti říká ať se sbalíš a odejdeš? 8o
a jak to vnímáš ty? vadí ti, že si píše nebo si domýšlíš, že si třeba jen nepíše?
nebo že tě uráží, když je nejistý a přistižen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.14 20:27

@JayLee napsala jsi to opravdu pravdivě :(

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
9.7.14 20:29

Na tvým místě bych vzala jeho kreditku a šla si udělat radost do nákupního centra, zašla na nové nehty, udělala si nový účes, koupila si nové hadříky a večer si psala se svým kamarádem a hezky bych si to užila bez výčitek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.14 20:29

@Malaga vadí mi to. myslím, že nemá moc možnost s ní mít něco víc, jezdí do práce, pak do posilovny a jinak je většinou doma :think: jen pred dvěma dny přijel z práce o nějakou hodinu dýl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.14 20:31

@smoulinka71 jo přesně to jsem si taky říkala, že teď si začnu užívat mateřskou ;)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
9.7.14 20:33
@Anonymní píše:
@smoulinka71 jo přesně to jsem si taky říkala, že teď si začnu užívat mateřskou ;)

Hoď na něj bobek, ať si dělá co chce, když neví co se sluší a patří, tak si taky začni užívat života bez něj.

• Citovat
  • Upravit
2826
9.7.14 20:34

@smoulinka71 to jsem zrovna chtěla napsat zakladatele taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
9.7.14 20:37
@hmonika píše:
@smoulinka71 to jsem zrovna chtěla napsat zakladatele taky :)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
16744
9.7.14 20:37

On je spokojený a řekne ti, at odejdeš? 8o kdyby byl tak spokojený, tak by jsi nepsal s jinou? pokud už to v minulosti udělal, tak bych se měla na pozoru :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
9.7.14 20:41
@střepina píše:
On je spokojený a řekne ti, at odejdeš? 8o kdyby byl tak spokojený, tak by jsi nepsal s jinou? pokud už to v minulosti udělal, tak bych se měla na pozoru :cert:

On je spokojený právě proto, že si píše ne? On nemyslel s manželstvím určitě. :lol:

• Citovat
  • Upravit
16744
9.7.14 20:46
@smoulinka71 píše:
On je spokojený právě proto, že si píše ne? On nemyslel s manželstvím určitě. :lol:

asi máš pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
9.7.14 21:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu.Jdu se k vám vypovídat a ulevit si. S přítelem jsme spolu 10let, před 4 roky jsme měli hodně velkou krizi, kdy už jsem se od něj stěhovala, pak jsme to ustáli(teda hlavně já) a zůstali jsme spolu. Teď spolu máme roční dceru.
Včera jsem zjistila, že si zas píše s nějakou kolegyní, zrovna jsem přišla do pokoje, když jí psal a viděla jsem tam fotku.On tvrdí, že to jejen kamarádka, ale bylo vidět, že je nervózní. Když jsem se ho na to ptala, tak začal urážet mě, řekla jsem mu, že jsem nespokojená a on mi na to odpověděl, že když jsem nešťastná, tak ať se sbalím a odejdu, že on jespokojený. Ráno odjel do práce a nenapsal nic. Máme spolu barák, ale vím, že on mě nevyplatí a ani sám neodejde, já nemám kam jít. Co by jste dělaly na mým místě vy?

Je to stejný jako teď u nás :cert: Jsou to šmejdi to snad už není možný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
9.7.14 21:34

Rozhodně bych se nebalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.14 21:55