Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja nechapu, proc si chlapy musi neustale zvysovat ego psanim s jinyma?
posledni dobou to tady ctu casto, asi nejaka invaze. ![]()
@smoulinka71 píše:
Na tvým místě bych vzala jeho kreditku a šla si udělat radost do nákupního centra, zašla na nové nehty, udělala si nový účes, koupila si nové hadříky a večer si psala se svým kamarádem a hezky bych si to užila bez výčitek.
a pak by jsi přišla domů a byla by jsi vystěhovaná před barák ![]()
@KamiNika píše:
Ja nechapu, proc si chlapy musi neustale zvysovat ego psanim s jinyma?posledni dobou to tady ctu casto, asi nejaka invaze.
invaze špatných partnerek do jejich života
… je třeba vyměnit za lepší a mladší model, tak proto ![]()
@KamiNika Když si jen píšou, tak to ještě jde, ale horší je když se zamilují do někoho jinýho ![]()
Navrhni mu, že se sbalíte oba, prodáte barák a peníze rozdělíte napůl - tohle je řešení v jeho stylu, když chce, ať se sbalíš a na vyplacení z domu peníze nemá, ne? ![]()
Normálně oslov realitku, ať ti odhadne cenu…pak uvidíš, jestli to s ním hne
.
@maminka189 jen jak muzu vědet, že se z toho psaní nestane setkání a pak ta zamilovanost ![]()
Ten muj mel taky psaci obdobi, silela jsem, hystercila, no bylo to cim dal horsi.Pak jsem si rekla dost. Prisla jsem na to, ze cim vic kricim, brecim atd, tim ho jen do psani pohanim. Lepsi je nevsimat si ho, delat si svoje, usmivat se. Zpozornel. protoze nastala zmena v mem chovani, to necekal.Ale taky jsem mu rekla, ze pokud chce, at jde, ze vztah na zacatku je vzdy krasny, ale casem to bude stejny.No a jsme spolu porad a jestli nekomu pise mne nezajima, chodi domu, tak jak ma a je klid. ![]()
@Anonymní píše:
@maminka189 jen jak muzu vědet, že se z toho psaní nestane setkání a pak ta zamilovanost
no mně by nepřekvapilo, kdyby byl v intimnním kontaktu s kamarádkou od té Vaší krize před 4 lety…a pak Vás fakt u sebe drží jenom barák ![]()
@BLAŇUL89 píše:
Rozhodně bych se nebalila
Já taky ne, sbalila bych jeho ![]()
Zakladatelko a ty to cítíš jak??? Miluješ ho, chceš něco zachraňovat??? Žít s pocitem, že jsem s někým kvůli baráku musí být hrozné
takového hulváta už bych dneska nesnesla, kterej si myslí, že je středobod vesmíru. Takovýho chlapa ani nezměníš, to je život o ničem, pořád se budeš motat v jednom začarovaným kruhu a řešit neustále to samé, to by se musel změnit od základu a na to já nevěřim. Nechci radit co dělat, nevim co si můžeš a nemůžeš dovolit, ale poradím jen jedno, dávej si peníze na stranu
nikdy nevíš do jakého zdárného konce to dotáhne a přivede si nějaký tele, který mu bude půl roku masírovat ego.
@Callipo90 je těžký odpovědět, protože teď sama ani nevím. Poslední dobou jsem hodně o nás dvou přemýšlela, stalo se mi, že jsem večer brečela, protože mi bylo líto, že neni takový, jaký bych potřebovala, on neni typ, který by mě objal, říkal něco hezkýho, nevím, jak to mám popsat, četla jsem teď na různých webech, co třeba řekl svý manželce manžel nebo co jí napsal za za milovanou sms a ja nikdy nic takovýho nezažila, takovou tu něžnost a tak ![]()
@Anonymní píše:
@Callipo90 je těžký odpovědět, protože teď sama ani nevím. Poslední dobou jsem hodně o nás dvou přemýšlela, stalo se mi, že jsem večer brečela, protože mi bylo líto, že neni takový, jaký bych potřebovala, on neni typ, který by mě objal, říkal něco hezkýho, nevím, jak to mám popsat, četla jsem teď na různých webech, co třeba řekl svý manželce manžel nebo co jí napsal za za milovanou sms a ja nikdy nic takovýho nezažila, takovou tu něžnost a tak
Ja mela ve vztahu nejromantictejsiho, nejzamilovanejsiho a nejuzasnejsiho partnera pod sluncem - kazdy den nekolik mesicu smsky, jak jsem nadherna, jak jeho myslenky se toci jen kolem me jakozto perfektni partnerky, jak jsem dokonala, mam sexy telo a jsem modelka, jak moc me miluje, jsem jeho vsechno, vse se mnou chce sdilet, mam chuzi jako andel…
a mohla bych pokracovat donekonecna…
Vsechny kamaradky mi ho zavidely, nikdy jsem tohle sama nezazila, takovou pozornost, vsude se mnou chodil, pomahal s kufrem, kdyz jsem jezdila na Moravu k rodicum, porad se na me zamilovane dival, objimal, venku jsme se vodili jen za ruce a na kazdem kroku me zastavil a rekl jak jsem nadherna… Proste bylo to az preumelkovane. Ale ja mu to vse verila…
Citila jsem se jako princezna…
Vydrzelo mu to takhle pekne dlouho… Pak prisla prvni zasadni zivotni situace, kdy jsem ho potrebovala nejvic - a co udelal? Vykaslal se na me… Nepsal, nevolal, rekl, ze nevi, co ke mne citi… Prestal se o mne zajimat, prestal me libat, psat mi, dotykat se mne, vykladat si se mnou, delat se mnou spolecne fotky… Proste to byl prazdny vztah…
Tim vsim chci rict, ze vubec nezalezi na techto vecech, ja mela takoveho snoveho prince, ktery si chtel se mnou zit bezstarostne na oblacku, na kterem na nas nedosahly problemy a zivotni situace bezneho zivota… Proste chtel tak zit naporad, nic neresit, jen si uzivat… Podotykam, ze rozhodne mu neni 18 let ![]()
Takze ja bych uz po teto zkusenosti preferovala chlapa, ktery mi rekne, ze jsem krasna a slusi mi to a miluje me jednou za cas, ale na ktereho se muzu spolehnout a ktery me podrzi… Tim nerikam, ze je takovy ten tvuj, ale na nejake sladke reci atd se vykasli. Za to si nic nekoupis… ![]()