Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma jasné, sháním sluchátka k mp3, potřebuju aby dobře držela v uších a nevadil jim pot, budu v nich běhat. Za kvalitu si klidně připlatím, zatím jsem zkoušela troje, jedny nedrželi při pohybu v uších, další se po pár dnech rozpadla a jedna měla nepřirozený zvuk jak kdybych poslouchala přes plechovku.
A pak ještě jeden tip, jak nebo kam s přehrávačem. Nemám kapsu, na přehrávači je očko na zavěšení. Když si přehrávač pověsím na krk, nebude překážet? Beru všechny připomínky zkušených běžkyń ![]()
Ahoj, já jsem na běhání závislá, takže jsem taky scháněla sluchátka.
Já mám od Bandridge a jsem spokojená. Jsou pohodlné a dobře drží na uších.
Jinak já mám běžecké kalhoty Rebook a na nich je přímo kapsa na přehrávač. Na krku tedy rozhodně mp3 bude překážet.
![]()
Mě se nejvíc osvědčily sluchátka, co jsem měla k telefonu Sony Ericsson (telefon na nic, ale sluchátka na běhání super
) - jsou to takové ty gumové špunty, drží výborně. A přehrávač/telefon si dávám do ledvinky na běhání - není to klasická ledvinka, ale je úplně malá a placatá, takže nepřekáží.
Díky za tipy, obhlédnu to
ta ledvinka je dobrý nápad, kouknu po něčem, na kalhotech bohužel kapsu nemám
@e-v-k píše:
Mě se nejvíc osvědčily sluchátka, co jsem měla k telefonu Sony Ericsson (telefon na nic, ale sluchátka na běhání super) - jsou to takové ty gumové špunty, drží výborně. A přehrávač/telefon si dávám do ledvinky na běhání - není to klasická ledvinka, ale je úplně malá a placatá, takže nepřekáží.
Taky mám ty se špunty, ale netuším od koho, ale drží výborně. Nemám přehrávač, běhám s telefonem a ten mám v pouzdře na ruce.
@Meliora muž si koupil tyhle a nemůže si je vynachválit Philips ActionFit Sportovní sluchátka s popruhem na krk
http://www. philips. cz/c/sluchatka/actionfit-bezpecne-padnouci-omyvatelna-shq4000_10/prd/;jsessionid=2F74337BC5C51771426F46E447175687.app101-drp4
@Meliora píše:
Díky za tipy, obhlédnu tota ledvinka je dobrý nápad, kouknu po něčem, na kalhotech bohužel kapsu nemám
Ledvinka je super nápad. ![]()
@acimedaca vypadají super, fakt ses dají opláchnout i pod vodou?
@Meliora no já nevím, jestli si je myje
ale v obchodě mu je doporučili, že je odolný vůči vodě (potu) a dají se omývat, tak snad jo
Já mám taky jakoby ledvinku na ruku ve které to mám… prodávají to skoro všude… vypadá to takhle: http://www.ebai.cz/…il_ruku1.jpg
a je to ohromně praktické - ledvinka na boku mi příjde nepraktická když se ti kabel táhne přes celý vršek těla. Takhle to máš hned u hlavy (skoro) - máš to nasazené na nadloktí..
sluchátka mám takové: http://i.sunnysoft.com/…/800x600.jpg ale člověk musí dlouho hledat takové které mu sednou, a chce to mít „normální“ uši
na malé nebo naopak moc velké to prostě nejde…
Ahoj, zkus normální špunty gumové aby ti co nejlíp držely. Asi bych nekupovala po internetu ale rovnou v obchodě, pokud se to dá zkusit značka ideál. Jinak já si je cpu třeba do kapsy od bundy ![]()
Ahoj. Takže sluchátka co nepadají z uší při sportu, mají kvalitní zvuk a cena je OK? No já můžu osobně doporučit pouze Koss Porta Pro bezdrátové **** Po asi 4 sluchátkách, z nichž byly 3 špuntové, jsem všechny vyhodil, jelikož to bylo otřesné. Nikdy by mě nenapadlo, že by sluchátka přes hlavu mohla být tak super na sport a hlavně nepadala. Mrkni klidně na nějaké recenze, jak jsou Kossy na sport dobré.
Snad jsem pomohl ![]()
edit adminom - odkaz
Mě se osvědčili pecky do uší a to bezdrátová
Kupovala jsem je od carneo a vydrží opravdu dost.. Jsem s nimi moc spokojena
Ja zase preferuji ty klasické čelenkové, pecky mně vždy vypadávaly a nebo jsem je vždy hledala. Velké jsou větší a více praktické