Sluchátka na běhání

880
24.8.12 10:51

Sluchátka na běhání

Téma jasné, sháním sluchátka k mp3, potřebuju aby dobře držela v uších a nevadil jim pot, budu v nich běhat. Za kvalitu si klidně připlatím, zatím jsem zkoušela troje, jedny nedrželi při pohybu v uších, další se po pár dnech rozpadla a jedna měla nepřirozený zvuk jak kdybych poslouchala přes plechovku.

A pak ještě jeden tip, jak nebo kam s přehrávačem. Nemám kapsu, na přehrávači je očko na zavěšení. Když si přehrávač pověsím na krk, nebude překážet? Beru všechny připomínky zkušených běžkyń :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tali1
24.8.12 11:01

Ahoj, já jsem na běhání závislá, takže jsem taky scháněla sluchátka. :lol: Já mám od Bandridge a jsem spokojená. Jsou pohodlné a dobře drží na uších. :palec: Jinak já mám běžecké kalhoty Rebook a na nich je přímo kapsa na přehrávač. Na krku tedy rozhodně mp3 bude překážet. :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
52
24.8.12 11:14

Mě se nejvíc osvědčily sluchátka, co jsem měla k telefonu Sony Ericsson (telefon na nic, ale sluchátka na běhání super :D ) - jsou to takové ty gumové špunty, drží výborně. A přehrávač/telefon si dávám do ledvinky na běhání - není to klasická ledvinka, ale je úplně malá a placatá, takže nepřekáží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
24.8.12 11:16

Díky za tipy, obhlédnu to

ta ledvinka je dobrý nápad, kouknu po něčem, na kalhotech bohužel kapsu nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
24.8.12 11:37
@e-v-k píše:
Mě se nejvíc osvědčily sluchátka, co jsem měla k telefonu Sony Ericsson (telefon na nic, ale sluchátka na běhání super :D ) - jsou to takové ty gumové špunty, drží výborně. A přehrávač/telefon si dávám do ledvinky na běhání - není to klasická ledvinka, ale je úplně malá a placatá, takže nepřekáží.

Taky mám ty se špunty, ale netuším od koho, ale drží výborně. Nemám přehrávač, běhám s telefonem a ten mám v pouzdře na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30830
24.8.12 11:39

@Meliora muž si koupil tyhle a nemůže si je vynachválit Philips ActionFit Sportovní sluchátka s popruhem na krk

http://www. philips. cz/c/sluchatka/actionfit-bezpecne-padnouci-omyvatelna-shq4000_10/prd/;jsessionid=2F74337BC5C51771426F46E447175687.app101-drp4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
24.8.12 11:44
@Meliora píše:
Díky za tipy, obhlédnu tota ledvinka je dobrý nápad, kouknu po něčem, na kalhotech bohužel kapsu nemám

Ledvinka je super nápad. :palec:

• Citovat
  • Upravit
880
24.8.12 11:45

@acimedaca vypadají super, fakt ses dají opláchnout i pod vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30830
24.8.12 11:49

@Meliora no já nevím, jestli si je myje :-) ale v obchodě mu je doporučili, že je odolný vůči vodě (potu) a dají se omývat, tak snad jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
25.8.12 16:28

Já mám taky jakoby ledvinku na ruku ve které to mám… prodávají to skoro všude… vypadá to takhle: http://www.ebai.cz/…il_ruku1.jpg
a je to ohromně praktické - ledvinka na boku mi příjde nepraktická když se ti kabel táhne přes celý vršek těla. Takhle to máš hned u hlavy (skoro) - máš to nasazené na nadloktí..

sluchátka mám takové: http://i.sunnysoft.com/…/800x600.jpg ale člověk musí dlouho hledat takové které mu sednou, a chce to mít „normální“ uši :lol: na malé nebo naopak moc velké to prostě nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.12.14 20:45

Ahoj, zkus normální špunty gumové aby ti co nejlíp držely. Asi bych nekupovala po internetu ale rovnou v obchodě, pokud se to dá zkusit značka ideál. Jinak já si je cpu třeba do kapsy od bundy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.19 23:48

Ahoj. Takže sluchátka co nepadají z uší při sportu, mají kvalitní zvuk a cena je OK? No já můžu osobně doporučit pouze Koss Porta Pro bezdrátové **** Po asi 4 sluchátkách, z nichž byly 3 špuntové, jsem všechny vyhodil, jelikož to bylo otřesné. Nikdy by mě nenapadlo, že by sluchátka přes hlavu mohla být tak super na sport a hlavně nepadala. Mrkni klidně na nějaké recenze, jak jsou Kossy na sport dobré. :) Snad jsem pomohl :palec:

edit adminom - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.23 15:16

Mě se osvědčili pecky do uší a to bezdrátová :-) Kupovala jsem je od carneo a vydrží opravdu dost.. Jsem s nimi moc spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.9.24 13:26

Ja zase preferuji ty klasické čelenkové, pecky mně vždy vypadávaly a nebo jsem je vždy hledala. Velké jsou větší a více praktické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková