Sluneční clona

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
14.2.09 19:02

Sluneční clona

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli má ještě cenu kupovat sluneční clonu na kočárek, když malé bude v březnu rok. Nebude jí tam vadit? Prosím o vaše zkušenosti. Děkuji :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1209
14.2.09 19:35

Ahoj, já doufám, že to cenu má, minulý týden jsem si ji objednala od Teutonie k novému sporťáku, ten bude nejspíš až v dubnu a to bude T. 15 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.2.09 21:45

Ahoj.Já měla dvě sluneční clony,obě hodně kvalitní ale obě jsou k ničemu,pořádně nestíní a Maty jí stejně strhne už od pul roku,takže doporučuji slunečník.clona byla fajn dokud jen spal,třeba do 6 měsícu,ale tet už myslím že si jí tam nenechá žádné větší mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.2.09 10:27

Já mám od teutonie, na speediho. Stíní, ale ne úplně, Vojta za ní tahá atd. ale když usne - i v 15m stále, myslím, že je to zimou a fusakem… - tak funguje. a pak je to skvělá clona proti sněhu. když nesněží nějak hooodně moc, tak zacloní slušně kočárek, kamarádka tuhle dávala pláštěnku, Vojta v pohodě jen se clonou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.2.09 12:57

Díky za odpovědi. A mám ještě otázečku. Ochrání to i před větrem? Malá je strašně háklivá a při každém fouknutí se strašně rozčiluje a hned brečí. Dokonce jí to i budí.
A jaký je rozdíl mezi tou od Teutonie a obyč (universal?). Nebo jaké a existují a jdou na všechny kočárky? Mám X-lander a potom golfky Mooon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.2.09 12:24

taro, nevím, jak universal, ale ještě existuje od safety 1st, tahle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
pasuje na kočárky co nemají tlustý konec stříšky, takže na moona by šla, a je dost nízko. xlander nevím…
teutonia stříška je dost krátká, takže protivětru myslím moc ne, záleží, jak moc jde sklopit bouda kočárku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.3.09 17:59

Mám kočárek X Lander a na něm slunešní clonu Safety. Nacvaknout tam jde, musím ,,kšilt,, od boudičky zaklonit zevnitř pod boudičku. Ty umělé úchyty se mi zdají dost fórovýa tak jsem si pomohla jinak.

• Citovat
  • Upravit
197
29.4.12 18:23

Holky poraďte, jakou clonu:
líbí se mi tahle: http://www.na-dlani.cz/detail.php?…, máte ji některá? Tato druhá je sice nevzhledná, ale zase ji spousta maminek chválí: http://www.lilinka.com/detail.php?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.4.12 18:27

Já mám tu druhou a je supééééééééééééééér :-), hodně jsem jí využívala u korbičky..teď u sporťáku vůbec :-), X3 má totiž kšilt k nezaplacení .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.4.12 18:31
@Boudice23 píše:
Já mám tu druhou a je supééééééééééééééér :-), hodně jsem jí využívala u korbičky..teď u sporťáku vůbec :-), X3 má totiž kšilt k nezaplacení .-)

To závidím :-) my máme dorjan sport, je super, akorát to stínítko do hlubokého fakt je třeba a u sporťáku to bude chtít taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.4.12 18:41

Ahoj tak od lilianky je super. Pritelo segra ji
a a ja mam zase od lilianky jine doplnky. Jinak na tu clonu se chystam jestli bude jednou druhe dite. A ten kocarek jak je na liliance vyfocena ta clona tak je me sestrenky :-D. Ma teta je jedna z nekolika zenskych co pro lilianku siji.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
29.4.12 19:46

Mám necelý týden tohle http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/ na sporťáku Jané slalom pro a jsem spokojená. Dá se to stáhnout hodně dolů, takže nesvítí ani na dítě vleže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.4.12 19:53
@xmarge píše:
Mám necelý týden tohle http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/ na sporťáku Jané slalom pro a jsem spokojená. Dá se to stáhnout hodně dolů, takže nesvítí ani na dítě vleže.

Pokud tolik nesvítí např. sluníčko, dá se clona i polohovat a různě stahovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
29.4.12 20:02
@Gabry píše:
Pokud tolik nesvítí např. sluníčko, dá se clona i polohovat a různě stahovat?

jj, dá. Dá se stáhnout celá na původní střechu a s ní i sklapnout (u janéčka to teda nejde úplně, ale zatím mi to extra nevadí). Případně se dá prolomit dovnitř boudy a tak sklapnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.4.12 20:05
@xmarge píše:
jj, dá. Dá se stáhnout celá na původní střechu a s ní i sklapnout (u janéčka to teda nejde úplně, ale zatím mi to extra nevadí). Případně se dá prolomit dovnitř boudy a tak sklapnout…

Moc děkuji za odpověď, asi o ni budu vážně uvažovat. Je pravda, že ta první clona, kterou bych chtěla,tak by asi nebyla moc využitelná u sporťáku. Malý měl teď 3 měsíce, takže si myslím, že tak koncem léta asi půjde už do sporťáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí