Slzení očíček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
25.9.13 10:10

slzení očíček

Ahoj chci se zeptat mé dceři (2.měsíce) slzejí očíčka nemá je nějak zahnisané ale ma pořád mokré řasy a někdy má na řasech takový lehce nažloutlý sliz myslíte že je to zánět? malá má totiž i rýmu jestli to není s toho? a ještě jeden dotaz na to slzení očíček slyšela jsem že hodně maminek kapaly mateřské mlíčko kdo s tím má zkušenost prosím poraďte kolikrát denně jste kapaly to mlíčko a pomáhá to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
900
25.9.13 10:21

Vypadá to na zánět. Moje malá to měla taky, po dvou dnech kapání očních kapek (doktorka mi předepsala Pamycon) bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.9.13 10:27

Ahoj… To muze byt cokoliv, zanet spojivek, zanet slzneho kanalku… Ale taky pouze a jen ryma… :)

Kapani materskeho mleka se doporucuje pouze u zanetu spojivek, protoze pokud jsou ucpane kanalky, tak je tim hustym mastnym mlekem zacpes jeste vic.
Zkusila bych pro zacatek Opthalmoseptonex. Je volne prodejny a je to jen dezinfekce, kapat muzes cca petkrat denne do kazdeho oka…
Pokud by se to nezlepsilo ani po odezneni rymy, navstivila bych ocare…

• Citovat
  • Upravit
6926
25.9.13 10:53

Ahoj, nedávno jsem to taky řešila. Pomáhá potírat očička Světlíkem (kup v lékárně, v bylinkách..). Čtverečkem (jakým se vytírá po narození pupík) jsem vytřela jedno očko, pak vzít novej a vytřít druhý (abys to nezanášela furt z jednoho do druhýho..). Případně kup Ophtalmo septonex. Když to nepomůže, chce to k dr pro kapky. My už takhle byli u dr dvakrát. Teď to má zase - ale z ohromný rýmy, kterou máme doma všichni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.9.13 18:44

Díky za rady skusím ten ophtalmoseptonex a uvidíme :palec: jinak u nás všech taky řádí rýma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.3.14 11:28

slzení očíčka

Dobrý den, prosím o radu, mám 6 měsíčního syna a neustále mu slzí pravé očíčko někdy tam má i žlutý výtok, byli jsme na proplachování slzních kanálků, ale bohužel to nepomohlo. Všimla jsem si že mu do oka zasahují spodní řasy a tím ho nejspíš dráždí, doktor mi řekl že jak porozte tak se kůže napne a tím se to vyřeší, má někdo s tímto zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
31.3.14 11:55

@veru8 ahoj, někde jsem nedavno četla podobné příznaky a psali u toho, že to je příznak zánětu spojivek… Naše Týna si jedno očičko dokola mne. a jednou denně si i všimnu, že jí z něj ukápne slzička, červené ho nemá. Ale jestli Vás má i hnis (výtok) tak to je divné, tam bude nějaký zánět… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.3.14 13:59

Malej si očíčko nemne, vůbec si ho nevšímá, ale nevím jak mu pomoct aby se mu řasy otočili zprávným směrem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
26.3.16 06:54

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Našemu synovi 2r. slzí očička každé ráno při pití mléka s flašky v leže. Jinak ne. Po svátkcích chci k dr. Ale myslíte že má ucpané kanálky, nebo se to stává? Jinak lehce rýmuje. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí