Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mam dotaz na telefon samsung s tim, jak funguje, ze si telefon u dane aplikace pamatuje smajliky. Jde o to, ze muj pritel mi dnes pujcil telefon, abych napsala za nej email. Kdyz jsem najela na smajliky, tak mi vyskocilo nejcasteji pouzivane a byly tam zamilovani smajlici, srdicko… nevim, komu by psal emaily s temito smajliky, kdyz me emaily nepise. Proto se ptam. Funguje to tak, ze dana aplikace si pamatuje jake smajliky v ni naposledy pouzil? Dekuji moc za odpoved. Ps: nemam telefon s androidem, proto se ptam…
Myslím že to mohou být NEJČASTĚJI VŠEOBECNĚ používané, ne že je opravdu někdo používa
No, kdyz jsem se ho na to zeptala, tak na me vyjel, ze je nepouziva a najel na whats up a tam mel zase jine….
No, vlastne kecam… nebyly tam nejcasteji pouzivane, ale posledni pouzivane..
Android mi nabízí posledně použité smajlíky. Akorát všude stejné sms, Whatsapp, maily, messinger. Tak jestli ti posílal srdíčka v sms, tak mu to nabízí i v mailu.
Já teda nemám android ale nabízí mi to smajliky všude stejné, proste ty naposled použité, je fuk jestli pisu e-mail nebo sem zrovna psala zamilovanou zprávu na messengeru ![]()
Asi jo, holky, je to tak, ze nabizi posledni pouzite. Tak evidentne muj partner s nekym laskyplne pise. Mame pulrocniho syna a je pravda, ze od te doby, co se narodil se chova divne. Neznam ani jeho zamek telefonu, vcera si vezmu do ruky jeho telefon na par minut, s tim, ze napisu email a vyskoci na me hned nekolik divnych veci. Prvne ty smajliky, tak se ho ptam, komu je posilal. A kdyz najel na wsup, tak tam mel otevrenou fotku nejake zenske, kterou ani neznam. Ptala jsem se ho, kdo to je a nedockala se odpovedi, na misto toho si hraje na chudacka, jak on nic nedela a ze mi nemusi nic k tomu rikat. Jen jsem chtela vedet, kdo to je a proc ma pri otevreni chatovaci aplikace fotku zenske…. Jsem znechucena. Bez vysvetleni sel spat a hazi vinu na me, ze ho ja z neceho obvinuju. A pry jsem se nezeptala tonem hlasu spravne na to, aby mi podal vysvetleni😏
Mobil si pamatuje naposledy používané smajlíky. Tak si to podle toho přeber. Tobě srdíčka neposílá? Co mámě, sestře? Zní to blbě co?
Má jinou nebo prostě jen tak flirtuje někde.
@Veselej kluk hele, segru ma, s tou jsem ale mluvila, ji nic neposilal. Mamku uz bohuzel nema. Srdicko mi taky posle, ale ostatni zamilovany smajliky uz ne, to bylo asi jine. Chtela jsem si jen potvrdit, ze to tak skutecne je, protoze on mi tvrdil, ze to tak urcite neni a ze zadne takove emotikony nepouziva….
@Kkk951 píše: Více
Pokud vůbec emotikony nepoužívá, může to být směs hodně starých když náhodou někdy použil.
@Veselej kluk tak jelikoz vim, ktere mi poslal ten den a byly pozadu o proti tem zalaskovanym, tak vim, ze pouziva no…
Ano, myslim, ze to tak je…urcite by telefon nenabizel nic jen tak..mne to nabizi i slova, slovni spojeni, ktera casto pouzivam, takze smajlici budou to stejne. Takze ano, nekomu je pravdepodobne posila.