Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
mám takový problém, vždycky když jdu večer uspávat malého, manžel bere do ruky dalekohled a šmíruje sousedy - mladý pár, který se nijak neskrývá…
Myslíte si že je to normální? Mám si s ním o tom promluvit? Máte nějaká podobné zkušenosti?
Jéééé, no tak to můj dělá taky. Nešmíruje tedy pár v akci, ale sousedka od naproti nahoře a někdy i dole bez je občas v jeho hledáčku. Dříve to dělal skoro denně, teď už jen výjimečně. Nijak to neřeším, jen si myslím svoje ![]()
To jsem ráda, že na to nejsem sama, už jsem si myslela, že to není normální. Trošku se mi ulevilo. Ale i tak mě to dost tíží ![]()
No já ani nevÍm, prostě mě to nebaví, nic z toho nemám a taky ten vztah mezi náma není uplně 100%.
To je ta povaha česká. Každý musí vědět, co kdo dělá.
Mně to normální nepřijde. ![]()
@Sphynx Lady taky mi to neprijde normalni..teda aby mi chlap smiroval sousedy pri sexu, nebo sousedku ktera ukazuje vse..no nevim nevim ![]()
@sonicka90 já osobně bych se ozvala. normální mi to nepřijde. no, z okna se koukneme občas každý, ale cíleně sledovat???
Také šmírovanie je vlastne on-line, nikdy neviete, čo sa tam udeje.Ked si pustíš dvd, tak tam vieš ako to bude.
To by mi tedy vadilo.
Sveho partnera si musim vazit a za tohle by u me hodne klesnul.
Je nedustojne a trapne.
Sousedy bych varovala anonymem do schránky, aby měl šmírák útrum ![]()
@terulína to bych udělala taky!
Nepřijde mi to normální a ani oni by určitě nechtěli být sledování. Dokonce je to trestné říká se tomu voyeurství nebo tak nějak.