Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, moc mi vaše rady pomohly. Přiznám se, že se občas taky kouknu. Oni sousedi jsou hodně skotačiví divoši. Dá se u nich dost přiučit.
Mně taky ne. Starám se o sebe a můj chlap taky. U nás v rodině tohle nikdo nedělá.
@Sphynx Lady píše:
To je ta povaha česká. Každý musí vědět, co kdo dělá.Mně to normální nepřijde.
@sonicka90 píše:
Holky, moc mi vaše rady pomohly. Přiznám se, že se občas taky kouknu. Oni sousedi jsou hodně skotačiví divoši. Dá se u nich dost přiučit.
ty jsi zvláštní, v prvním příspěvku se ptáš, když to dělá tvůj chlap, jestli je to normální a teďka píšeš, že to děláš taky pro inspiraci. Neví, ale inspirace je na netu dost a dost a nemusí u toho člověk šmírovat sousedy ![]()
Ne celý den - ale pokud mám pět metrů před sebou panelák a budu mít sex s manželem tak, si je zatáhnu - to mi přijde stejná samozřejmost jako nešmírovat cíleně okolí.
@kočička Evička píše:
jenže on je rozdíl, když se ti někdo podívá jen tak do okna z jiného okna při pohledu ven a nebo když někdo používá dalekohled, to mi připadá uhozený a úchylný. Nejde o to, jestli je člověk oblečenej a zrovna vaří večeři, či dělá něco jiného, ale ta „potřeba“ někoho šmírovat takto do detailu.
A že kdo nechce, aby na něj někdo koukal, má žaluzie…přijde mi směšný jen kvůli nechutnýmu nakukování do soukromí mít celodenně zatažený žaluzie, protože onen šmírák to asi nedělá jenom za tmy, nehledě k tomu, že člověk obecně vztato
nepředpokládá, že jej někdo takto cíleně sleduje.
Tak teď s tebou souhlasím.
@kočička Evička píše:
ty jsi zvláštní, v prvním příspěvku se ptáš, když to dělá tvůj chlap, jestli je to normální a teďka píšeš, že to děláš taky pro inspiraci. Neví, ale inspirace je na netu dost a dost a nemusí u toho člověk šmírovat sousedy
@Larr píše:
Ne celý den - ale pokud mám pět metrů před sebou panelák a budu mít sex s manželem tak, si je zatáhnu - to mi přijde stejná samozřejmost jako nešmírovat cíleně okolí.
ono z prvního příspěvku nebylo patrný, jestli to dělá pořád, prostě kdykoliv a při jakékoliv jejich činnosti, anebo pouze za účelem sledování jejich sexu, tudíž jsem myslela všechna okna, nejenom ložnici. Už to zakladatelka vyjasnila, šmírujou jejich milostné akty a tak to je jasný, že bych při blízkosti jinýho baráku zatáhla žaluzie taky ![]()
Ahojky holky,
mám takový problém, vždycky když jdu večer uspávat malého, manžel bere do ruky dalekohled a šmíruje sousedy – mladý pár, který se nijak neskrývá… - z tohohle jsem pochopila, že asi jen při jejich intimnostech. Taky posílám -
.
@kočička Evička píše:
ono z prvního příspěvku nebylo patrný, jestli to dělá pořád, prostě kdykoliv a při jakékoliv jejich činnosti, anebo pouze za účelem sledování jejich sexu, tudíž jsem myslela všechna okna, nejenom ložnici. Už to zakladatelka vyjasnila, šmírujou jejich milostné akty a tak to je jasný, že bych při blízkosti jinýho baráku zatáhla žaluzie taky
@Larr píše:
Ahojky holky,
mám takový problém, vždycky když jdu večer uspávat malého, manžel bere do ruky dalekohled a šmíruje sousedy – mladý pár, který se nijak neskrývá… - z tohohle jsem pochopila, že asi jen při jejich intimnostech. Taky posílám -.
to bude asi tím, že já v době, kdy chodí malé děti spát, ještě sedím u telky, u PC, vařím večeři či něco podobnýho, tak jsem to brala tak nějak takto ![]()
No já nevím… Ale není sousedka exhibionistka? Chlapa chápu, proč dávat prachy v bordelu za cecky, když to má z tepla domova přes dvůr zadarmo, no ni? ![]()
Mně to teda přijde ujetý a nechutný. Hlavně pokud má dalekohled. To si tam za chvíli u toho začne ho.it, ne? A sousedce bych napsala taky anonym do schránky
otázka je, jestli nejste ale jediní sousedi, kteří jí můžou vidět, to by pak byl anonym zbytečný
@Ariadne píše:
Mně to teda přijde ujetý a nechutný. Hlavně pokud má dalekohled. To si tam za chvíli u toho začne ho.it, ne?
a proč by ne?
sousedi se ukazujou dobrovolně a pravidelně, nikde je nenutí souložit u odkrytýho okna. Já mít tady doma takový divadlo, taky se s chutí podívám a využiju ke svýmu potěšení ![]()
Čo na to povedať?
snáď sa len vyhovoriť na krízu, a to že na nové péčko nezostávajú prachy…proste sa hladaju lacnejšie alternatívy
![]()
No, nestačím se divit, kolik je tady šmíráků ![]()
Právě proto bych sousedy varovala a pokud jim to nevadí, budou se předvádět dál ![]()
Zakladatelka se zřejmě inspirovala u šmírující Samanthy ve filmu Sex ve městě
No mě to teda přijde ujetý ![]()
@Anonymní píše:
a proč by ne?
sousedi se ukazujou dobrovolně a pravidelně, nikde je nenutí souložit u odkrytýho okna. Já mít tady doma takový divadlo, taky se s chutí podívám a využiju ke svýmu potěšení
To je stejna logika, jako kdyz nekdo necha odemcene auto nebo dum, tak mu tam muzu vlezt a smejdit, ne? Lide by meli mit respekt k soukromi ostatnich, cizi byt beru jako soukromy prostor a cilene tam necumim
Normalni mi to teda neprijde