Smoothie maker

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
10.3.15 15:25

smoothie maker

Nemáte někdo tip na nějaký dobrý smoothie maker nejlépe se skleněnou nádobou? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
10.3.15 15:29

My máme Philips Professional Blender HR209 Je fajn, ale sítko se docela ucpává. Používáme hlavně v létě. Jinak tady je srovnání: http://www.dailymail.co.uk/…-makers.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
10.3.15 15:31

Já mám kenwood SB 055, má sice plastovou nádobku a menší objem, ale nám stačí, je opravdu silný, rozseká úplně vše, led, čer. řepu, čer. mrkev, zrzlý banán. atd. Jinak dobrý by měl být i Kenwood BL 470,má větší objem ale nevím jakou nádobku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
10.3.15 15:40

Holky, vtírnu se s dotazem…podle popisu mi přijde, že by výsledek měl být stejný, jako kdybych ovoce rozmixovala normálním mixérem (a eventuálně přecedila přes sítko). Je to tak? A nebo tam jde ještě o něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
10.3.15 15:42
@malinika píše:
Holky, vtírnu se s dotazem…podle popisu mi přijde, že by výsledek měl být stejný, jako kdybych ovoce rozmixovala normálním mixérem (a eventuálně přecedila přes sítko). Je to tak? A nebo tam jde ještě o něco jiného?

No, ale nebudeš ho mát fajně našlehané. Smoothie má takovou fajn konzistenci. Jestli jsi někdy v shopinu pila třeba UGO, tak to je to. Si to porovnej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
10.3.15 15:43

@Tinuvien Nepila. Jsem tím nepolíbená. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
10.3.15 15:46

@malinika to někdy zkus, fakt dobrota. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
10.3.15 15:48

@Tinuvien Ráda bych, ale nemám kde… U nás se nic takového neprodává. Maximálně čerstvě vylisovaný džus… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
10.3.15 15:50

@malinika to je podobné, jen jako bys třeba jablka namíchala s banány, kiwi a vším, co máš ráda a napěnila jako koktejl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.3.15 15:52
@Tinuvien píše:
No, ale nebudeš ho mát fajně našlehané. Smoothie má takovou fajn konzistenci. Jestli jsi někdy v shopinu pila třeba UGO, tak to je to. Si to porovnej. :)

UGO je laskomina, dávám si ten s ostružinama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
10.3.15 15:53
@Tinuvien píše:
@malinika to je podobné, jen jako bys třeba jablka namíchala s banány, kiwi a vším, co máš ráda a napěnila jako koktejl.

Holky, děláte mi chutě. Asi se pozvu na návštěvu.  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
10.3.15 15:54
@BlueFairy píše:
UGO je laskomina, dávám si ten s ostružinama :srdce:

Nebudeme si dělat chutě, jo? :mrgreen: Bych mohla zmasakrovat banány a jablka, co mám doma+rybíz k tomu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.3.15 15:56
@Tinuvien píše:
Nebudeme si dělat chutě, jo? :mrgreen: Bych mohla zmasakrovat banány a jablka, co mám doma+rybíz k tomu. 8)

Já si dneska asi koupím :mrgreen: kupuju si ještě sem tam litrovku grepa na domů a dám ho skoro na ex :lol: nejlepší je to v létě, lepší jak orgasmus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
10.3.15 15:59
@BlueFairy píše:
Já si dneska asi koupím :mrgreen: kupuju si ještě sem tam litrovku grepa na domů a dám ho skoro na ex :lol: nejlepší je to v létě, lepší jak orgasmus :D

Já v létě do smoothie nadrtím led a to je teprv lahoda. :mrgreen: Grep moc nemusím, ujíždím na meruňkách a broskvích. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.3.15 16:02
@Tinuvien píše:
Já v létě do smoothie nadrtím led a to je teprv lahoda. :mrgreen: Grep moc nemusím, ujíždím na meruňkách a broskvích. 8)

To je pro mě moc sladké :think: s ledem, no mňam, odkud že jsi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko