Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, stalo. Ale není to tak vždycky, jen občas. Nikdy jsem to nezkoumala, ale klidně to může být tím, že v době volání nebyl signál.
@Anonymní píše:
@annali
A normálně to zazvonilo a pak SMS jo?
Tak to nevím, jestli předtím zvonilo, nebo ne. Jak říkám, nikdy jsem tomu nevěnovala pozornost.
Joy občas to chodí, i když mám neprijaty hovor, přijde SMS, má to tak nastavené dotyčný u operátora
Ono je to tak, abych to řekla celé: Příteli zvonil mobil a krátce na to přišla SMS, já se ptala kdo píše a on že to je od operátora nepřijatý hovor, že mu to tak prý několikrát udělalo. No a mě se tomu moc nechce věřit i když bych ráda.
@Anonymní píše:
Ono je to tak, abych to řekla celé: Příteli zvonil mobil a krátce na to přišla SMS, já se ptala kdo píše a on že to je od operátora nepřijatý hovor, že mu to tak prý několikrát udělalo. No a mě se tomu moc nechce věřit i když bych ráda.
Aha, takže si myslíš že to byla milenka? Jinak jo, stalo se mi to kolikrát, že přišla sms o zmeškaném hovoru.
@arinecka no napadlo mě to. I když ten telefon normálně zvonil tak přišla SMS?
@Anonymní píše:
@arinecka no napadlo mě to. I když ten telefon normálně zvonil tak přišla SMS?
Ano, stalo se mi to. Je to divný ale je to tak.
@Anonymní píše:
Ano stava se to. Pokud byl mobil bez signalu, nebo vypnuty. Jakmile mobil chyti signal, prijde SMS.
@chiquinkira no ale pokud je mobil bez signálu tak nezvoní. Potom tedy přijde SMS o zmeškané hovoru. Ale že by to normálně zvonilo a pak přišla SMS to se mi nikdy nestalo. ![]()
@Marki1985 píše:
@chiquinkira no ale pokud je mobil bez signálu tak nezvoní. Potom tedy přijde SMS o zmeškané hovoru. Ale že by to normálně zvonilo a pak přišla SMS to se mi nikdy nestalo.
No to mate pravdu. Tak pokud nezvonil tak v tom pripade to divne je. Ale SMS o zmeskanem hovoru fakt chodi. Je mozne, ze si to partner vymyslel.
Zdravím,
stalo se Vám někdy, že Vám po prozvonění přišla SMS o nepřijatem hovoru? je to vůbec možné, např kvůli signálu?