Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, jsem v jinem stavu, s pritelem jsme miminko chteli,ale kdyz jsem mu to oznamila, najednou otocil, a jedine co resil byli penize aze je to moc narychlo..jsem docela zklamana a bojim se jak to bude dal, zda ho to prejde a neboo nas opusti.. ![]()
Já bych si mimíska za každou cenu nechala i kdybich měla být na azylu,a bud by zustal nebo ne měla bych svou hrdost,vše nezaleží jen na chlapovi…
U nás to bylo podobně
zrovna jsme se přestěhovali, zažizovali nový byt a já otěhotněla. No, nebyl zrovna 2× nadšený, ale během těch 9-ti měsíců se to uklidnilo a nakonec byl i u porodu a teď je to ten nejlepší táta na světě ![]()
Ahoj,to ho určitě přejde.
Každej chlap na tu zprávu reaguje jinak,i když jste mimčo planovali.
neboj přejde ho to…u nás to bylo stejné pořád mimco chtěl pak jsem si našla novou práci našli jsme si nový byt a já otěhotněla… nejdřív byl zaraženej přemýšlel o potratu a nakonec řekl že to zvládnem… našli jsme si větší byt , do práce se mohu po mateřské vrátit ..přítel byl u porodu a je ten nejlepší tata jakyho jsme si mohli přát…
přijde mi že když ženská otěhotní tak vidi mimčo jak si ho užívá a když to zjistí chlap tak první mu projede hlavou kalkulačka
a strach ale brzy ho to přejde
Luciii25 píše:
asi mate pravdu..jen me ta reakce mrzi..
já jsem se taky těsila jak přítel bude radostí bez sebe když mu řeknu že jsem těhotná a víš jak reagoval?? půl hodky koukal do zdi a pak mi řekl že musí jít do hospody
a to tam normálně moc nechodí .. max jednou za čas
… ale druhej den to hned bylo lepší oni potřebujou chvili na vstřebání ![]()