Těhotná, ale přítel najednou otočil

1147
27.2.12 15:32

smutek

ahoj, jsem v jinem stavu, s pritelem jsme miminko chteli,ale kdyz jsem mu to oznamila, najednou otocil, a jedine co resil byli penize aze je to moc narychlo..jsem docela zklamana a bojim se jak to bude dal, zda ho to prejde a neboo nas opusti.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.2.12 15:33

Já bych si mimíska za každou cenu nechala i kdybich měla být na azylu,a bud by zustal nebo ne měla bych svou hrdost,vše nezaleží jen na chlapovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
27.2.12 15:35

U nás to bylo podobně :-) zrovna jsme se přestěhovali, zažizovali nový byt a já otěhotněla. No, nebyl zrovna 2× nadšený, ale během těch 9-ti měsíců se to uklidnilo a nakonec byl i u porodu a teď je to ten nejlepší táta na světě :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1687
27.2.12 15:37

Ahoj,to ho určitě přejde.
Každej chlap na tu zprávu reaguje jinak,i když jste mimčo planovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
27.2.12 15:53

neboj přejde ho to…u nás to bylo stejné pořád mimco chtěl pak jsem si našla novou práci našli jsme si nový byt a já otěhotněla… nejdřív byl zaraženej přemýšlel o potratu a nakonec řekl že to zvládnem… našli jsme si větší byt , do práce se mohu po mateřské vrátit ..přítel byl u porodu a je ten nejlepší tata jakyho jsme si mohli přát…
přijde mi že když ženská otěhotní tak vidi mimčo jak si ho užívá a když to zjistí chlap tak první mu projede hlavou kalkulačka :D :D a strach ale brzy ho to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
27.2.12 16:26

asi mate pravdu..jen me ta reakce mrzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
27.2.12 17:35
Luciii25 píše:
asi mate pravdu..jen me ta reakce mrzi..

já jsem se taky těsila jak přítel bude radostí bez sebe když mu řeknu že jsem těhotná a víš jak reagoval?? půl hodky koukal do zdi a pak mi řekl že musí jít do hospody :D a to tam normálně moc nechodí .. max jednou za čas :D … ale druhej den to hned bylo lepší oni potřebujou chvili na vstřebání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí