Jak poznám těhotenství? :-D

714
27.2.12 14:22

Jak poznám těhotenství? :-D

Ahoj ahoj. Asi se mi budete smát, já jsem sama sobě taky k smíchu, ale.. :lol: :lol:
Jak poznám, že jsem těhotná, když by se jednalo třeba už o 4. měsíc? Tady jsem se dočetla, že těhotenský test už může vycházet negativně, protože reaguje jenom na hormony na začátku těhotenství. O MS se mluvit nedá, protože stále kojím a MS jsem měla jen jednou a to bylo spíš špinění, které trvalo 2 dny a to bylo někde před půl rokem.
No ale posledních pár dní se mi zdá, že cítím slabé pohyby v břiše, tak nevím, jestli mám jen zažívací potíže nebo tam vážně do mě někdo kope. :lol:
Na gyndu jsem se už objednala, ale má volno až za tři týdny a to asi puknu zvědavostí. :mrgreen:
Není nějaká možnost, jak to zjistit? S manželem pořád řešíme, jestli druhé dítě ano nebo ne a tohle malé by to vyřešilo za nás :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
27.2.12 14:25

Já jsem tyhle stavy měla taky. cca před půlrokem, taky jsem se nad tím takhle zamýšlela. :-D ale ne, byly to jen zažívací potíže. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
27.2.12 14:27

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zkusila bych test, podle mě něco ukázat musí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.2.12 14:28

Taky jsem měla pocity, že se mi v břiše něco hýbe. Před dítětem se mi to nikdy nestalo, po něm poměrně často. Byly to jen střeva.
Byla tu stejná diskuze, ale bohužel už je to poměrně dávno a nevím jak se jmenovala, tam zakl.řešila to samé. A ani nevím, jak to nakonec dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
27.2.12 14:28

:lol: No já si připadám jako blázen, že bych nepoznala těhu, ale vážně nevím, co se děje. Jako další „příznaky“ těhu ignoruji, protože ty přišly až když jsem začala uvažovat nad tím, jestli to těhu je nebo ne. Takže mi je jasné, že je to vsugerované. :lol:
A že to bylo docela k zbláznění? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
27.2.12 14:32

a co bolesti prsou, nevolnosti? Nebo i toto máš vsugerované? Také si myslím, že test by ještě něco ukázat mohl. A bříško máš větší? Pokud bys už cítila pohyby, už by to přece musel být tak 4 měsíc a to už je bříško i vidět ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.2.12 14:34

Zkus ten digitální test, ukazuje to i týdny těhotenství, tak třeba by reagoval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.2.12 14:35

Ten to ukazuje myslím jen do 4. (nebo 3.?) týdne ne?

Příspěvek upraven 27.02.12 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
27.2.12 14:35

Test by ti mel normalne tehotenstvi ukazat.Do tretiho mesice hcg stoupa,pak uz ne.Test ukaze tehotenstvi jeste treba v 6ti nedeli,proste dokud se telo nezbavi ocistku.
Jinak posledni tehotenstvi (treti) jsem na sobe nepoznala-bolest prsou nepocitam,to mam par dnu pred prichodem ms normalne a ani do konce tehotenstvi mi vubec nic nebylo.

• Citovat
  • Upravit
714
27.2.12 14:36

Mishka85:
Tak s tím že kojím, tak si právě myslím, že bolest prsou by se nedostavila. Nevolnosti jsem neměla ani při prvním těhu a s tím, že jsem trochu při těle (ale vážně jen trochu, nemám 100Kg) :D ,ale i tak na mě bylo vidět těhu až v 6. měsíci. :lol:
No nevím nevím. Asi se za ty tři týdny zblázním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
27.2.12 14:38
Neprihlasena Jaruna píše:
Test by ti mel normalne tehotenstvi ukazat.Do tretiho mesice hcg stoupa,pak uz ne.Test ukaze tehotenstvi jeste treba v 6ti nedeli,proste dokud se telo nezbavi ocistku.
Jinak posledni tehotenstvi (treti) jsem na sobe nepoznala-bolest prsou nepocitam,to mam par dnu pred prichodem ms normalne a ani do konce tehotenstvi mi vubec nic nebylo.

A kdy jsi zjistila, že jsi těhotná?
Sakra, tak dneska jsem byla v lékárně koupit malé křupky, tak jsem si ho mohla hned koupit :zed:
Asi ještě vyšlu manžela, ať se tam cestou z práce staví, když říkáte, že to pozná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
27.2.12 14:41

Ahoj :mavam: Heleď, asi jak kterej.. Já si schválně ještě dělala na konci těhu test :mrgreen: a poznal to. Ale už nevím, jakej to byl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
27.2.12 14:41
tessika píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
A kdy jsi zjistila, že jsi těhotná?
Sakra, tak dneska jsem byla v lékárně koupit malé křupky, tak jsem si ho mohla hned koupit :zed:
Asi ještě vyšlu manžela, ať se tam cestou z práce staví, když říkáte, že to pozná. :hug:

Tak ja si udelala test jeste par dnu pred ms,dite bylo planove.Kdyby ale nebylo,nehlidala ms,tak bych to vazne nepoznala.Pokud budes tehotna uz opravdu hodne,tak nejspis ti testovaci carka vyjede jako prvni,pak az kontrolni,ale ukazat ti to musi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.12 14:49

myslím že test by měl ukázat // v celém pruběhu těhu. Protože uplně mizí až jak už to tu někdo zmiňoval v pruběhu šestinedělí. Ano hladina pak už tak nestoupá, nebo je konstantní, ale dle mě je vždy dostačující, aby ukázala na 10 nebo 20 testu // :nevim:

http://www.zbynekmlcoch.cz/…jich-kvalita

• Citovat
  • Upravit
31594
27.2.12 14:51

Test ukáže, i ke knci těhotenství bývá hcg nějakých 4tis jednotek, takže test by měl normálně ukázat.
Jinak „pohyby“ můžou být pohyby cévního systému tuším, krom střev teda, já jsem jeden čas cítila „pohyby“ ve stehnu :mrgreen: A je to fakt hodně podobné pohybům mimina.
Takže v klidu testni, aby ses ujistila, test bude průkazný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky