Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nezlob se, ale počítat se učí v první třídě, i moje děcko co do školy nechodí by to spočítalo. Ach jo…
Pokud víš, jak dlouho trvá těhotenství, nechápu, jak tě taková blbost mohla vůbec napadnout
Samo, že dítko je přítele.
Jo, je to uplne klidne mozne. Za predpokladu, ze ses kun.
Pardon, vlastne kobyla.
To vůbec není možné, to bys musela mít termín někdy kolem poloviny května a máš ho za víc než dva měsíce.
No pokud čekáš chlapečka, tak to možný je - jen se hold nechtěla spermie zeptat na cestu a dva měsíce hledala vajíčko ![]()
Tezky pripad tehotenske demence
Asi te zere svedomi a kali ti usudek…kliiid a pocitej jeste jednou ![]()
@Anonymní píše:
No pokud čekáš chlapečka, tak to možný je - jen se hold nechtěla spermie zeptat na cestu a dva měsíce hledala vajíčko
@Anonymní píše:
No pokud čekáš chlapečka, tak to možný je - jen se hold nechtěla spermie zeptat na cestu a dva měsíce hledala vajíčko
ted jsem vyprskla sesenku, diky!!! ![]()
@wildcherry píše:
ted jsem vyprskla sesenku, diky!!!
Já kafe
![]()
Ahoj holky, potřebuju poradit, nebo spíše potvrdit to co si myslím i já, ale pořád mi to šrotuje v hlavě…nechci slyšet prosím žádné narážky jaká jsem atd.chci pouze to na co se ptám, už jsem se s tím natrápila a napřemýělela dost..mam kluka, asi tak rok…23.08.2012 jsem se vyspala na večírku s klukem, vím je to hnuns, ale ted už to nevrátím…přítele mám miluju ho a dozveděla jsem se, že jsem těhotná, dneska jsem přesne 12 tt. termín porodu mám 25.07.2013…chci se zeptat, jesti je možné, že díte je toho kluka, s kterým jsem se vyspala koncem toho srpna??děkuju za odpovědi…prvně jsem prisla k dr. ten mi rekl ze jsem asi 6 tyden, potom jsem tam šla za mesic a řekl mi, že jsem 12 tyden a už mi stanovili termín na toho 25.07…je to twedy vubec možné? že by to bylo jeho? podle propočtu mi to vychází že ne, ale jak mam strach tak to počítám pořád dokola a už jsem v tom tak zamotaná
Děkuju