Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
![]()
původně jsem nechtěla přispívat páč mám pocit, že si tu z nás někdo dělá prd*l, ale toto mě dostalo
@Anonymní píše:
No pokud čekáš chlapečka, tak to možný je - jen se hold nechtěla spermie zeptat na cestu a dva měsíce hledala vajíčko
Teda to je ale sila
To neni mozny
Nikdy nerypu, ale tohle mi fakt nedalo.Ano,muzes byt tehotna s tim klukem pokud si prosla strojem casu ![]()
@Baba píše:
Jo, je to uplne klidne mozne. Za predpokladu, ze ses kun.Pardon, vlastne kobyla.
Pane bože to je téma, samozřejmě že je přítele, teda jestli nejsi třeba mimozemšťan
![]()
…až Ti přijde možné i nemožné. Prestaň se tím už trápit…Tato zkušenost Tě do budoucna poučila, teď už se těš na Vaše miminko, užívej si těhotenství a buď v klidu, stres by Ti mohl ublížit, a nejen Tobě. Hodně štěstí a zdravíčka přeji. ![]()
@Anonymní píše:
No pokud čekáš chlapečka, tak to možný je - jen se hold nechtěla spermie zeptat na cestu a dva měsíce hledala vajíčko
Dle termínu porodu jsi musela otěhotnět někdy okolo 18.10. 2012
Takže odpověď už asi nemusím psát, že?
Jestli Tě to uklidní, tak já jsem zcela jistě otěhotněla v říjnu a rodila jsem 19. 7. v termínu, takže nee, opravdu jsi za těchto okolností nemohla otěhotnět v srpnu
.
Ježíš, to je zase diskuse
za posledních pár dní už několikátá anonymní o tom, čí je moje dítě. začínám mít pocit, že si z nás někdo fakt robí prdelky ![]()