Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, s manželem už se 4mesice snažíme o miminko a stále nic
začínám z toho být už nešťastná p, protože by jsme si miminko oba moc přáli
čím to může být že se stále nedaří
nechápu že někomu to jen 1ujede a hned je v tom a někdo kdo by si miminko opravdu přál tak ne a ne ![]()
@FigiS Čtyři měsíce jsou krátká doba. Chce to víc času a žádný stres. ![]()
4 mesice je kratka doba. Tady holky cekaj i 3,5,7,10 let. Dej tomu rok a pak k dr.
@FigiS pokud jste oba zdravi, tak to pujde, jen se na to neupinej a vypni, nekam si zajedte, na dovcu, vikend a ono to prijde, my se snazili pres rok a vyslo to, kdyz uz jsem to vzdavala ![]()
A chápeš, že někdo se snaží roky a taky nic? Pro začátek bych si koupila ovulační testy a hodika se do klidu.Ne vše v životě klapne hned, jak si poručíme ![]()
Možná to nejde právě proto, že jsi z toho nešťastná. Čtyři měsíce jsou krátká doba a je to naprosto normální. Netlač na pilu, vyhoď neštěstí z hlavy a užívejte si sex jen tak. Čím víc na to budeš myslet, tím hůř to půjde. Ona psychika je potvora.
Nejhorší je že kam jdu tak tam vidím samé těhotné, v práci samé stresy a nemyslet na to prostě nejde ![]()
Čtyři měsíce? Já teď čekám čtvrté dítě a tohle i to třetí se povedlo na první dobrou. A na druhé v pořadí jsme si přitom počkali asi tři čtvrtě roku. Čtyři měsíce ještě neznamenají, že se nedočkáte a že je někde problém ![]()
Hod se do klidu, zbytecnym stresem si to akorat oddalujes - vim, o cem mluvim
. A mej na mysli, ze u normalniho zdraveho paru je sance na otehotneni v jednom cyklu kolem 15ti procent! Je to o stesti ![]()
My se s pritelem snazime 8 mesicu o prvni, z pocatku jsem rikala, ze se muzeme snazit klidne rok, ze to nemusi hned jit a za chvilku to tak bude
ze zacatku (asi 2-3) mesic jsem si udelala ovulacni testy, ktere mi sedeli s menstruacnim kalendarem, takze ted jen mrknu, kdy mame ten „tyden“ a zapisuji
nic nehrotim, ze bych na to porad myslela… S kazdou MS si rikam, tak priste
zatim beru vitiny a bylinky. Az po roce snazeni budu resit s Dr… ![]()
4 mesice… ![]()
Jsem asi jina..ale to jsem neresila..na toz abych se stresovala..
Po roce malicko stres..
Po roce a pul doktor..
Pak kolotoc vysetreni (ja i muz..), laparoskopie atd atd..
No ted miminko cekame.. ![]()
Takze hlavu vzhuru..4 mesice fakt neni zadny drama..
4mesice je fakt malo, my se snazili od roku 2010, v roce 2011zamlkle tehu pak dlouho nic v roce 2016mimodelozni… a ted jsem 31tyden takze klid
Jak píšou všechny přede mnou…
Prostě vypni…4 měsíce nejsou nic…my se snažíme už dva roky…
Prostě se hoď do klidu a nesleduj se moc přehnaně…
Až to bude rok, začni to třeba řešit, ale i tehdy ti může doktor říct že jste oba v naprostém pořádku a prostě je to v hlavě… ![]()
To je jeste kratka doba, ja si musela pockat 7 let
neupinat se na to, najit si konicek, ktery odvede myslenky na dite. Je to tezke, ale psychika je hodne mocna carodejka. Vim, o cem mluvim
urcite bych doporucila dat do pohody psychiku, zklidnit celkove telo aj dusi. No a pro podporu muzete zkusit treba Jalovcovy krem, sobe mazat podbrisek a partnerovi achilovku ![]()