Snažení červenec 2017

• Fotoalbum (82)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
347
17.7.17 17:02

Snažení červenec 2017

Ahoj holky je tu nějaká snažilka červenec 2017? :) podělte se semnou o nějaké zkušenosti :) snažíme se s přítelem o první mimi teprve druhý měsíc ale ráda získám nějaké rady od ostatních :) právě jsem 28 MC a čekám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
17.7.17 17:52

@Domča-_-22_- Ahoj :mavam: My se snažíme od ledna, taky o první, ale zatím to docela flakame. Do prosince chci nechat volný průběh a když se nepovede, pak se začít radit na gynde. Ovulaci mám zhruba 12 DC dle testů. Takže právě v těchto dnech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
17.7.17 17:54

@Domča-_-22_- Ahoj ja jsem dnes 12DC a vyhlížím ovulaci. Volný průběh? nebo počítáš každý den jak všichni tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
17.7.17 18:21

@Pipouška tak to držím palce. My se snažíme sice druhý cyklus, ale spíš by se dalo říct, že teď byl první, předtím jsme to měli hodně volné :)
@Anyys No teď ten druhý MC jsem koukala do kalendáře kdy by ta ovu asi tak mohla být, ale žádný test jsem si nedělala. Chci si je zkusit koupit další MC abych věděla kdy ji vlastně doopravdy mám :)

Dneska jsem si udělala ze zvědavosti test teď odpoledne a bohužel negativní. Další měsíc chci také zkusit Gynex. jaký na něj máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
17.7.17 18:22

Chtěla bych se na to přestát trochu tolik upínat, ale jde to snad? NEJDE. Přece když člověk touží po mimi tak na to nejde přestat nějak vůbec myslet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.7.17 18:39

@Domča-_-22_-
Ano, opravdu to nejde, když to člověk tak chce. Minulý měsíc vypadal u mě víc než nadějně, ale ms se opozdila o tři dny. Už tak mám cyklus 35 dní, ovulaci kolem 20-22 dne, teď jsem teprve 14 den cyklu, takže snažení máme před sebou. Ovšem moc se na to upínám a začínám být skeptická. Už se vytratila ta dobrá nálada či jak to říct. :( přeju vám holky, ať to teď v červenci vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
18.7.17 07:14

@mi.anetka a ja dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
18.7.17 09:57

Ahoj holky, ráda bych se přidala. Snažíme se o první mimčo od ledna, ale teď druhý měsíc jsme začali řešit ovulaci a tu alchimii okolo, koupila jsem si nějaký vitamínky tak uvidíme, jestli to bude mít vliv aspoň na psychiku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
18.7.17 10:03

@Alounik jaké vitamíny jsi si koupila? Já beru kys. listovou a ted si chci koupit kapky Gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
18.7.17 10:18

Ahoj holky, priberete mezi sebe i trosku dlouhodobejsi snazilku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
18.7.17 10:21

@Domča-_-22_- mě v lékárně doporučili NosiFol forte - je to takovej šumák (docela mi chutná :-) ), kyselina listová v něm je také.
O těch kapičkách jsem slyšela, musím si je pořádně vygooglit, abych měla přehled. Já přemýšlím, že jestli se mi povede zachytit tento měsíc plodné dny, zkusila bych to podpořit ještě tím „Conceive Plus lubrikační gel na podporu početí“, který jsem objevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
18.7.17 10:22

@zhp Ahoj, to je přeci jasné :) jak dlouho se snažíte? a první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
18.7.17 10:25

@Alounik ty jo tak o tom lubrikačním gelu slyším poprvé, to si zase budu muse vygooglit já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
18.7.17 10:26

@Alounik tak na to koukám a žádná levná záležitost to není.. ale dobrej typ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.7.17 10:27

Ahoj holky,

já se také přidávám :-) S přítelem se také snažíme o první miminko. V květnu jsem vysadila prášky.
Koukám, že to máme všechny asi podobně :-) čekala jsem na první ms, ta byla po 28 dnech a teď přišla druhá až po 34 dnech. Zatím jsem to vůbec neřešila, ale tenhle měsíc bychom se do toho chtěli pustit. Už jsem si koupila ovu testy, abych zjistila přesně, kdy ji mám a jestli vůbec:-) A vitamíny (GS Mamavit) jím tak měsíc a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí