Snažení červenec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
20.7.17 17:02

@zhp :( manžel byl pryč, takže jen včera a dneska.
Na ovu testu dneska jen slaboučký dušíček, takže ovu včera dle BT, budu muset nakoupit další ovu testy a testovat dřív.

Ach jo, snad se tady ze skupiny někomu zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.7.17 10:06

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? :-)
Letos v květnu jsem podstoupila laparoskopii, kde mi odstanili část vaječníku i s cystou, našli mi přitom endometriózu a proto jsme se s partnerem rozhodli pro mimčo a tento měsíc to poprvé budem zkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.7.17 10:09

@petraa83 Ahoj :palec: jasnačka, přidej se k nám :-)
a kdy máš mít období snažení? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.7.17 10:18

Jsem v tomhle úplný laik :-). Včera mi začala menstruace a ovulaci naštěstí poznám :-), ale na dny tohle nevypočítám. Menstuaci mívám nepravidelnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.7.17 10:27

@petraa83 já ji třebas vůbec nepoznám, včera mi skončila MS, takže jsem si pořídila milion ovulačních testů, na který se chystám, abychom to nepodcenili a v té době použili super gel za mocný peníze, který jsme si pořídili na podporu početí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.7.17 10:37

Mě bolívá podbřišek, ale teďkom kdo ví jak to po té operaci bude. Zázračné gely taky existují :-), já si koupila zatím jen femibion a uvidíme. Doktor nám dává půl roku a pak to budem řešit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.7.17 10:58

@petraa83 jasný chápu, snad to budeš mít všechno v pořádku už a zadaří se. Když víš co a jak máš :-) u nás už je to tak nějak pul roku, co tomu necháváme jakože volný průběh a oba jsme byli vždycky zklamaní, když přišla MS, tak ted druhý měsíc zkouším ty ovulační testy a beru vitamíny, a nově chci zkusit ještě ten gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
21.7.17 11:08

Tak snad to už teďkom půjde jako po másle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.7.17 12:14

9 měsíců snažení

Ahoj holky, my se snažíme cca od listopadu 2016 vyzkoušela jsem čaje, Gynex. Nějak se mi v lednu nevím jestli gynexem nebo změnou práce zkrátila menstruace z pravidelných 27 dní na 21 8o když jsem to v v květnu řekla doktorce, zdesila se, ze vlastně tím pádem nemůžu ani otěhotnět, protože se vajíčko nestihne uhnizdit a hned je tu zase menstruace. Doporučila mi myslím, ze se to jmenuje inofolic a napsala gynoprodyl na oddálení Ms a udržení mimi. Začínám brát vždy 16 den a beru 10 dní. Zatím jsem to vždy dostala ten 10 den braní. Což Teď mám dostat za dva dny. Včera se mi ale večer, ale stalo něco zvláštního když jsem se šla vysprchovat začal ze né vytekat ciry bílý hlen s takovým cuckem gelovym prusvitnym ve kterém bylo něco maličkého cca 2mm a kolem takové jakoby červené zilecky. Absolutně netuším co to bylo nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
21.7.17 13:33

Ahoj damy, vitam nove snazilky :-) doufam, ze se brzo zadari a objevi se tu uz nejaka fotečka a na ni tehu s // :-)

@Verysek7 tyjo, ja snad do toho inofolicu pujdu - hodne ho lidi chvali :-) a s tim druhym zkušenost nemam, většinou hnizdeni je spis klasicke spineni… :nevim: ale drzim moc palce at mas za dvy dny důvod k radosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.7.17 14:17

Děkuji, no jsem na to zvědavá. Vím, že člověk se nesmí moc pozorovat, ale tohle bylo divný :roll: no prsa mám bolavá stejně jako před MS břicho mě pobolívá stejně jako před MS střídavě levá pravá strana, tak uvidíme. Ale moc tomu nefandím, to dopadne jako každý měsíc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
21.7.17 14:31

@Verysek7 no nesmí se moc pozorovat, to se tak lehce říká…ale ja to proste neumim nemyslet a nepozorovat se :mrgreen: ja uz mam vypozorovano, ze den před ms je to blbe rict, ale když jdu na zachod, tak jakoby uz citim…a pak me párkrát jako bodne v cipku a jsem 100% jasna chjooo tuten mesic jsem tomu verila a prd no :(

@mi.anetka tyjo to je skoda ze byl pryc…no co ty vis, třeba to i tak vyjde… nikdy nevis no :D

@petraa83 @Alounik koukam ze jsem cyklove dosti sladene, tak este aby nam vykoukly za 28dni ty // :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.7.17 14:41

Snad už brzy. Se těšíme a furt nic, už mi to přijde dlouhé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.7.17 16:27

Ahoj holky taky se k vám přidávám. My se snažíme od ledna, poctivě to ale hlídám teprve 3měsíce. HA už neberu 3 roky. Ze začátku jsem tomu nechávala volný průběh od jara už ale cucim do kalendáře kdy jsou vhodné dny na to vlitnout :lol: minulý měsíc jsem začala brát gynex zatím ale bez úspěchu pomohl mi ale od bolestivé MS kterou jsem vždy mívala. Teď jsem si koupila kyselinu listovou. Dnes jsem 23DC. To čekání je vždy hrůza :zed: nakonec ta mrcha pokaždé dorazí. Rozhodla jsem se zajít k dr. a nechat si udělat hormonální profil. Jen mám strach z výsledků. Má už některá zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.7.17 19:19

@MMisha ja se také nechala kompletně vyšetřit i přítel a oba jsme v pořádku, tak asi zádrhel v hlavě, nebo prostě si tělo čeká až na správnou chvilku, nebo uz nevím. Ja to dnes ráno dostala 26d., ale jen trochu a teď celý den zase nic. Fakt nevím už si to ze me dělá srandu. Nám už doktorka doporučila inseminaci, ze spermoniky do me striknou strikackou, měla jsem před sedmi lety mimodelozni, tak kdyby tam nahodou byl nějaký strust at mám klid. Tak uvažuji, ze do toho teď v srpnu půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí