Snažení červenec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2015
19.7.17 12:28

@Domča-_-22_-

Tak na film rozhodně nekoukej :lol: já četla knížku a byla z ní nadšená a pak se šla kouknout na film… no…pro toho kdo to nečetl asi dobrý, ale kdo zná knížku je to propadák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
19.7.17 12:58

@Elesméra Ahoj, tyjo dva roky, to uz je taky pekna delka 8o :hug: a to takovou dobu este bez doktoru-nejakych zakl, vystreni? u me sice rok co jsem vysadila, ale realisticky jen 4mesice, tak uvidíme zda mrcha do pristiho tydne dorazi a pojede se nanovo nebo se budu konecne radovat :dance:

souhlasim s tim ohledne filmu - ale mam i pocit, ze kdo knizku necetl, zase nemohl spoustu věci pochopit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
19.7.17 13:01

@zhp

Loni jsem si nechala nějaká vyšetření udělat, na gyndě ok ale zjistili mi sníženou funkci štítky..takže hormony na srovnání funkce…teď na jaře jsme konečně měla podle doktorky krásné výsledky. Jinak podle slov na endokry. a gyndě…po nasazení léčby štítné žlázy se může zadařit během prvních měsíců nebo tak po roce či dvou, ale ž eto nebrání v otěhotnění pokud se to hlídá.

S manželem jsme domluvení, že pokud se nepodaří do října, kdy mám jít na preventivku na gyndu, tak se necháme poslat na vyšetření :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
19.7.17 13:03

@zhp

Jo s tím filmem a knížkou…říkala jsem si přesně to samé…jak divák může chápat spoustu věcí, které prostě v tom filmu nejsou a hodně tam toho chybí…já bych třeba ten film (kdybych nečetla knížku) zhodnotila jako propadák, protože pokud mi film, nějak prostě nedá najevo o co tam vlastně jde, a ani to nejde přečíst mezi řádky…prostě mi ten film přišel takovej moc chaotickej..jediné plus pro mě měl hlavní herec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
19.7.17 13:11

@Elesméra tak třebas se zadaří v srpnu :-) s panem gelem.
Ona máš štítná žláza nějaký zásadní vliv na otěhotnění? Pamatuju si, že jako dítě mi jí hlídali kvůli zvýšeným hodnotám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
19.7.17 14:05

@Alounik

Já kvůli nedostatku hormonů štítné žlázy neměla ovulaci :nevim: (nemohla jsem ji vysledoval rok, tak mi to bylo divné, a doktorka mi právě řekla, že špatné výsledky štítky způsobují že ovulace není, nebo je jen někdy :nevim: )

Třeba se zadaří no :lol: už by bylo na čase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
19.7.17 16:23

@Elesméra souhlas uplne ze vsim, herci super ale zbytek :poblion: :lol:

@Alounik tak si zajdi za praktickou, stitku ti muze nabrat i ona ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
20.7.17 09:57

Tyjo holky, tak ja z niceho nic dnes o 5dní 1DC - chjoooo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
20.7.17 11:32

@zhp mrcha :? taky ty pocity, když přijde nesnáším, u mě v sobotu..takže nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
20.7.17 12:28

@Alounik ja jsem zatím kupodivu ok…ale asi je to tim, ze me zastim nekrecuje bricho jako to mivam 1DC a tim ze to bylo o5dni dřív jak mozna trosku este doufam, ze se to nerozjede a je to hnizdeni… pouzivam menstr. kalisek, tak vim az vždycky odpo jak na tom jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
20.7.17 12:58

@zhp Jasné, to chápu, tak třebas to bude ještě optimistické :-) držím palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
20.7.17 14:54

@Domča-_-22_-
Brali jsme to celkem sportovně, řešili jsme stavbu domu a tak, takže ani jsme to nevnímali, problém taky byl, že jsem si nechala nabulíkovat u bývalé gyn, že to neva, že nemám delší dobu ms, že i tak se to může povést, noc nic, to období skončilo s přestěhováním a novým doktorem, ten řekl jasně, ať zhubnu, shodila jsem a ms je jak hodinky. Akorát teď jsem tak trochu zmatená, dneska jsem 17 DC a včera podle BT asi proběhla ovulace, měsíce předtím jsem ji mívala 22 DC, tak uvidíme, teplota dneska hodně poskočila, ovu testy jsem blbá podcenila a včera byl téměř pozitivní, tak jsem ji buď nezachytila a už slábla, nevím :( Ach jo, tento měsíc jsem to asi zase na nic :( ale manžel je smířen, že ihned jak to dostanu se objednávám a začneme to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
20.7.17 14:57

@Alounik
Já mám už 14 let hypofunkci, problémy s ní nejsou žádná sranda, určitě doporučuju zajít do endokrinologické poradny, aby zhodnotili, jestli jsou potřeba léky a byla si sledovaná. Obzvlášť na začátku těhotenství jsou kontroly časté a většinou je třeba užívat i další léky (jodid například), aby bylo vše jak má. Bohužel jak hypo, tak hyper funkce není léčitelná jinak než léky.

Příspěvek upraven 20.07.17 v 15:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
20.7.17 15:01

@zhp
Nezoufej, když jsem byla poprvé těhotná, tak jsem si myslela, že ms dorazila, vzala si hyg. potřeby a ejhle druhý třetí den nic a tak jsem to neřešila, až manžel mi řekl, ať si udělám test a byla to dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
20.7.17 15:05

@mi.anetka a měli jste okolo třeba i před tim sex? pokud jo nic není ztraceno :hug:
nu me uz zacali i klasicke křečíky v brise, tak myslim ze je vymalovano :lol: no co holt nebude vysneny beranek ale byk jako brno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí