Snažení červenec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
18.7.17 13:03

@zhp knižku to je jasná volba s tou to nejvic uteče.. přesně za týden touto dobou budu už v letadle :D

Každopadné holky máte taky parádní dovolené :) pořádně uživejte léto, než zase nastoupí ta prokletá zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
18.7.17 14:56

@Domča-_-22_-
Snažíme se 5 měsíců :/ Hlídám si ovulaci - měřím BT a dělám ovu testy. Předtím zhruba půl roku jsem pila Inofolic a zkusila i gynex, to jsme se snažili tak trochu náhodně, proto beru jako snažení těch 5 měsíců. Měla jsem dlouho období bez ms, tak až ted od ledna chodí pravidelně a moc chceme miminko. Ach jo, je nám 32, jestli ani tento měsíc nic, tak asi zajdeme na nějaké vyšetření. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
18.7.17 15:04

@mi.anetka me je taky 32 :mavam: a cyklus vc ovu uz mas tedy v poradku ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
18.7.17 15:05

@Domča-_-22_- a co ctes ted dobrého? tip na dobrou knizku se vždy hodi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
18.7.17 15:05

@Domča-_-22_-
Dovolená je nejlepší příležitost, kde se to povede - na nic nemyslíš, starosti nemáš, nepereš, neuklízíš, nevaříš :) Hlavně si to užijte a třeba… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
18.7.17 15:11

@zhp
:mavam: ale letos to ještě dotáhneme na 33 :)
Teď už jo, zhubla jsem 25 kg, to jediný asi pomohlo, žádný léky na úpravu ms. Takže u mě je už dá se říct vše ok, ovulace taky probíhá, tak nevím, kde je chyba :( Asi bude muset manžel na spermiogram. Slyšela jsem, že po 30 letech věku lékaři nechávají snažit se půl roku a pak se to dále řeší.

Podstoupil už tu někdo nějaká další vyšetření po roce/půl roce snažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
18.7.17 15:34

@mi.anetka ja az pristi rok 33 :lol: no ja po pul roce „snazeni i nesnazeni“ byla na klasicke kontrole - rekla jsem ze se pul roku snažíme, ale ze sem byla i dost nemocna a on mi hned delal kultivace na breberky, zkraceny horm profil, folikumetrii - apc jsme byla zrovna v obdobi ovulace…pak jsem sla este jendou na krev an potervzeni ovu. Mela jsem pry klasicky ovulacni cyklus tak dlasi krok je spermiogram, ten jsme v te době este odmitly, tim jak jsem byla porad nemocna a mame v planu ze na nej pujdeme v rijnu, az se vratime z dovci… preci jen tolik zdravych mesicu jsme se zase nesnazily no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
18.7.17 18:10

@zhp Aha, tak když tento měsíc nic, naběhnu za doktorem, ať doporučí nějaká vyšetření, snad to pomůže :/
To máš pravdu, že u vás to asi úplně půl rok nebyl, u nás to teď bude půl rok maximálního snažení řekla bych. Mám hypofunkci štítný žlázy, to jsem byla tento měsíc na krvi i ultrazvuku a vše v pořádku, alespoň, že tak. Takže myslíš, nejdřív bude chtít doktor potvrdit, jestli ovuluju a pak ten spermiogram? Závidím ti tvůj optimismus, který čtu ze psaní :)

Jinak tip ode mě na knížku: Co je moje, to je tvoje, S tebou nebo bez tebe, Nejlepší věc, která se mi nikdy nestala, Není co ztratit, Hned první noc, Já a pan Darcy, Láska z Praříže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
18.7.17 20:07

@zhp ted jsem docetla Dívku ve vlaku a sebou si chci koupit Do vody. Kazdopadne Dívka ve vlaku me fakt bavila ani se nechci koukat na film aby mi to nezkazilo dojem, prej je to blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
18.7.17 20:08

@mi.anetka ty jo ja bych to takhle dlouho nevydržela a uz bych to řešila s Dr. Držím palce ať se zadaří co nejdříve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
18.7.17 20:19

@mi.anetka jj, urcite se objednej, nic tim nezkazis…max te pozve az dyl a nebo rekni ze se snzaite uz dyl…jeslti bude vysetrovat tebe nebo bude muset partner na spermo tekzko rict, kazdej doktor ma asi sve postupy, co tak ctu u ruznych holek…ale tim ze mas stitku, tak by ti mel udelat hormonalni profil - muze to tim byt nejak rozhozene…treba to bude jen nejaka ptakovina…
prijdu ti pozitivni jo…tak to jsi me mela videt min mesic kdyz sem to dostala, neskutecna hysterka a vse jsem totalne vzdavala… a tenhle mesic jsem tak trosku vypustila…byla jsme dosta casto treba na 5dni mimo domov bez Kuby, tak nemelo smysl neco planovat a testovat, i na doplnky jsem se vyprdla… no uvidime jeslit to tenhle mesic neco prinese…mam furt takovy vtiravy pocit, ze by to mohlo byt dobre :zed: achjo, ten kolotoc snazilkovskej je strasnej :mrgreen: jeee dekuju za tip…co to je za zanr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
18.7.17 20:20

@Domča-_-22_- divka ve vlaku byla super a do vody jsem cetla u more…byla taky dobra, ale divka vede :mrgreen: moc se mi libilo manzele od vedle - to sem precetla na jeden zatah :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.7.17 06:52

@zhp joo? to teď čte moje mamka. Tak to možná taky pak zkusím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
19.7.17 10:33

@Domča-_-22_- jj fakt super, musim rict, ze se mi libila vic nez Do vody (ale ta byla taky dobra)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
19.7.17 12:26

Ahoj :mavam:
My už se snažíme dva roky :lol:

Poslední měsíce jsem zkoušela fertipronu, gynex, a teď jeud fertility blend a manželovi jsme dneska objednala fertilan… tak uvidíme :nevim:

Jinak gel concieve plus mám doma taky, použila jsme ho minulý cyklus kolem ovulace asi 3× a zatím nic :lol: No šanci mu ještě dám, když už jej mám doma…

A 3 měsíce snažení jsou v klidu 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital