Snažení červenec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zhp
4535
25.7.17 21:04

@petraa83 je to z duvodu, aby moc nebyla moc koncetrovana… je pak dulezite testy delat kazdy den, stejny cas aby mohli neco smysluplneho ukazat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.7.17 07:44

@zhp Děkuji za rady, včera jsem testovala poprvé a zatím nic, takže budu pokračovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
26.7.17 20:30

Koukám, že tady to snažení a testování jede :lol: ja si zpočátku myslela, že budu mít anovulaka a ona se asi ovulka opozdila. No a jestli byla, tak jsme ji nejspíš nestihli :? Příští měsíc budu asi měřit BT. Jinak dnes jsem 21 DC. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.7.17 21:12

Ahoj holky, pridavam se taky mezi vas :) My se snazime 3 mesic, teda spis ty 3 mesice hlidam ovu a delam ovu testy. Minuly a tento mesic vysel krasny pozitivni ovulak, bohuzel minule z toho nic nebylo. A vcera byl dalsi krasny pozitivni testik (13dc). Tak se na tom vecer pracovalo :lol: Musim rict, ze mam radost, protoze pred par lety do me chtel gyndar cpat clostil a hnat do caru, kdyz se s byvalym pritelem vic nez rok nic nedelo a ovu nebyla. Ted uz 4 mesice zobu listovku a mozna to pomaha a mam i diky ni ovu (budu v to verit :) ). Jinak se snazime o prvni a uz mi bohuzel neni 25 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
26.7.17 21:12

@Anyys ono to prijde, ted je tu vetsina v zacatku :D ja 7DC takze vyhlizim ovulu…kdy ty necekas mrchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
26.7.17 21:14

@Vun77 vitej, jeee tak drzim palce at bylo snazeni uspesny a uz to tu nekdy proloupne s // :mavam: jiank me taky na 25 neboj vlka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.7.17 21:28

@zhp ahooj ahooj, no jo, kez by :lol: Uvidime, zatim to tak moc nehrotim, teda aspon se snazim to nehrotit :D :D I kdyz jsem si rikala, ze chci byt mlada mamka a ditko nejpozdeji v 24 a ono je to stejne uplne jinak :) Jak jsi na tom ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
26.7.17 22:19

@zhp Ja právě nevím. Normálně by byla za 10 dní, ale jestli byla ovulka později, tak se to o pár dní posune. První dva měsíce jsem si fandila, že to mám jak hodinky, ale tento měsíc je mé tělo na facku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
26.7.17 22:24

@Vun77 Vážně? Ja si zase říkala, že ne driv jak v 25 :) Tak taky držím palce, též jsem 3měsíc v módu snažení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.7.17 08:09

@Anyys já si říkala, že do 30-ti určitě a osud tomu chtěl jinak. Teďkom přišel nový chlap a snad už bude včechno jak má být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
27.7.17 09:19

@petraa83 ono některé události si nenaplánujeme :-) hlavně at se to všem brzy podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
27.7.17 09:21

@Vun77 tak to me uz solidne hraba,,, a ano, me plany na stredi, první dite v 25ti :lol: no jo, naivita je hezka vec :P jinak me je 32 a to uz v těchto letech stejne nestihnu, tak doufam a fandim si ze budu uz ve 33 mamkou :mavam:

@Anyys tak třeba to je prave to dobre znameni, ze je telo na facku :lol: a ted si nepamatuju, ty jsi po vysazeni Ha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
27.7.17 09:26

@zhp Ano, 3cyklus po vysazeni. Kdyby se teď zdařilo, ještě bych to stihla ve 26 letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
27.7.17 10:18

Ahoj snazilky, já jsem sice ve 4 měsíci, ale co vám mohu doporučit tak to pít odvar z kontrihelu. Kontrihel lze koupit v lékárně za cca 50kc. Podporuje tyhle věci a já zapadla po dvou měsících pití. 1 DC (menstruace) začnete užívat 1 až dva šálky denně a od ovulky přestanete. Na netu se můžete o této zázračné bylině dočíst spoustu věcí. Mi srovnal po potratu ciklus a opravdu pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
27.7.17 10:31

Ahoj holky, tak jsem 8DPO, ovulace prokázaná BT ale muž nebyl doma, takže styk byl jen večer v den poklesu BT a pak následující :/ ale na druhou stranu jsem lehce povzbuzená, protože běžně jsem měla po ovulaci BT kolem 36,45 - 55 a tento cyklus jsem měla hned 36,60 a dnes 36,75, takže jsem začala opět doufat (určitě marně).

Upřímně nechápu, kdo bere těhotenství jako to nejkrásnější v životě. Nejdřív stres s otěhotněním, pak stres jestli se to povedlo, pak stresující první kontrola u dr, jestli je vše jak má, stres s prvním screeningem atd… Já vám holky nevím, ale už chci, aby to přišlo :/ Pokud tento měsíc nic, vzhledem k věku jdu k dr., manžela jsem už psychicky připravila na to, že půjde na spermiogram.

Všem hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital