Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petraa83 je to z duvodu, aby moc nebyla moc koncetrovana… je pak dulezite testy delat kazdy den, stejny cas aby mohli neco smysluplneho ukazat ![]()
@zhp Děkuji za rady, včera jsem testovala poprvé a zatím nic, takže budu pokračovat ![]()
Koukám, že tady to snažení a testování jede
ja si zpočátku myslela, že budu mít anovulaka a ona se asi ovulka opozdila. No a jestli byla, tak jsme ji nejspíš nestihli
Příští měsíc budu asi měřit BT. Jinak dnes jsem 21 DC. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky, pridavam se taky mezi vas
My se snazime 3 mesic, teda spis ty 3 mesice hlidam ovu a delam ovu testy. Minuly a tento mesic vysel krasny pozitivni ovulak, bohuzel minule z toho nic nebylo. A vcera byl dalsi krasny pozitivni testik (13dc). Tak se na tom vecer pracovalo
Musim rict, ze mam radost, protoze pred par lety do me chtel gyndar cpat clostil a hnat do caru, kdyz se s byvalym pritelem vic nez rok nic nedelo a ovu nebyla. Ted uz 4 mesice zobu listovku a mozna to pomaha a mam i diky ni ovu (budu v to verit
). Jinak se snazime o prvni a uz mi bohuzel neni 25 ![]()
@Anyys ono to prijde, ted je tu vetsina v zacatku
ja 7DC takze vyhlizim ovulu…kdy ty necekas mrchu?
@Vun77 vitej, jeee tak drzim palce at bylo snazeni uspesny a uz to tu nekdy proloupne s //
jiank me taky na 25 neboj vlka ![]()
@zhp ahooj ahooj, no jo, kez by
Uvidime, zatim to tak moc nehrotim, teda aspon se snazim to nehrotit
I kdyz jsem si rikala, ze chci byt mlada mamka a ditko nejpozdeji v 24 a ono je to stejne uplne jinak
Jak jsi na tom ty? ![]()
@zhp Ja právě nevím. Normálně by byla za 10 dní, ale jestli byla ovulka později, tak se to o pár dní posune. První dva měsíce jsem si fandila, že to mám jak hodinky, ale tento měsíc je mé tělo na facku ![]()
@Vun77 Vážně? Ja si zase říkala, že ne driv jak v 25
Tak taky držím palce, též jsem 3měsíc v módu snažení ![]()
@Anyys já si říkala, že do 30-ti určitě a osud tomu chtěl jinak. Teďkom přišel nový chlap a snad už bude včechno jak má být ![]()
@petraa83 ono některé události si nenaplánujeme
hlavně at se to všem brzy podaří
@Vun77 tak to me uz solidne hraba,,, a ano, me plany na stredi, první dite v 25ti
no jo, naivita je hezka vec
jinak me je 32 a to uz v těchto letech stejne nestihnu, tak doufam a fandim si ze budu uz ve 33 mamkou ![]()
@Anyys tak třeba to je prave to dobre znameni, ze je telo na facku
a ted si nepamatuju, ty jsi po vysazeni Ha?
@zhp Ano, 3cyklus po vysazeni. Kdyby se teď zdařilo, ještě bych to stihla ve 26 letech ![]()
Ahoj snazilky, já jsem sice ve 4 měsíci, ale co vám mohu doporučit tak to pít odvar z kontrihelu. Kontrihel lze koupit v lékárně za cca 50kc. Podporuje tyhle věci a já zapadla po dvou měsících pití. 1 DC (menstruace) začnete užívat 1 až dva šálky denně a od ovulky přestanete. Na netu se můžete o této zázračné bylině dočíst spoustu věcí. Mi srovnal po potratu ciklus a opravdu pomohl
Ahoj holky, tak jsem 8DPO, ovulace prokázaná BT ale muž nebyl doma, takže styk byl jen večer v den poklesu BT a pak následující :/ ale na druhou stranu jsem lehce povzbuzená, protože běžně jsem měla po ovulaci BT kolem 36,45 - 55 a tento cyklus jsem měla hned 36,60 a dnes 36,75, takže jsem začala opět doufat (určitě marně).
Upřímně nechápu, kdo bere těhotenství jako to nejkrásnější v životě. Nejdřív stres s otěhotněním, pak stres jestli se to povedlo, pak stresující první kontrola u dr, jestli je vše jak má, stres s prvním screeningem atd… Já vám holky nevím, ale už chci, aby to přišlo :/ Pokud tento měsíc nic, vzhledem k věku jdu k dr., manžela jsem už psychicky připravila na to, že půjde na spermiogram.
Všem hodně štěstí!!!