Snažení červenec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
1.8.17 15:51

@Deniik @Vun77 @Alounik
Kdy se chystáte na zkoušku testu? Jsme na tom obdobně všechny stejně :lol:
Já jsem si říkala, že počkám do MS zdá se dostaví či nikoliv. Ale nevím proč myslím si, že to nevyšlo. Vitamíny zatím žádné neberu, bylo to nějak narychlo, že jsme to zkusili tentokrát poprvé. Ale asi si budu muset koupit alespoň listovku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
1.8.17 16:29

Říkala jsem si, že tenhle měsíc nejdřív v den očekávané MS, což by mělo být 12. :think: :zed: tak snad vydržím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.8.17 18:42

Ahoj, holky nevím jestli mi to pomohlo ale přidám svou zkušenost. S přítelem jsme se snažily půl roku a pořád nic, od začátku července beru Mamavit, což jsou jen vitamíny a dnes jsem na testu objevila krásné // :lol: tak doufám že už bude všechno v pohodě. A přeji ať taky brzo objevíte ;) Přikládám i foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.8.17 19:26

Ahoj můžu se přidat? :-) s přitelem se snažime od února, ale zatím to nějak nehrotíme :-D Ale minulý měsíc jsem byla poslana na laparoskopii kde mi byly zjištěny malé ložiska endometriozy, které mi byly odstraněny. Můj gynekolog mi řekl, že nejlepší lék na endometriozu je těhotenství, ale ze se po zákroku nedoporučuje 3 měsíce otěhotnět. Nasadil mi tedy 3 měsíční léčbu orgametrilem, který mám užívat v kuse po celou dobu, což teda znamená žadný menzes ani ovulace, ale uvažuji, že počkám jeden cyklus a pokud se nezadari, tak začnu orgamentril užívat. Jak by jste postupovaly vy? :-D jsem z toho zmatená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
2.8.17 01:54

@Lenca93 paaani gratuluju :-) :-) :-) drzim palce at je vsechno v pohode :-)
@Lucia003 ja jen tak testovat nebudu. Minuly cyklus mi trval 100 dni :roll: mam ty cykly strasne nepravidelne a jeste jsem ani nemela pozitivni ovulacni test. Vidim to tak na konec mesice kdyz dobre :(
Ja jsem tak strasne skepticka, ze se to vubec povede zas za min nez par let :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
2.8.17 10:32

@Blueberinka @Symantha jj, rikase ze je pohonojino…tak drzim palce holky at je to tak i vas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
2.8.17 10:33

@Lenca93 gratuluju, krasne dve carky…at je vse v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
2.8.17 10:35

Jiank vitam nove holciny a drzim palce at jsem tu uspesni :pankac:

@Veruna22 tyjo Veru, tezko rict..ale asi bych byla posera a dodržela rady lekare…ale je to opruz - ja kvůli zloemene noze a redeni krve musela odkládat 2mesice a hrabalo me z toho :(

@Ekel90 joooo vitaminy, sou fajn…doporucim listovku, ta je před tehu velmi dulezita, ale nejsem si jista ze primo pomaha k otehotneni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.17 10:37

@zhp děkuji, snad jo :-) zase jsem celá olezla, to jsem byla i minuly měsíc :-/ ale je brzo na nějaké priznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
2.8.17 10:37

JInak dobre poledne holky,
koukam ze uz se tu brzo rozjede testovani - moc se tesim a fandim vam :hug:
u me trosku depka, včera asi ovulka a my ji propasly :zed: snaha sice byla, ale manzelovi se v tom vedru vůbec nehctelo, po premluveni teda pokus probehl, ale proste jak na to myslel, tak to bylo strasny-z povinnosti a i bez vysledku, tak jsme z toho byly spatni…no život jde dal, ale me uz radne hrave :mrgreen:
propadam si jak prekupnik v plodnocstnich bylinkách a pod…beru nove ted fertipronu a mensicol, piju byl caj od baby Kamenicke na plodnost, selzink, tinkturu z jerabu ptaciho a včera mi definitivne hrablo a objednala jsem i ten super plodnej gel :mrgreen: no holky, zabte me :zed: :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
2.8.17 10:54

@Lucia003 chystam se testovat az pristi patek, kdy by mela prijit MS. Tento mesic je ni ale od ovu dost divne, boli me v podbrisku, sem tam ostre pichne, jsem nafoukla…tak se desim aby to nebyla kamoska cysta. :zed:

@Lenca93 gratuluji k testiku :srdce:

@Deniik nechces vyzkouset gynex? Nektere holky v jinych diskuzich psaly, ze jim prave gynex krasne srovnal cyklus.

@zhp ja jsem zatim jen u listovky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.8.17 10:57

@zhp jo jsem tajy posera a prášky už zobu :lol: podle toho co jsem tak procitala, tak jsem na tom dobře a urco ty 3 měsíce utečou jako voda :)

Jinak všem snazilkam přeji hodně štěstí a brzy //  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
2.8.17 12:42

Ahoj děvčata, chci se vás zeptat snad mě některá uklidní :) 23.7 jsem očekávala MS, ale místo toho druhý den dorazilo spíš špinění 6 dní( Rozhodně to nebyla MS). Už 3 dny mě bolí prsa a mám citlivé bradavky, pobolívá podbřišek, mám pořád hlad a po těle se mi objevují žilky ( Na nohou, prsou a tak.) Dneska ráno jsem si dělala test a nic… Je tu některá, které test neukazoval // jakou dobu nebo vůbec? Nebo je ještě brzo? :think: :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
2.8.17 12:49

Zdravím tak mě třeba doktor napsal že si mám udělat test až 10 den po očekávané ms :D Protože je taky brzo a dvě // pořád nikde.Ms mám mít až 9-10.8.

• Citovat
  • Upravit
393
2.8.17 13:37

@Vun77 snad to nebude cysta, ale třeba počínající uhnizdovani. Počkej do MŠ a uvidíš, třeba budeš velice mile překvapena…držím ti palce ;)
@zhp tak to jsem oproti tobě pěknej břídil…zatím nic nezobu, nicméně o tom gelu jsem četla a zatím skoro jen pozitivní recenze, tak snad to pomůže…dej potom vědět ;) @Mallti test by ti měl už ukázat // pokud by ovulka proběhla jak by měla a nebo se opozdila a ty jsi teprve na začátku a proto se ještě nic neukázalo… Počkej 2-3dny a opět zkus a nebo k doktorovi na krev, aby ti změřil HCG
@Lenca93 moc gratuluji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital