Snaha otěhotnět - nevím, proč to nejde

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.2.24 09:06

Snaha otěhotnět nevím proč to nejde

Dobrý den chtěla bych se vás zeptat.
Už jedno dítě mám 6 let. Našla jsem si nového přítele a chtěli by jsme miminko. Snažíme se sice teprve 4 měsíce ale zajímá mě kdy jste otěhotněli? První dítě bylo hned na první pokus proto mě teď zaráží že to nejde. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35730
26.2.24 09:13

Tak všem to nejde hned :nevim: věk, jiný Partner, plodnost. To ze to šlo jednou hned, neznamená, že to tak bude vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.24 09:18

Já mám holky od sebe o 8let s byv partnerem, teď jsem s novým partnerem a po 3 letech spolu se nám teď podařilo, čekáme Mimi, už jsem myslela že nepřijde, můj je šťastný je to jeho první. Vse je v pořádku, myslím že je to krátká doba u Vás, určitě se podaří a potom to můžeš konzultovat s Dr, první vypsala mojemu žádanku na spermio…ale nedošel na ni protože jsem přirozeně otehotnela :lol:

• Citovat
  • Upravit
9272
26.2.24 09:23

Dítě prostě není vždy na první pokus no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.24 09:24

I se stejným partnerem nám druhé dítě trvalo „déle“, než první (první bylo fakt na první šťouch a druhé po 3 měsících) - na vině byl určitě trochu vyšší věk a asi jsme se jednoduše netrefili do plodných dnů :nevim: Fakt bych neplašila po 4 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
26.2.24 09:33

@unuděná to já určitě neplašim jen sem predtim dítě neřešila protože partner nechtěl a teď když už mužů tak mě zarazilo že nic. Když pravé vím ze to první bylo na první pokus a ani jsme to nečekali tak se ptám ostatních děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
26.2.24 09:52
@Lucie411 píše:
@unuděná to já určitě neplašim jen sem predtim dítě neřešila protože partner nechtěl a teď když už mužů tak mě zarazilo že nic. Když pravé vím ze to první bylo na první pokus a ani jsme to nečekali tak se ptám ostatních děkuji.

No teď máš o pár let víc, jiného partnera tak to prostě nebude hned. Tělo není stroj aby jsi zmáčkla tlačítko a bylo to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
26.2.24 10:08
@JancaS84 píše:
No teď máš o pár let víc, jiného partnera tak to prostě nebude hned. Tělo není stroj aby jsi zmáčkla tlačítko a bylo to hned.

Přesně tak, dej tomu čas :nevim: Nechápu, co ženský plaší, když to pár měsíců nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
26.2.24 10:11

@Dahlia0409 já neplašim ja se jen ptám co a jak neznám to tak se ptám tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10853
26.2.24 10:11

První syn se zadaril po 7 měsících, proste jsem vysadila antikoncepci a nechali jsme tomu volny průběh. Myslela jsem si, ze podruhé to bude stejně a prd. Na mladšího jsme si počkali 4,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.24 10:13
@Lucie411 píše:
@Dahlia0409 já neplašim ja se jen ptám co a jak neznám to tak se ptám tady.

Co neznáš, že otěhotnění může trvat třeba i roky? Na to nemusíš mít osobní zkušenost, abys věděla, že pravděpodobnost otěhotnění na první dobrou je dost nízká ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
26.2.24 10:14
@Lucie411 píše:
@Dahlia0409 já neplašim ja se jen ptám co a jak neznám to tak se ptám tady.

Průměrná doba otěhotnění je cca rok, čím je člověk starší tím to může být dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
26.2.24 10:15

@unuděná ano první bylo hned holky okolo mě to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.2.24 10:16
@Lucie411 píše:
@unuděná ano první bylo hned holky okolo mě to samé.

Tak asi jste byly hodně mladé ne? On každý rok dělá své, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318
26.2.24 10:19

První se podařilo 3 cyklus po vysazení HA, druhé hned na první pokus a třetí po 9 měsících, už jsme se na to chtěli vyprdnout, že nebude. Stejný partner, jediný rozdíl, že první 2 byli před třicítkou o třetí jsme se začali snažit lehce po. 4 měsíce je chvilka, buď v klidu, určitě se brzy povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí