Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kata44678888 ahoj nic moc začala jsem chodit do práce už se s chlapem skoro nevidíme no nevím jestli někdy to mimi bude
@Kocice 31 achjo to mi je lito
a co umělé oplodnění? Jinak já čekám syna ❤️ Je to malé drobatko
@Kata44678888 umělé oplodnění nechce chlap dr nám řekl že můžeme pocit přirozeně ale když spolu skoro nejsme nevím i mě to hrozně mrzí pořád kvůli tomu brecim gratuluji k synovi
@CarnivoraKurama píše:
@Dannylinka Ty jsi taky vyhrála masážní olej v soutěži?
Ahoooj. Včera jsem si teprve přečetla, ze jsem vyhrála a co tam nevidím… tebe a těhu olej, tak jsem se chystala ti napsat a ty tohle… no gratuluju. Koukám, že taťka se dal do kupy a svatba - paráda. Stihnete před narozením jako my? My už v listopadu konečně budeme stěhovat, od svatby spolu vlastně nebydlime. Bylo to těžké, ale moc se těším. 29.10. bude Kubikovi 5m. Je to šikula. 2m teď zlobil sr spaním, každou hodinu vzhuru, ale dnes to bylo super jen 2× tak se to snad zase zlepší. Přeji pohodové těhu a těším se na foto.
@Nana 33 píše:
@Dannylinka Jo jo dvojčátka 12.10.19 budou mít rok a je to teď náročný sice ještě nechodí jen za ruce jdou a kolem nábytku a lezou po vejškách
Ti jsou krásní. Moc ráda jsem zase o tobě slyšela (četla). Hrozně to letí
@Nana 33 @CarnivoraKurama holky odkud jste? Stalo by za to, se někdy sejít
@Kocice 31 píše:
@Kata44678888 ahoj nic moc začala jsem chodit do práce už se s chlapem skoro nevidíme no nevím jestli někdy to mimi bude
Moc mě to mrzí
@Dannylinka já jsem taky moc ráda
moc sem nejdu s klukama je to teď frmol měli rok a teď jsou marod. Já jsem z Roudnice nad Labem.
@Nana 33 píše:
@Dannylinka já jsem taky moc rádamoc sem nejdu s klukama je to teď frmol měli rok a teď jsou marod. Já jsem z Roudnice nad Labem.
Tak ať jsou brzy fit. To nemáme daleko, jsem ze Žatce. Máš FB? Klidně napiš SZ
@Dannylinka no to to letí, malý už bude mít 5 měsíců?
No snad se svatba stihne, nechci na něj tolik tlačit aby mi z toho nevycouval. V patek jdu na gyndu omrknout jak mimi vyrostlo a zda je srdíčko, minule ještě nebyl schopný říct jestli už tluče. Dneska jsem 8+4. Jinak já jsem z Práglu, naplavenina, ale už domestikovaná.
Vašíček je šikulka, sedí, leze, stojí u nábytku a hlavně umí strašně nahlas hulákat. Hlavně v mhd jsou z toho lidi nadšení. ![]()
@Dannylinka píše:
Tak ať jsou brzy fit. To nemáme daleko, jsem ze Žatce. Máš FB? Klidně napiš SZ
Fb mám.
Jezdím do Jirkova u Chomutova do Žatce jsme jezdili na chmel. @CarnivoraKurama Tak Praha je kousek to by si se mohla stavit cca 3/4 hodiny autem pp dálnici nebo i bus kousek od vesnice jezdí do Holešovic.
@Dannylinka jee holky ja jsem taky vyhrala a to tehotensky
konecne se nam totiz zadarilo a nakonec prirozene ![]()
@Hanka_S_V píše:
@Dannylinka jee holky ja jsem taky vyhrala a to tehotenskykonecne se nam totiz zadarilo a nakonec prirozene
Ahóóóoj je tebe tu tak ráda vidím a oto ještě víc s tak úžasnou zprávou až mám slzy v očích tak dlouho a konečně
. Moc moc moc gratuluju
![]()
@Nana 33 dekuju. Jsem ve ctvrtem mesici a porad se hrozne bojim po tom jak dlouho nam to trvalo. Ale jelikoz je mi furt silene blbe, tak musi byt vse ok. Ikdyz bych brala kdyby nevolnosti uz polevily ![]()
@Hanka_S_V píše:
@Dannylinka jee holky ja jsem taky vyhrala a to tehotenskykonecne se nam totiz zadarilo a nakonec prirozene
No to si děláš…
móóóóóc gratuluji. ![]()