Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2015
17.7.21 07:36

Holky, gratuluju :srdce:

@Littlefool Moc me mrzi, cim sis musela projit. Ted uz bude vse jen dobre :srdce:

Nase treti (pocata tedy az na zacatku 2018 a ne 2017) bude mit na podzim 3 roky a jde do skolky. Loni na Vanoce se nam narodila ctvrta dcera, ktera bude mit 8 mesicu. A doma mame jeste temer petileta dvojcata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
30.1.22 19:54

Holky mně se vůbec neukázalo, že jste reagovaly. :( Takže to čtu všechno až teď. Mám těhotenskou cukrovku a hrozí mi předčasný porod, tak se snažím šetřit, ale s tříleťákem a rok a půl starou tvrdohlavou holčičkou je to občas na mašli. :lol: Dneska jsem 33+3tt, syndrom hnízdění vypuknul naplno a už balím tašku do porodnice, pokud bych tam musela zůstat, jinak ambulatně a hajdy domů do klidu. Pohlaví bude překvapení. :D Doufám že se máte všechny dobře a dětičky jsou zdravé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
31.1.22 12:25

@CarnivoraKurama
Ahojky jen se šetři, i když s dětmi to moc nejde.
My se máme fajn. Stellinka má v pondělí už 9m, neskutečně to letí a jestli půjde vše tak jak má. Tak bychom chtěly léto/podzim jít do dalšího. Zatím jsme zdravé, jen ně už 3× chytlo nachlazení, což u mě nebývá zvykem. Taky jsem měla těhu cukrovku a úplně v pohodě, měla bych jít na kontrolu, ale zatím jsem se tam nedokopala a ještě dost kojím hlavně večer a to oni nechcou. Tak nevím kdy se mě ta pijavička pustí. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
12.4.22 13:42

Jsem tady už asi jediná kdo od roku 2017 stále nebyl úspěsný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
10.9.23 14:56

Ahoj holky