Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veru514 uvidis, testuj dal a objednavej se k doktorce!
Btw povidej. Citila si jinak co? Jsme tu s jednou holcinou podobne 5-6dpo 😆 🥹
@Niki550 určitě, dneska jdu koupit testy ať mám doma a ráno udělám další.
No cítím břicho jako před ms, ale ms furt nikde a věřila jsem, že to vyšlo, tak sem si v pondělí dělala ten test a tam nic. Ale pak jsem si i říkala tak třeba je brzy, když byla ovulace později a pořád cítím to břicho, tak mi to nedalo a udělala jsem dneska test a říkám buď a nebo. Když tam nic nebude, budu vyhlížet dál ms. Podvědomě jsem to prostě ale tušila🥹
Jsem ale taková opatrná po tom předchozím potratu a říkám si teď, že mohl být třeba nějakej špatnej test, musím si fakt udělat zítra ráno, ať tomu uvěřim na 100% ![]()
@Veru514 jasne chapu.
Ale za me toto je super druha carka, nvm jaky dpo.
Ale neni to neco, ze musim vyhlizet a priblizovat.
A obvzlast kdyz ms meska.
Drzim palecky at sili ![]()
@Niki550 moc dekuji
a co ty, vy jste se trefili nějak den před ovu tuším?
@Veru514 nojoo, ja zatim cekam. Ano trefili sme se den pred peakem. Strasne doufam, ze to vyjde… jeste musim vydrzet 4-5 dni a budu testovat😌
@Niki550 věřím, že vyšlo, moc držím palce, to čekání je nejhorší
@Veru514 to neni zadnej duch, to je normalne slabe pozitivni! Uiiiii, gratuluju!
@Veru514 dekuju moc. 🥹 :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: tak to potom, toto leto tehulek je nas …
@Veru514 jasná čárka ☺ držím palce. U mě MS nikde a test taky asi nic no
@Veru514 Ahojky, super, moc držím palce ![]()
Příspěvek upraven 02.07.26 v 23:35
@Veru514 juuuu
taky jí vidím úplně jasně!!
![]()
A strach po ztrátě chápu
. Já jsem teď po tich třech předchozích opravdu vypsychlá
.
A co se týče „příznaků“ tak mě do teď nic není… (dnes by to mělo být asi 5+3)… občas stále slabě pocit jakože přichází ms
a prsa někdy víc někdy míň… ale asi čím dál míň ![]()
Budu moc držet palce na další testy a vůbec celou vaši další cestu se dvěmi //
.