Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Výbojka to by nikam nevedlo.😂 Nějak by to okecal a remcal by stále.😂 To je super, že jste na svatbu měli stejný názor.🤗 To my máme absolutně rozdílný.😂 Dcerce je deset. Ona je to dlouhá doba a uvádí se, že po takové době to druhé jde hůř, co jsem četla, ale znám i také holky, co otěhotněli po takové době s druhým hned. Právě, že si říkám, že teď o prázdniny, když není škola a je to vše takové volnější a jsou dovolené, tak je člověk odpočatý více a mohlo by to snad klapnout. 🤗
@EvBe nevěš hlavu, třeba to vyšloba ukáže se to později. 🤗Dokud se MS nedostaví, tak máš naději.🤗
@Kopretinka550 ahoj, jsem pripad, ze prvni dite bude mit v lete deset, druhe ma osm a pul. A te treti po letech se povedlo na 3.cyklus. ale s pokorou, „opustila“ jsem tuhle skupinku pred mesicem.
@sestra-eve jéé, tak to gratuluju. 🤗 Tak to ráda slyším, že i s takovým rozdílem se to může podařit.🤗 Alespoň to člověka uklidní, když to pak slyší od více lidí. 🤗
@Kopretinka550 ale at jsem fer, s novym partnerem. I kdyz je samo otazka, jaky to ma vliv. Meho ex pred detma odmitli z darovani spermii, ze jsou malo aktivni, a prvni deti byly na prvni pokus a omylem. A ted na treti cyklus. Podle me to asi vic ovlivnune zenska.
@Veru514 tedy ten už je krásný ![]()
Já včera taky zkusila po týdnu od toho kdy jsem si řekla že už testovat nebudu
, ale měla jsem doma ještě 3 testy, tak jsem se ujistila že ty čárky nezmizely… ![]()
Jak teď? Chystáš se k dr?
![]()
@EvBe taky myslím že pořád může být brzy, kord když jsi psala že minule jsi začala mít duchy až po zpoždění… známe to všechny, že naděje je
, držím palce ![]()
@Kopretinka550 my se o třetí začali snažit vlastně když mladšímu bylo 9… táhlo na 10… a nejdřív se podařilo hned druhý cyklus po vysazení HA
(ale měli jsme pak bohužel zamlklé… a pak ještě 2× než nám zjistili proč se to nejspíš děje…), nyní je mladšímu už 12
… a léto je podle mě na to uvolnění a odpoutání myšlenek úplně super! ![]()
@sestra-eve
mohu se zeptat… a ostatní moc moc prosím jestli mi ten dotaz tady prominete
… jak ti je?
Cítíš už na sobě něco?
My byli minulý týden pryč, tak jsem na to tolik nemyslela, ale byla jsem dost unavená a občas žaludek i udělal kotrmelec, tak jsem se snažila věřit že je to snad ok, a prostě si ten volný čas s dětmi užít a nekazit jim ho svými starostmi (o možném těhu zatím neví, jen tedy samozřejmě ví že si píchám ty injekce, ale myslí, že je to prostě kvůli té nemoci krve, na kterou se museli na hematologii vyšetřit i oni… naštěstí oba negativní 😮💨 )… ale co jsme se vrátili dom… tak zase nervy… nebolí mě najednou už ani prsa, ani natáhne podbříšek, není únava, žaludek nic nedělá… tak zase už propadám panice, i jsem už brečela
že už je zase po naději ![]()
@Vendulák děkuju
moje doktorka má teď tenhle týden dovču, tak budu volat příští pondělí, počítám, že mě objedná na ten cca 8. týden, jako vždy objednavá, pokud do té doby bude vše ok a já moc doufám, že bude🥺
@sestra-eve a ty jdeš teď někdy k doktorovi na první kontrolu vid? ![]()
Ja jsem dnes 10dpo. Dnes jsem test nezkousela. Zkusim zitra a dalsi kupovat nebudu. Jesli zitra bilo, tak sance tomu uz asi nedavam
…
Ms podle planu ma prijit za 2-3 dny
@Veru514 no já chodila k dr hned od prvního ducha
… muselo se po všem co máme za sebou hlídat hcg a včas nasadit heparin. Takže předminulý týden jsem byla na krvi v pondělí, středu, pátek, to rostlo hcg úplně přesně vždy o dvojnásobek… takže nervy zase… že je to málo… většina holek tady má pak mnohem větší skoky…
, v pátek dělala dr. i ultrazvuk, ale ještě nic vidět nebylo, pak přišly výsledky toho hcg, které v té době bylo myslím 729, tak doktorka říkala že dvojnásobek ukázkový, ale jasně že na utz ještě nic nemohlo být vidět, že to až od hodnoty 1000. Tak pak jsem tam byla zase v pondělí ráno, nervy pro mě hrozné… na utz ale už byl vidět gestační váček. Měl 4,7mm a doktorka byla spokojená. Vybavila mě zase zásobou progesteronu, a ještě silnějším tím heparinem, který si píchám každým večer (občas to je v poho, občas se mi rozlijou hrozné modřiny
). Dostala jsem i fotku, i když by mě zatím nenapadlo ani si o ní říkat
. V autě jsem pak googlila, že velikost toho gestačního váčku v 5+0tt by měla být 2-5mm, tak na chvíli mě to zase uklidnilo… ale pak jsem volala zase o výsledky té krve a to bylo asi 2150, prostě přesně zase jakoby dvojnásobek ob den… dr. prý spokojená a že čísla nemám tak přesně řešit… mě to zase trochu vystrašilo tedy… ale jak jsme byli s dětmi mimo domov, tak jsem se od tich nervů a strachů zvládla i celkem odpojit… až po včerejším návratu domů to zase trochu hapruje
… hlavně jsem teď i párkrát trochu zašpinila
… prý za to může moct ten heparin… kdo ví… v jiných těhotenstvích jsem nešpinila
…
A na další ko mám jít zase ve středu… ale většinou se bojím že budu mít tak šílený strach že kdoví jestli tam zvládnu dojít
![]()
Ahoj, omlouvám se, že anonymně. Mam 8 den zpoždění. Prvni test jsem si dělala hned první den zpoždění, byl tam duch. Pak třetí den, žádná změna, zase duch. 5 den, uz jen stin, dnes opravdu skoro nic. Je svátek a uz jsem nemohla vydržet a zajela si do PL na krevní testy (bydlím v pohraničí). Výsledek je 30,4. Dělala jsem si taky ovulační testy, a vycházelo mi to na 15.06. Je reálný, aby to bylo prosperující? Snažíme se dlouho, jsem po jednom ZT a do toho mam endometriozu.
@Vendulák drzim palce, aby bylo vse v poradku. Jen musim napsat k tomu heparinu. U prvniho jsem si taky pichala a nejak v 6tt jsem asi tri dny spinila, ted jsem tehotna podruhe, nepicham si a zatim ani kapicka krve. Takze to fakt muze byt tim. Neni to stopro, ale nabizi se to 🙂
@Vendulák držím ti moc palce, ať je vše v pořádku!! Jsi statečná
určitě bude vše v pořádku. Můžu se zeptat kolik ti je a kolik máš prosím děti, jestli mi to uniklo? 😊
@Anonymní píše: Více
Záleží asi, jak vypadá ten test no, jestli to není už po takovém zpoždění jasná čárka, tak asi může být biochemické? 🥺 Uvidíš asi další dny, jak budou vypadat testy, ale ještě asi není nic ztracené