Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Kombinace mamatest a ms uz meska podle me znamena, ze nic, nevyslo to.
@sestra-eve píše: Více
Jako, že mamates je nespolehlivý jo? I když byl duch v limitu?
@AnonymniBaba to je dobre ze zajdete. Teda, to bych tak dlouho bez vysetreni nevydrzela.
Ua me mamatest je v pohode nikdy jsme nivom jinym netestovala a vzdycky testoval spravne… takze ducha vidim je to dobre. Akorat kolik dni je to po ovulaci?
Ne ze by byl nespolehlivý, ale při zpoždění ms uz ukazuje výrazné čárky, jak ma moc barviva. Takže pokud jsi třeba 27dc, může to byt dobre, pokud 30dc a víš, ze ovulace byla jako vždy, tak to muže byt moc nízké hcg.
Nejlepší bude vyfotit i za dva dny ranní test a snad bude čárka uz silnější. Držím pěsti. ![]()
Ne, ze ma hodne barviva a v dobe meskani ms pri ovulaci nekde v pulce cyklu uz by tam mela byt spis jasna carka a ne duch, co z fotky nejde videt (teda aspon ja ho nedokazu vykoukat)
@Adelaiida píše: Více
Tak po pul roce se zadařilo ale bohužel, dali jsme si po tom chvili co kdyby náhodou se jeste treba zadařilo po potratu. A ted uz to resit budem, tak ono se rika ze ten rok cca od začátku snazeni je takovy ze by se to resit melo ne? Cca.
@AnonymniBaba rika se rok.. ale kdyz clovek chce, tak je rok silene dlouhej.
@Adelaiida mne muj gyndar rikal 6 mesicu a pak at se dojdeme ukazat a zacit to resit.
Ahoj holky, mám dotaz na ty, které si prošly brzkým spontánním potratem. Kdy jste se znovu začaly snažit? Já jsem měla zamlklé těhotenství v 5tt a v 6tt spontánní potrat. Děloha na kontrole čistá, ale bylo mi doporučeno dodržet šestinedělí a počkat na snažení 2-3 cykly. Přijde mi to ale jako strašně dlouhá doba, když vše proběhlo v pořádku. Co myslíte? Předem děkuju za rady 😊