Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja až za týden čekám MS, takže doufám, ze se mi pak to další čekání zkrátí vašimi pozitivními testy. ![]()
A co ostatni? Je nekdo kdo ceka?
Ja to mam dostat za 6 dnu 😅 a prijde mi to jako nekonecna doba 🤦🏻♀️ 😅
@EvBe Ja zkusím za týden
zpoždění bych měla ta či tak jako každý měsíc..ale třeba by se už něco mohlo ukázat 😀
Ja jsem 1 DC. Brala jsem tenhle mesic myo inositol a ms je opravdu vyzivna ![]()
@EvBe no tak ja jeste 14 dni
.
Ovu mela byt dle testu, ktere pak uz zesili predevcirem ci vcera, ale vubec jsme ji necitila, takze spis nic.
6 DNI uz utece.
Ahoj holky, už nějakou dobu jsem tu jako tichý pozorovatel. Po 5 měsících se nám konečně zadařilo, bohužel jsem si teď v 6tt prošla spontánním potratem. Takže až se cyklus vrátí do normálu, budu se muset zpátky naladit na snažení. Abych byla upřímná, jsem teď strašně smutná a demotivovaná. Navíc těch pár týdnů těhotenství jsem si taky vůbec neužila, protože jsem od začátku špinila. Nejdřív jsem si myslela, že to bude biochemické, ale testy pořád trochu sílily. Pak mě ještě gynekoložka vyděsila tím, že se nejspíš jedná o mimoděložní, což nakonec na pohotovosti vyvrátili, ale po 2 dnech se mi spustil spontánní potrat. Každopádně doufám, že to brzy opět vyjde a všem moc držím palce. ![]()
@Zuzik86 mám to stejně! Dneska 1DC, brala jsem myoinositol… sice ne úplně pravidelně. Ale nikdy jsem neměla takové bolesti jako dnes ![]()
Rikala jsem si, ze tentokrat duchy lovit nebudu 🤦🏻♀️ ale nedalo mi to a 11 dpo slaby duch, ale nevim zda to neni jen v me hlave
.. uvidime dalsi dny.. co ostatni? Budete cekat az na ms?
@Hanuska33 a kvuli cemu jsi ho zacala brat, jestli se muzu zeptat? Ja ho beru, protoze mam ovulaci desaty den, tak jsem to chtela trochu protahnout, treba na 12 a misto toho prisla ovulace zase 10 a ms prisla o den pozdeji
ale boleni bricha bylo ukrutny, trochu jako ta prvni cast porodu
a vzhledem k tomu, ze me bezne bricho neboli, tak to bylo asi tim.
@EvBe Ja taky vidim
a nechci byt nejakej kazi*uk, ale tenhle test mi to delal bezne
ale tobe moc preju, aby to byl ten pravy a krasne silil ![]()
@Zuzik86 já mám zas delší cykly. Ovulaci okolo 17-19DC tak jsem to chtěla zkrátit a celkově asi podpořit kvalitu vajíček? Možná trochu placebo 🤣
@Zuzik86
Nedalo mi to a delala jsem jeste jeden.. ale je to furt jen lovení duchů ![]()