Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kopretinka550 tohle jsem mela v to pondeli 😅 jsem ti to nasla..
@Výbojka já už jsem si to také nakoupila, protože tento měsíc jsem se zkoušela testovat ovulačními testy z Dr. Maxe a upřímně trochu tápu, protože už tři dny mi to ukazuje „těsně před ovulací“.. tak jsem z toho ve výsledku zmatená. Tak příští cyklus to chci taky pít ![]()
@EvBe jé, děkuju, jsi hodná.🤗 Tak uvidíme, o co se bude jednat v mém případě. 🙄 😁
@Kopretinka550 já se nechala „nalákat“ na ovulační testy a lituju toho
protože jsem teď akorát zmatená
Držím pěsti.. co se z toho vyvine
@EvBe Děkuju, buď ráda, 🙂je dobře, že testuješ. Budeš mít alespoň přehled, kdy ta ovu byla.🙂
k_hand_tone1: Podívej se na mě. Jeden měsíc jsem netestuju a stane se mi tohle.🫣 😁 Vůbec netuším, kdy ta ovu byla, jediné co vím, tak kdy byl poslední styk a to je mi k ničemu, když nevím, zda ta ovu byla posunutá nebo ne.😁
@marilka242 No právěže jsem to plánovala Tak, že pokud to nedostanu, tak si udělám test, protože už prostě nechci zbytečně testovat. Měla jsem to dostat až za sedm dní, ale dostala jsem to právě včera večer, a byla jsem zklamaná. Je to pro mě prostě hrozný.
My to máme s těmi směnami právě stejné. Přítel dělá třísměnný provoz, takže kolikrát já končím v práci a on teprve jde do práce. Prostě je to složitý, ale snažíme se, jak se jen dá.
@Kopretinka550 vcera jsem si delala posledni test a konecne tu “radu” testu pochopila 😅. Takze ovu byla vcera.. a ted vydrzet 14 dni 🫣
Ahoj holky, tak dneska jsem si 17DPO udělala digitální clearblue a výsledek dopadl skvěle. 🤭 Tak z mých neviditelných duchů nakonec vypadá, že snad něco bude, teď už “jen” další čekání na kontroly. 😁
Ahoj holky. 😊 Tak se k vám taky přidávám.
Snažíme se o druhé mimčo, ale před 3 měsíci mi doktorka řekla, že mám PCOS, takže cykly jsou u mě dost nepravidelné. Poslední menstruace začala 8. 7. a včera jsme měli s přítelem nechráněný styk. Dnes mám podle všeho ovulaci. Tak uvidíme, jestli se zadařilo. 🍀
@ANYk9 tak to budeme testovat pak dost podobne 😁 ja mela ovulaci 1 den pred tebou.. tak nam drzim pesti ![]()
@EvBe no tak super. 🤗 To uteče a budeš testovat. 🤗 Budu držet palce, aby se to tentokrát povedlo. 🍀 🤗
Ahoj, jsem asi cca 8-9dpo podle příznaku které byli vim že je to jeste brzy, ale jsem si delala test a viděla jsem trochu ducha, tak jsem to spis vzala jako odpařovací čárku, nedalo mi to a ted večer jsem si zkusila taky a byl tam duch vic růžový je to odpařovací čárká? Nebo co myslíte vy? Dolní je z rána. A dělají falešné pozitivní in:time testy?