Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: VíceŠkoda!
@miluver ja taky lovim
nejdrivejsi duchy mivam kolem 10dpo, driv to nema smysl s dr. maxem ![]()
Mamatest mi bohuzel delal carky i pred ovulaci, na nekoho ma proste az moc barviva
takze za me se mu vyhnout obloukem.
@Karma-is-a-cat píše: Více
Moc děkuji a taky držím palce
jaké velikosti folikulů jsi měla? Já pořád cítím od toho pondělka břicho, dneska konkrétně vaječník na levé straně, kde taky byly folikuly. Od včerejška mám i progesteron 200mg na noc. Já mám snížené AMH, ale ovuluju pořád, folikuly hezky rostou, stélka vždycky 11 mm, tak jak mi říkají doktoři - všechno funguje, AMH nemám řešit ![]()
Ahoj holky, chtela bych se zeptat jestli je mozne aby mi ovitrelle dělala ducha 16 den od aplikace? 1.7 pichnuta injekce, 2.7 ovulace
Horni test je z ranni moci vcera 15.7 a spodni je dnes rano 16.7
MS bych mela dostat dneska, ale vubec nic nepocituju😬 krom vytoku
Ovitrelle mam ted potreti a nikdy mi duch nesilil, ale dneska mam pocit ze ano🫣 co myslite
@Coraline7 píše: Více
Mně doktorka říkala, že max 7 dní se ukazuje na testu, že delší jsou výjimky…co jsem tu četla, tak někdo max 11. den ještě pozitivní po Ovitrelle. Každopádně například já jsem měla poslední aplikaci 13.7. a mám „nařízeno“ testovat 30.7., takže si nemyslím, že by to bylo Ovitrelle ![]()
@Charlie1121
Tyjo, tak snad🙏🏽 modlim se aby se uz zadarilo ![]()
ja prave vsude cetla ze testovat po 14 dnech, ale 16ty den uz mi prijde moc..no tak uvidime, ale moc dekuji!
Holky ja taky lovim duchy. Vzdycky jsem mela uz 8 dpo peknyho a 9 dpo carku. Ve vsech pripadech to byly holky. Takze jakmile mam 10 dpo bílo, tak uz netestuju.
@Kopretinka550 Tu ovulaci mas uplne akorat, ale zamerila bych se na tu druhou fazi. Stacilo by natahnout o dva dny. Ja to mam obracene. Kazdy mesic 10 dc ovulace a LF mam 14 dnu.
@Charlie1121 píše: Více
Byla jsem na ultrazvuku ve čtvrtek 9. 7. a folikuly měly právě už přes 18 mm. Takže hned mi píchli ovitrelle a následující den IUI. Ale jsem nervózní, že to bylo už 8DC, kdy normálně mam ovulaci 12DC. I podle Oury byla ovulace až v pondělí a podle měření mi to taky nějak nevychází ![]()
Jinak mám také progesteron 200mg. Takže zbývá jen zase čekat.
@Zuzik86 jenže čím? Já tak zběhlá v tomto směru nejsem.😂 Něco jsem si načetla, ale toto zrovna ne a můj doktor se moc k ničemu nemá, že by mi něco sám od sebe poradil.🫣
@miluver píše: Více
Dr.Max jsou hodně spolehlivé. Mají ale méně barviva než třeba mamatesty, tak ti pozitivitu ukáží až o pár dní později, ale určitě ti nehodí falešnou čárku.
Ty mamatesty jsou fakt hodně citlivé, někomu ukazují falešné čárky klidně uprostřed cyklu, takže je potřeba to mít vypozorované. Mně třeba falešně nikdy neukázaly, tak testuju jen jimi.
@Kopretinka550 Tou B6
je to normalni vitamin. Ja ho mam treba v kombinaci s horcikem od brainmax. Nema zadny vedlejší ucinky, takze to, ze ho budes brat ani nebudes vedet ![]()
@Zuzik86 jo aha😂tak moc děkuju za doporučení. Vyzkouším to.🤗