Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AnonymniBaba to mě mrzí, tak držím palce, aby to tentokrát klaplo. ![]()
@AnonymniBaba To mě mrzí
mně neudelal mamatest nikdy ani ducha (tedy pokud jsem nebyla tehotna), takze je zvlastni, kolika lidem dela falesny carky. No nic, tak priste to vyjde ![]()
Jinak ja jsem 1 dpo. Tenhle cyklus nebudu testovat, protoze celou LF budeme pryc. Stejne to uz tak od 8 dpo bezpecne poznam, ze ms dorazi.
@Gracetheworld díky
…tak vypozorované to nemám, ale příjdou mi ty Dr. Max dneska… naštěstí mám starosti a běhání okolo koťátek, tak mi to snad rychle uteče
![]()
Diky holky 🍀 drzim vsem palce!
@Zuzik86 píše: Více
Moje prvni tehu taky mamatest neukazal falesne. Nikdy neudelal, az ted očividně 😩
@miluver Za mě mamatesty spolehlivost..dr.max má málo barviva a trvá to dlouho než se ukáže čárka, Pepino třeba hrůza..já jsem měla na mamatestu ducha 10-11dpo, Digi potvrdil a teď jsem 9tt.
@Anonymní píše: Více
Moc gratuluji
.. možná koupím i mamatest a zkusím oba najednou pro zajímavost
![]()
Ahoj, taky se přidávám. ❤️ My se snažíme už nějakou dobu a pořád věřím, že se jednou zadaří. Jsou dny, kdy je to psychicky náročnější, ale snažím se neztrácet naději. Držím palce nám všem, ať se co nejdřív dočkáme těch vytoužených dvou čárek. 🍀 🤍
Holky je normalni, ze 17 dnu od ovulace ta druha carka neni jeste tmavsi? Mam 3 dny zpozdeni, mam trosku nervy😪
Pouzivam testy z Drmax
@Coraline7 uplne v pohode. Krasna carka. Ja mela stejne silnou carku 18dpo, ale na mamatestu a ten je vzdycky vyraznejsi 🙂 drzim palce
@Anonymní píše: Více
Dekuji moc za uklidneni🙏🏽 v pondeli si zajdu na krev