Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EvBe děkuju, jsi hodná,🤗ty máš ale větší naději, že tě to cyklus bude ten pravý.🤗 U mě už ta naděje pomalu umírá.🙄 Hlavně já mám krátké cykly 25 dnů a ovulaci někdy třeba až 15 nebo 16 den cyklu. Tudíž to čekání, kdy by se mohl relativně ukázat duch je s termínem až oné MS🙄 a to už pak člověk zkoumá fakt každou změnu, zda je to klasika před MS nebo ne. Já tedy tento měsíc opravdu absolutně nic necítím, až je to podezřele divné, ale raději stojím pevně nohama na zemi a nedělám si zbytečné naděje.🤭 😁
@Karma-is-a-cat Já jsem byla na IUI v pondělí 13.7., měla jsem dva folíky 20 mm, tak uvidíme ![]()
@Kopretinka550 Ted se snažíme oficiálně druhy mesic. Jsem ta, jak porad manzel nevedel a jednou neprerusil a pak zase jo. Nemam jeden vejcovod, takze nevim, jestli je ten mesic sance, ale vetsinou na stranach neco citim. Minuly mesic to bylo podle me bez vejcovodu. A jak u vas?
@Kopretinka550 píše: Více
Takze mas lutealni fazi cca 10 dnů? Zkousela jsi ji natahnout b vitaminem?
Včera snehobilo, dnes duch na dvou testech
![]()
tak uvidim, předpokládám ovu byla nekdy 3-5.7., mela sem krabku ovu testu a sililo toho 3.7. Tak kdo vi ![]()
Jako furt nebudu plasit dokud z toho nebude fakt carka, zatím duch je v limitu ruzovy ale mobil mi ho nezachyti
@Zuzik86 jo já už vím.🤗 To držím moc palečky.🤗 Kamarádka má taky jeden vejcovod a povedlo se jí to jako nic.🤗 Věřím, že i vám se zadaří.🤗 My se snažíme od února.,zatím bezúspěšně. 😞 Tento měsíc jsem ani nekontrolovala ovulaci. Řekla jsem si, že se tím nebudu stresovat a bylo to lepší, nehlídala jsem kdejaké píchnutí.😁
@Zuzik86 jj cca 10 dnů, někdy více, jak kdy.Nene nezkoušela, řekla jsem si, že nejprve to zkusím bez všelijakých vitamínů ( krom listovky), ale pokud se to nepovede, tak asi po něčem kouknu a zkusím i ten vitamín B.🤗
@AnonymniBaba no tak super, 😍 to by zítra mohl být vidět lépe už.🤗
Kdo vi, ja uz sem taka ze radsi neocekavam nic
![]()
Ahoj holky, já beru teda krom listovky I feminion na kojení (tam by ale na snažení bylo listovky trochu málo) a tenhle cyklus konečně i kontryhel čaj do ovulace. Chci trochu zkrátit cyklus po sp a koneckonců i po porodu, prostě to srovnat do normálu.
První dítě se nám povedlo ve druhém cyklu snažení, druhé ve druhém cyklu po porodu, teď to bohužel tak nejde. Od února biochemko i sp. Manžel dnes zkoušel, že teda do prosince se budeme snažit, tak jsem ho opravila, že jen v tom srpnu, tak to vidím já. Ono už mu bylo padesát totiž… tak si říkám, že už jsme si to štěstí třeba vybrali.
@Výbojka ahojky,věk je jen číslo.
Budu držet palce, aby se zadařilo.🤗 O tom čaji už jsem četla i jsem se na něj ptala svého doktora, jestli by to nějak napomohlo, ale vysmál se mi, že zbytečně za to utratím peníze, že to stejně nepomůže.
. Četla jsem ale i to, že to napomáhá srovnat cyklus, že?
@Výbojka ahoj, ja jsem uplny neznalec ve vitaminech.. takze femibion je malo? ![]()
Nevim zda jde neco videt, v rl mi prijde o kapku silnejsi nez rano.. ted to trosku uz i bere foťák ![]()