Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
já u dcery měla prostě dálnice a nazdar ![]()
@pepinka16 no ale tak moc dopředu ne? Hodně přemýšlím že to zítra zkusím ale nevím nechci být zklamaná. Už mám za sebou i potrat tak abych se neradovala zbytečně kdyby to vyšlo. Si přijdu jak malej jarda 😂
@Bambina.boss jojo, jde vidět hezky, ale to mi mamatest udělal už několikrát a na tom druhém není nic 😔
@Lenkaanonym ten druhy je VIX z tety?
Ten mi neukázal ani 12dpo když už jsem měla na mamatestu opravdu viditelnou čárku.
Takže ještě to neni ztraceno!
@-Bambula17- tak uvidíme ☺️ dnes jsem měla malinko růžovo hnědý výtok, tak buď uhnízdění, nebo se to rozjede
@Lenkaanonym mne zase livsane udelak jen slabyho pidi ducha a clear blue ukazal 1-2 tydny, tak mozna malo barviva 😒 Udelej za dva dny znovu ✊🏻 ☘️
@maminecka6 Ahojky, nevim, asi spatny. Vcera jsem jednou zaspinila a dneska uz tam byla krev, bricho poboliva, pojedu na pohotovost.
@maminecka6 To nemusi, ale od zacatku mam takovy divny pocit. Krom pozitivniho testu mi nic nebylo
moc dekuji ![]()
@maminecka6 tak miminko je zatim bez srdicka. Odpovida tak 5+4, dle ms jsem 6+0, dala mi progesteron na zavadeni a ascorutin. Ty krve uz je vic, ale porad doufam. Mela jsem divny pocit uplne od zacatku.
@Zuzik86 Moc moc držím palce, já měla srdíčko až 6+. Odpočívej, nic netahej pokud je to možné.