Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
18.9.26 09:38

Holky tak je to možný 😳 😳 🤷 🤷…včera večer mě hrozně začala bolet prsa!… Tak jsem to nevydržela že jo :lol:…ale včera ten test byl fakt úplně sněhobílý! 😳 😳 🤷 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
18.9.26 09:47

@miluver Já to tak u prvního těhotenství měla taky, furt jsem testovala a vsechno sněhobílý a najednou krásná druhá čarka 😊 u tebe to vypadá taky nadějně😍 budu držet palce aby sílil😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
18.9.26 09:48

Tak ja byla na gynekologii skrze to spineni, na utz jen vysoka sliznice a z krve nizka hladina hcg, takze nejspis potrat v ranne fazi…pristi tyden jdu znovu a dr. mi rekne co dal. Mam pocit selhani, nespravedlnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.9.26 09:54
@Bambina.boss píše: Více
:hug: :hug: :hug: :hug: 🙏 🥺…to neměj, vždyť za to přeci nemůžeš! 🥹 🥹…moc mě to mrzí 🥺 😥
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.9.26 10:01
@ANYk9 píše: Více

No jsem 10 DPO…tak doufám, že si ten test ze mě nedělá dobrý den!! 🙏 :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.26 11:55

Biochemické nebo stále pozitivní?

Ahoj holky, taky poprosím o sdílení zkušeností… ovulaci jsem měla okolo 28.8.
Minulý týden mi začaly vycháze pozitivní tt. Digitální pluska a proužkový takový silnější duchové, čárky nebyly úplně stejně tučné. Ve středu ráno 16.9 jsem začala lehce špinit, bez bolestí. Dopo to přestalo a odpoledne to přišlo ve větším + pms bolest v podbřišku. Byla jsem na gyndě, kde na utz zatim nic doktorka neviděla, jen nateklou sliznici. Říkala že buď je moc brzy nebo tam bohužel nic není. Ten večer se mi ještě rozjela krev (bez žádných kousků), která byla na vložku, ale v noci to zas přestalo a od rána do teď furt jen špinim. Není to určitě množství a intenzita jako ms, ale ve vlnách špinim jednou méně, jednou více. Intimku musim mít furt. Šla jsem jako samoplátce na hladinu hcg v krvi. Tam mi vyšlo 149, což mi přijde málo, ale je to furt v mezích. Do toho jsem si dnes ráno dělala test viz foto a takhle “silnou” čárku mi přijde že jsem předtím neměla… V pondělí jdu znovu na krev a hcg, abych viděla jestli to teda klesá nebo co… ale do té doby to jsou 3 dny čekání a já jsem z toho na prášky…
Některá z vás něco podobného? Už jsem byla smířená, že nic a teď chytám zas naději :(

• Citovat
  • Upravit
1257
18.9.26 12:49
@Anonymní píše: Více

A bereš něco?.. myslím Ascorutin nebo tak? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.26 12:52

@miluver nene to nic… doktorka mi nic nepředepsala a sama s tím nemám zkušenosti 8o
To si mohu naordinovat i sama?

• Citovat
  • Upravit
1257
18.9.26 13:02
Já myslím, že ten Ascorutin je volně prodejný, je proti krvácení…ale určitě bych se poradila v lékárně…jestli nebereš léky na ředění krve nebo tak :wink:… ( Většinou to berou děti nebo lidi na krvácení z nosu) Ale bere se i v těhotenství…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.26 13:04

@miluver no já právě nevim jestli to krvácení zastavovat, jestli to neni přirozený proces, kdy se má jakoby potratit, když to napíšu blbě. Jako jestli tím neoddálím nezastavitelné :think:
Ale děkuju moc za tip :srdce:

• Citovat
  • Upravit
248
18.9.26 13:12

Ahoj, takhle presne to bylo u me….Zavolej svymu doktorovi a porad se, mne rekli, abych jela na pohotovost, kdybych zacala pres vikend krvacet

Příspěvek upraven 18.09.26 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.26 13:13

@Bambina.boss a asi to nedopadlo teda tušim…?
Dostala si potom ms nebo to špinění prostě jednou skončilo?

• Citovat
  • Upravit
248
18.9.26 13:15

Jeste nijak prave, dneska jsem zacala spinit az cerne, takze budu taky volat. Ale lekar mi rekl, ze bud cekat nebo muzou pichnout vyvolavacku MS a mela by ta sliznice odejit prirozene 🙂

Edit: nedopadlo, par prispevku vys jsem to prave psala 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.26 13:17

@Bambina.boss a víš jaké máš hcg? Ale co když teda jsme furt těhotné a jen špiníme? Taky jsem četla, že se to na začátku děje a holky špiní dlouho :think:

• Citovat
  • Upravit
248
18.9.26 13:18

@miluver Ja to realne vim, jen si oproti kamaradkam prijdu na prd, zadne problemy nikdy nemely a ja uz tohle resim po druhe… Nechci se rouhat, vim, ze nekdo resi horsi situace nebo ho to potkalo vice krat. Jen ted to takhle cejtim 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí