Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak je to možný 😳 😳 🤷 🤷…včera večer mě hrozně začala bolet prsa!… Tak jsem to nevydržela že jo
…ale včera ten test byl fakt úplně sněhobílý! 😳 😳 🤷 ![]()
@miluver Já to tak u prvního těhotenství měla taky, furt jsem testovala a vsechno sněhobílý a najednou krásná druhá čarka 😊 u tebe to vypadá taky nadějně😍 budu držet palce aby sílil😇
Tak ja byla na gynekologii skrze to spineni, na utz jen vysoka sliznice a z krve nizka hladina hcg, takze nejspis potrat v ranne fazi…pristi tyden jdu znovu a dr. mi rekne co dal. Mam pocit selhani, nespravedlnosti…
@ANYk9 píše: Více
No jsem 10 DPO…tak doufám, že si ten test ze mě nedělá dobrý den!! 🙏
![]()
Ahoj holky, taky poprosím o sdílení zkušeností… ovulaci jsem měla okolo 28.8.
Minulý týden mi začaly vycháze pozitivní tt. Digitální pluska a proužkový takový silnější duchové, čárky nebyly úplně stejně tučné. Ve středu ráno 16.9 jsem začala lehce špinit, bez bolestí. Dopo to přestalo a odpoledne to přišlo ve větším + pms bolest v podbřišku. Byla jsem na gyndě, kde na utz zatim nic doktorka neviděla, jen nateklou sliznici. Říkala že buď je moc brzy nebo tam bohužel nic není. Ten večer se mi ještě rozjela krev (bez žádných kousků), která byla na vložku, ale v noci to zas přestalo a od rána do teď furt jen špinim. Není to určitě množství a intenzita jako ms, ale ve vlnách špinim jednou méně, jednou více. Intimku musim mít furt. Šla jsem jako samoplátce na hladinu hcg v krvi. Tam mi vyšlo 149, což mi přijde málo, ale je to furt v mezích. Do toho jsem si dnes ráno dělala test viz foto a takhle “silnou” čárku mi přijde že jsem předtím neměla… V pondělí jdu znovu na krev a hcg, abych viděla jestli to teda klesá nebo co… ale do té doby to jsou 3 dny čekání a já jsem z toho na prášky…
Některá z vás něco podobného? Už jsem byla smířená, že nic a teď chytám zas naději ![]()
@Anonymní píše: Více
A bereš něco?.. myslím Ascorutin nebo tak? ![]()
@miluver nene to nic… doktorka mi nic nepředepsala a sama s tím nemám zkušenosti ![]()
To si mohu naordinovat i sama?
@miluver no já právě nevim jestli to krvácení zastavovat, jestli to neni přirozený proces, kdy se má jakoby potratit, když to napíšu blbě. Jako jestli tím neoddálím nezastavitelné ![]()
Ale děkuju moc za tip ![]()
Ahoj, takhle presne to bylo u me….Zavolej svymu doktorovi a porad se, mne rekli, abych jela na pohotovost, kdybych zacala pres vikend krvacet
Příspěvek upraven 18.09.26 v 13:13
@Bambina.boss a asi to nedopadlo teda tušim…?
Dostala si potom ms nebo to špinění prostě jednou skončilo?
Jeste nijak prave, dneska jsem zacala spinit az cerne, takze budu taky volat. Ale lekar mi rekl, ze bud cekat nebo muzou pichnout vyvolavacku MS a mela by ta sliznice odejit prirozene 🙂
Edit: nedopadlo, par prispevku vys jsem to prave psala 😔
@Bambina.boss a víš jaké máš hcg? Ale co když teda jsme furt těhotné a jen špiníme? Taky jsem četla, že se to na začátku děje a holky špiní dlouho ![]()
@miluver Ja to realne vim, jen si oproti kamaradkam prijdu na prd, zadne problemy nikdy nemely a ja uz tohle resim po druhe… Nechci se rouhat, vim, ze nekdo resi horsi situace nebo ho to potkalo vice krat. Jen ted to takhle cejtim 😔