Snažení...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1850
2.4.18 10:12

Ahooj, děkuji za toto téma, mluví mi z duše…snažíme se o druhé dítě tedy,,teprve" rok…byla jsem v září na preventivce kdy jsem prozatím odmítla hormony…Teď se chystám v pátek že bych tedy i něco už zkusila, vyšetření ještě žádné nemám…ovšem jestli se neobjeví nějaký extra zásadní problém který by absolutně znemožňoval prirozene početí tak se zatím do invaznivnich zakroku pouštět nechci…ty procedury kolem ivf apod. mě zatím nelakaji..kamaradka mi řekla že to znamena že to dítě tedy až tak moc nechci což mě docela mrzelo..nemyslim si že když zatím člověk nechce nekde běhat a hned po roce nebo dvou nechavat do sebe neustale něco strkat a brát kupu hormonů že to znamena že není ochoten pro to neco udělat..já chci stále ještě doufat že to pujde přirozeně..invazivni zakroky beru jako nejposlednější možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.4.18 10:20

@Oplatečka take jsem to tak brala kdyz mi dr. Napsal Gynprodyl. Tak nejak jsem verila ze se moje telo umoudri a pujde to bez hormonu.

Bohuzel cas bezi a ma touha po druhem se zvetsuje cim dal vic. A vysledky snazeni jsou nulove.

Rocni gynekologicka prohlidka me ceka v cervnu a jsem smirena s tim, ze je moznost, ze nas dr. Posle do centra. Driv bych se asi dlouho rozmyslela, ale ted uz jsem rozhodnuta, ze nabidku na asistovane centrum prijmu a pujdeme s manzelem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.4.18 10:29

@Eliska11
Vyzkousej Conceive gel, to je lubrikacni gel na podporu poceti. Obsahuje neco co spermie udrzi dele nazivu a usnadni jejich pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
2.4.18 10:45

@Oplatečka uff.. už jsem si myslela, že jsem jediná, která to tak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.4.18 11:09
@jary1 píše:
@Oplatečka uff.. už jsem si myslela, že jsem jediná, která to tak má.

Já jsem ráda že se v tomto našla,,spřízněná duše"  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.4.18 11:20
@Rožátko píše:
@Oplatečka take jsem to tak brala kdyz mi dr. Napsal Gynprodyl. Tak nejak jsem verila ze se moje telo umoudri a pujde to bez hormonu.

Bohuzel cas bezi a ma touha po druhem se zvetsuje cim dal vic. A vysledky snazeni jsou nulove.

Rocni gynekologicka prohlidka me ceka v cervnu a jsem smirena s tim, ze je moznost, ze nas dr. Posle do centra. Driv bych se asi dlouho rozmyslela, ale ted uz jsem rozhodnuta, ze nabidku na asistovane centrum prijmu a pujdeme s manzelem tam.

Já tuto možnost nezavrhuji, už proto že mi není už zrovna dvacet a manželovi už vic jak 2× dvacet :D ale zatím jsem kromě zjištění že menstruuji a ovuluji pravidelně nic jineho nezkusila tak chci dát čas i jiným možnostem..už proto že v létě jsem pracovně vytížena a jakekoliv procedury mi moc nepasuji do programu tak kdyby na to přišlo a museli jsme vyhledat odborníky tak nejdřív na podzim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.4.18 11:39

@Oplatečka pokud nemas problemy s menstruaci a ovulaci pak chapu, ze se nechces zbytecne hnat do hormonu ;).

V mem pripade bohuzel jiz asi nic jineho nezbyde :nevim:
Budu drzet palecky aby se vam brzy zadarilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.4.18 12:39
@Rožátko píše:
@Oplatečka pokud nemas problemy s menstruaci a ovulaci pak chapu, ze se nechces zbytecne hnat do hormonu ;).V mem pripade bohuzel jiz asi nic jineho nezbyde :nevim:
Budu drzet palecky aby se vam brzy zadarilo :palec:

Navíc mám leidenskou mutaci takže k hormonum dostanu ještě injekce na redeni krve předpokládám…no uvidím co mi na gynde poví :) i tobě přeji ať máš cestu k miminku bezproblemovou a brzy se to povede :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.4.18 15:58

Ahoj, jestli se muzu pridat. Snazime se o treti dite…behem poslednich 4 mesicu jsem 2× prodelala potrat. Poprvé v 11tt. zamlkle teh. a ted spontanni v 6tt. Aktualne cekam, az dorazi MS a uz zacina byt lehce nervozni-dnes je to 41 den (normalni cykly mam 29-30 dnu). Po revizi, kterou jsem prodelala v rijnu se MS dostavila ukazkove po 30 dnech a ted po tomhle spontannim potratu, kdy jsem nastesti na revizi nemusela se MS nekde „toula“ :) Uvidim, jak vse bude probihat dal, ale vzhledem k veku (bude mi 38)jsem si vnitrne dala jakousi hranici 40 let a pokud to nevyjde prirozene, nechci podstupovat zadne z IVF metod. Velkou roli v tom hraje to, ze mame 2 krasne, sikovne deti a jsem za ne moc vdecna! :srdce: Budu drzet palce nam vsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.4.18 20:20
@Noel_k píše:
Ahoj, jestli se muzu pridat. Snazime se o treti dite…behem poslednich 4 mesicu jsem 2× prodelala potrat. Poprvé v 11tt. zamlkle teh. a ted spontanni v 6tt. Aktualne cekam, az dorazi MS a uz zacina byt lehce nervozni-dnes je to 41 den (normalni cykly mam 29-30 dnu). Po revizi, kterou jsem prodelala v rijnu se MS dostavila ukazkove po 30 dnech a ted po tomhle spontannim potratu, kdy jsem nastesti na revizi nemusela se MS nekde „toula“ :) Uvidim, jak vse bude probihat dal, ale vzhledem k veku (bude mi 38)jsem si vnitrne dala jakousi hranici 40 let a pokud to nevyjde prirozene, nechci podstupovat zadne z IVF metod. Velkou roli v tom hraje to, ze mame 2 krasne, sikovne deti a jsem za ne moc vdecna! :srdce: Budu drzet palce nam vsem :mavam:

Ahoj…to chápu, i z toho důvodu že by ste to celé zaplatili vzhledem k tvému věku…no já si právě říkám že v tom věku už budu mít lehárko když teď ve třiceti se podaří druhé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.4.18 20:32

To mas krasnej vek a je to dobre :) Ja ve 30 rodila prvni a ve 32 druhou a ted kdyz odrostly, tak se nam zastesklo po vuni miminek :) S placenim v CAR bych asi problem nemela(v jednom z nich pracuji), spis uz bych se na to necitila prave kvuli veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.4.18 20:33

Zdravím mam dotaz doufam že mi někdo pomuže naposledy jsem menstruaci dostala 28.2 a končilo mi to 7 března a odte doby nic nemam žadne hleny jen někdy kapka zlute nebo bile barvy a často mně boli na levem boku takovy pichani a trva to vzdy jen minutu nebo dve a nekdy i pod briskem a to taky trva minutu jinak nic zvlastne ho a prsou se nemuzu dotknou na dotek hodne boli prosim porad te mi jesli mam udelat test nebo pockat nevim co to znamena momentalne neplanuji byt tehotna :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.4.18 20:35

@Oplatečka
To mas krasnej vek a je to dobre :) Ja ve 30 rodila prvni a ve 32 druhou a ted kdyz odrostly, tak se nam zastesklo po vuni miminek :) S placenim v CAR bych asi problem nemela(v jednom z nich pracuji), spis uz bych se na to necitila prave kvuli veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí