Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mam takový problem vysadila jsem HA asi měsíc na to jsem začala špinit…chci otěhotnět a zatím to nejde může to mít nějaký vliv na otěhotnění jako pokud to není cysta ktera tam tak nějak vadí…k doktorce se bohužel dostanu až za měsíc tak nemáte s tím někdo zkušenosti…je možné i přeto otěhotnět nebo to může být důvod k tomu že se nedaří…?děkuji
ahoj, telo sa Ti musi dat dokopy po hak, este je asi zblbnute.
dovodov spinenia moze byt viacero.
normalnu menstruaciu si uz mala, ci este nie?
ja som sa po vysadeni hak davala rok dokopy.
ahoj normalní MS jsem mela to je ok ale tak 2 dny po začnu špinit…to přestane s ovulací a a po ovulaci to tak je až do další MS…ja doufám, že je to jen rozhozený že to není nic vážného…ale kdyby to byl jen rozhozeny cyklus mam šanci otěhotnět ovulaci normálně mám tak by to neměl být problem ne??? ![]()
kacus, no, dlhodobe spinenie vacsinou signalizuje nejaku hormonalnu nerovnovahu.
a ms dva dni je kratko, mozes mat problemy s progesteronom- cize s vystelkou maternice- takze vajko sa nema kde uhniezdit.
mala by si ist k dokymu na hormonalny profil.
ale na druhu stranu si myslim, ze to je proste nerovnovaha po vysadeni ha a ze sa to da postupne samo dokopy.
ak chces, mozes skusit pit kontryhel prvych 14 dni cyklu, dva krat denne dva deci za horuca, je to dobre na upravu cyklu aj tej vystelky.
MS nemam jen 2 dny a ale 2 dny po MS začnu špinit
no to zní hruzostrašně.....da se to lečit???asi hormonama co??? ![]()
ano, gyn to bude riesit hormonmi.
preto Ti radim ten caj, aby si vyskusala, pomohol uz viacerim.
staci ked ho budes pit tri cykly, maju ho v kazdom obchode.
ale poznam aj kocky, ktore spinievali aj tyzden pred ms a otehotenili. ![]()
dvojdnove spinenie po ms nevadi.
a kratke spinenie po ovulacii tiez nevadi- to je zo spadu hormonov.
ale zalezi na tom, kolko je to dni.
tak to je dobře
zkusím ten čaj a uvidím myslíš že ho maji v lékarně??
děkuji
maju ho aj normalne v obchode, kontryhel alebo alchemilka, je to to iste.
ale pi ho tak, ako som pisala, dva krat denne po dva deci, horuci a bez sladidiel. prvy ch 10-14 dni cyklu, kedy mavas ovulaciu?
no tak nejak 12 nekdy od 14. dne cyklu…jo zkusím to …uvidíme:o)))a nesmím ho ani z medem:?????
![]()
nie, vobec s nicim, lebo potom strati ucinnost ![]()
a podla coho poznas ovulaciu?
inak, pi ho teda len prvych 10 dni, to mas akurat jedno balenie.